• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2022

12:13

PA, LJUDI, VI STVARNO NISTE NORMALNI! Tabloid "Danas" okrivio Vučića za neprijatnost srpskih državljana u Hrvatskoj!

Printscreen

Politika

PA, LJUDI, VI STVARNO NISTE NORMALNI! Tabloid "Danas" okrivio Vučića za neprijatnost srpskih državljana u Hrvatskoj!

Podeli vest

Niskotiražni tajkunski tabloid "Danas" prevazišao je sve normalne granice pristojnog, pa je tako danas prešao na to da okrivljuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića za ono što se dešava turistima iz Srbije

Tajkunski tabolid u svom današnjem izdanju donosi tekst o tome kako je Vučić kriv za neprijatnost srpskih turista na Braču.

Foto: Printscreen

"Kako Vučićeva retorika utiče na širenje mržnje među susedima - Pompa o Jasenovcu, polomljena BG tablica na Braču"! - glasi nadnaslov i naslov sramnog teksta koji je osvanuo u ovom niskotiražnom tabolidu.

Foto: Printscreen

Istraživačkim nopvinarstvom, Dražine udarne pesnice našle su izvesnu Anu B. koja sada prvi put ima neprijatnost u Hrvatskoj, a kojoj su polomljene tablice na automobilu na Braču.

Foto: Printscreen

Kako bi sve bilo što više uverljivijem uvod sramnog teksta, počinje još sramnijom rečenicom da se Srbi, inače, lepo dočekuju u Hrvatskoj.

Kada su Dražine udarne psenice spojile dva i dva došli su do rešenja i bilo im je sasvim dovoljno da izvuku zaključak - razbijena tablica, kriv Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija