• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2022

14:00

USTAŠE POTPUNO PROLUPALE, PUCAJU OD ZAVISTI! Plenković ne sme da pisne pred Vučićem, pa naredio još jedan hejterski tekst!

printscreen

Politika

USTAŠE POTPUNO PROLUPALE, PUCAJU OD ZAVISTI! Plenković ne sme da pisne pred Vučićem, pa naredio još jedan hejterski tekst!

Podeli vest

Ustaški "Večernji list" objavio je, u okviru prljave kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i španskog premijera Pedra Sančeza, još jedan hejterski tekst

Ustaše ne prestaju sa terorom i napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a ovog puta povod za hejterske i sramne tekstove bio je dolazak velikog prijatelja naše zemlje, španskog premijera Pedra Sančeza.

Nakon što su hrvatski mediji pokušali da ismeju Vučića nazivajući "romantičnom" večeru koju je imao sa španskim premijerom Pedrom Sančezom i nakon što im je zasmetalo što je Vučić poklonio cveće pevačici Jeleni Tomašević, sada je Večernji list, po naređenju ustaše Andreje Plenovića, objavio još jedan tekst pod naslovom Vučić i španski premijer zapalili Tviter šetnjom: ‘Televisa presenta' čime je hrvatski premijer sve rekao o sebi. 

S obzirom na to da ne sme da pisne pred Aleksandrom Vučićem, naredio je pljuvački tekst.

Foto: printscreen

Predsednik Vučić je danas na konferenciji za medije prokometarisao najnovije napade iz Hrvatske.

– Ja sam već naučio da mi to viču, naučio je i moj sin Vukan, ali ne znam gde baš Sančeza nađoše. To govori o jadu i čemeru njihove politike, a ako im je to jedini argument onda strašno. Ja sam dao Jeleni Tomašović cveće, ali sam dao i Kolindi Grabar Kitarović, to je negde džentlmenski. Ne znam koliko je džentlmenski dočekivanje stranih trupa sa cvećem, ali dobro različiti su nam ukusi – rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 1 godinu

Ma šta znaju Hrvati šta je to biti džentlmen. Oni cveće poklanjaju samo kad im strane trupe umarsiraju u Zagreb, kao kad su 1941. cvecem dočekali nemačke naciste.

Nena

pre 1 godinu

Plenković puca od ljubomore i zavisti jer Vučić vodi uspešnu i jaku politiku naše zemlje. Srbija je iz dana u dan sve jača i stabilnija država koja se bori u interesu srpskog naroda ali uspeva i da očuva i učvrsti veoma bitna i jaka prijateljstva sa drugim zemljama.

Nikola Aks

pre 1 godinu

Bolesna ljubomora Hrvata. Ljubomora je bolest nervnog sistema. Hrvati poludeli pošto Srbiju poštuju zemlje Zapada i Evrope. Oni gube naklonost, razum i kontrolu.

Davor

pre 1 godinu

Sramno od strane ustaskog rezima u Hrvatskoj, ali navikao je nas predsednik na niske udarce, i sigurno nece odreagovati brzopleto i plahovito.

Giga

pre 1 godinu

Pedro Sancez je iskreni prijatelj Vucica i Srbije, i kao takav je i sam postao meta bolesnih hrvatskih medija.

Veljko M

pre 1 godinu

Španija je provereno dobar prijatelj Srbije i to treba da svi znaju.

Dragana

pre 1 godinu

Hrvati ne mogu da podnesu sto je Vucic izgradio modernu Srbiju, Srbiju koja je postala lider u regionu, otuda i ovakav sraman tekst.

dacha

pre 1 godinu

Hrvati bi zeleli da vide kako Srbija propada, ali dok je Vucica, ta zelja im se nece ostvariti, zato ga tako patoloski i mrze.

Andjelka

pre 1 godinu

Zaista jadan tekst, bedan pokusaj da se ocrne nas predsednik i spanski premijer, ali Hrvati nisu u tome uspeli.

Aska

pre 1 godinu

Toliko su Hrvati ogrezli u mržnji da su izgubili kompas, govore i pišu budalaštine iz kojih se jasno vidi ljubomora.

Dragana

pre 1 godinu

Hrvati boluju od teske bolesti, zvane zavist !

Radmila

pre 1 godinu

Da li je moguće da Plenković zavidi Srbiji i na poseti spanca Sančeza.

Ema

pre 1 godinu

Hrvatska mrziteljska politika se više ne krije Plenković napada premijera Španije sto je posetio Srbiju.

Tijana

pre 1 godinu

Srbija je Špancu premijeru Sančezu priredila koncert za dobrodošlicu sto je i normalno svuda osim u Hrvatskoj, tamo bi ga ustaše i Plenković primili u logor u jer je kriv sada, došao je u Srbiju bez dozvole Hrvatske.

Lenka

pre 1 godinu

Bolesno , Plenković se okomio na Sančeza jer je dosao u Srbiju gde je maksimalno ispostovan.

Vuk

pre 1 godinu

Ustaše nemaju granicu, a još gore sto se i zvanična Hrvatska, Plenković priklonio njima.Strasno smeta im cveće i Sančez u Srbiji.

Drina

pre 1 godinu

Hrvati skroz pukli. Nikako da prihvate da Srbija postiže odlične ekonomske rezultate.

Vlada

pre 1 godinu

Nastavak bedne kampanje iz Zagreba . Ocigledno ih boli sto Vucic i Srbija stoje daleko bolje od njihove genocidne drzave, predvodjene posvadjanim politicarima

Glasinac

pre 1 godinu

Plenković ne može da sarađuje sa Milanovićem, a kako onda da sarađuje sa Vučićem.

Veljko M

pre 1 godinu

Plenković treba da zna da Vučić vodi politiku u interesu Srbije i njenih građana i komentari iz Hrvatske ga ne dotiču.

Milance

pre 1 godinu

Pucaju ustase i od zavisti, a pucaju i po savovima. Mislim da bi danas dali sve teritorije koje su okupirali, samo da imaju jednog drzavnika kakav je Vucic

Branko N

pre 1 godinu

Gaga: Ustaše su jedino znali da ubijaju nevin narod.

Pesic

pre 1 godinu

Dokle vise ovakvih nebuloznih poredjenja... To sto njima ovo ozgleda kao Televisa presenta to mozda znaci da su i previse gledali spanske serije, a kako mi se cini i zive u jednoj. Dzentlmenski potez predsednika a kome se ne svidja, ne mora da docekuje spanskog ambasadora. Docek je bio velelepan za Jelenom kao tresnjicom na slagu.

Dejan

pre 1 godinu

Dosta je bilo licemerstva i napada od strane Hrvata

Rada

pre 1 godinu

Sancez potvrdio prijateljstvo prema Srbiji, Vucic pokazao kako biti dzentlmen, a Hrvati bolje da nesto nauce ipak su im dedovi i pradedovi bili pravoslavne vere.

Dejana

pre 1 godinu

Hrvati ne mogu da podnesu to sto se Srbija razvija brze od ostalih

Dejan

pre 1 godinu

Hrvati su toliko licemerni da im smeta i sto je Vucic poklonio cvece Jeleni Tomasevic

Dejan

pre 1 godinu

Vucic je neko ko ne cuti o srpskim zrtvama i to smeta i nervira Hrvate

Filip

pre 1 godinu

Vucic ce nastaviti da cuva secanje na nevine srpske zrtve

Zeljko

pre 1 godinu

Naš odgovor na hejterske napade iz Hrvatske biće da još brže i jače idemo putem razvoja i napretka, jer očigledno to Hrvatima najviše smeta.

Filip

pre 1 godinu

Plenkovic napada samo iz prikrajka, kao svaka kukavica, a pred Vučićem je manji od makova zrna, kao što je Hrvatska danas manja od makovog zrna pred jakom Srbijom.

Igor

pre 1 godinu

Ne bi trebalo da se ovako ponasaju, nismo im nista lose ucinili. Mislim da je u pitanju zavist sto napredujemo i sto smo bolja zemlja od njih, kod nas pripadnici hrvatske manjine imaju velika prava i nije im nista ugrozeno nasuprot nasem narodu koji zeli da se vrati na svoja ognjista kojima se sve zivo uskracuje.

rade

pre 1 godinu

Sama pomisao,zabrana odavanja pomena stradalima u Jasenovcu prelazi svaku granicu bezobrazluka i srama.

stefan

pre 1 godinu

Jasna je namera primitivnih hrvatskih medija da isprovociraju naseg predsednika, ali ocigledno je da u tome nece uspeti.

Patak

pre 1 godinu

Svi zaista primećuju da je kampanja Hrvata učestala , svaki potez Vučića prate , i komentarišu u negativnom kontekstu! Ima u tome malo tragova ljubomore na nečije uspehe, ali diplomatiju!

Pavlovic

pre 1 godinu

Hrvati bolesnom ustaškom politikom nastavljaju hajku protiv Vučića i Srbiju, jer ih boli napredak i liderstvo Srbije u regionu.

Daliborka

pre 1 godinu

Andrej Plenković puca od mržnje i ljubomore i zavisti prema Aleksandru Vučić koji vodi veoma uspešnu i jaku politiku svoje države. Srbija je iz dana u dan sve jača i stabilnija država koja se bori u interesu srpskog naroda.Ljubomora je bolest nervnog sistema. Hrvati poludeli pošto Srbiju poštuju zemlje Zapada i Evrope. Oni gube naklonost, razum i kontrolu.

kole

pre 1 godinu

Ustaše otvoreno mrze Srbiju i ovo sve je dokaz da Vučić radi dobar posao i da Srbija jača pa oni zato besne.

milos

pre 1 godinu

Kad bi više gledali svoja posla, a ne to da pljuju druge, možda bi i njima bolje išlo u životu.

kole

pre 1 godinu

Jadni oni kad im se politika zasniva samo na mržnji i pljuvanju komšija umesto da saradjuju i da svima bude bolje.

Filip

pre 1 godinu

Hrvati ne presatju sa gnusnim napadima na Vučiča. Dotakli su dno.

Cile

pre 1 godinu

Srbija će u budućnosti biti još uspešnija. Ne mogu našu zemlju da zaustave provokacije iz komšiluka.

Vidak

pre 1 godinu

Hrvati konstantno šire mržnju i stvaraju tenzije u regionu. Preterali su sa napadima na Vučića.

Milan

pre 1 godinu

Hrvati su obuzeti patološkom mržnjom prema Vučiču. Otuda i ovakvi tekstovi.

Luka

pre 1 godinu

Džaba Hrvati provociraju. Srbija će biti još uspešnija na svim poljima u budućnosti.

Sasa

pre 1 godinu

Koliko moraš da budeš kadan, mali i sfrustriran da napišeš ovako nešto. Da nije jadno, bilo bi smešno. Hrvati su samo još jednom pokazali svoju neljudsku stranu i koliki kompleks imaju od Srbije, a pogotovo od predsednika Vučića. Bolje bi im bilo da uče od boljega, a ne da pokušavaju da ga uvrede, pa ispadnu smešni i jadni.

Elena

pre 1 godinu

Samo neka se Plenković bavi Srbijom, ali sumnjam da će tako postići bolje ekonomske rezultate od nas.

Buba

pre 1 godinu

Koje su budale ovi hrvatski mediji, u želji da 7zvređaju Vučića, uvredili su i španskog premijera. Samo nek se oni bave nama, a Srbija je dogovorila unapređenje privredne saradnje sa Španijom.

Verica

pre 1 godinu

Neka Plenkovic puca po savovima, vazno je da je Srbija bila odlican domacin spanskom premijeru.

Vojka

pre 1 godinu

Hrvatske vlasti su u opasnosti da svojim ponašanjem počnu da lice na lošu parodiju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija