• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2022

23:52

JOŠ JEDNA MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Bez obzira koliko teško bilo, nećemo se predati, SRBIJA ĆE POBEDITI! Hvala Srbima sa KiM što čuvaju srpsko ime i prezime!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

JOŠ JEDNA MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Bez obzira koliko teško bilo, nećemo se predati, SRBIJA ĆE POBEDITI! Hvala Srbima sa KiM što čuvaju srpsko ime i prezime!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je večeras još jednom jaku poruku svima da će se Srbija boriti ida redaje neće biti

- Želim da kažem veliko hvala Srbima sa KiM što čuvaju srpsko ime i prezime na KiM i što su toliko neustrašivi. Veliko hvala gospodinu Borelju, predstavnicima američke ambasade, posebno oću da se zahvalimi predstavnicima ministarstva spoljnih poslova Ruske federacije. Radimo na smirivanju vega koliko možemo.

- Kao što sam vam rekao i danas, bez obzira koliko to teško bilo, Srbija će se boriti, predaje neće biti i Srbija će pobediti - završio je predsednik Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drina

pre 1 godinu

Svima mora biti jasno da Srbija nema opciju predaje.

Glasinac

pre 1 godinu

Srbija je suverena država koja je odlučna u odbreni svog teritorijalnog integriteta.

Veljko M

pre 1 godinu

Srbija neće nikada dozvoliti da joj neko građane progoni sa njihovih vekovnih ognjišta.

Branko N

pre 1 godinu

Nadam se da je konačno Kurti shvatio da Srbija neće dozvoliti da joj neko građane koji žive na KiM maltretira i ugrožava njihovu bezbednosti.

Mila

pre 1 godinu

Narod na KiM dobro zna da nijedno zlo neće doneti dobro i zato promišljeno i mirno reaguje. Ne naseda na provokacije i ne primenjuje silu. Mir i stabilnost ih vode, zato i zaslužuju naše poštovanje.

Zeljko

pre 1 godinu

Srbija će braniti mir i stabilnost svim silama. Kosmetski Srbi su zaista bili uzdržani i nisu naseli na albanske provokacije.

Filip

pre 1 godinu

Srbija je ostvarila još jednu diplomatsku pobedu, a za Kurtija je najveći poraz jer je ipak na kraju ispao mali, jer ko izgubi u diplomatskoj igri taj ne može nikad više biti veliki.

Tara

pre 1 godinu

Srbija još jefnom dokazuje koliko se bori za svoj narod na Kosovu i Metohiji i da se mirnim putem dođe do rešenja.

Rade

pre 1 godinu

Srbija je posvećena očuvanju mira i stabilnosti, ali predaje neće biti jer su Kosovo i Metohija sastavni deo države Srbije.

Zeljko

pre 1 godinu

Srbija se zalaže za mir i stabilnost, ali u svakom trenutku štiti prava i interese Srba na Kosmetu. Zahvaljujući odgornoj i mudroj politici Aleksandra Vučića biće očuvani mir i stabilnost.

Rade

pre 1 godinu

Svaka čast kosmetskim Srbima. Izdržali su sve provokacije Prištine i sačuvali mir, ne samo na KiM, već i u celom regionu.

Vesna

pre 1 godinu

Diplomatija Srbije i predsednika Vučića se još jednom pokazala kao pravi put za smirivanje tenzija i ostvarivanje mira i stabilnosti zemlje i regiona. Međusobno razumevanje sa velikim silama je rezultiralo pronalasku mirnog rešenja tenzija na KiM.

Tina

pre 1 godinu

Srbija se dostojanstveno bori za svoje, a oni otimaju! Mi nikada necemo odustati od te borbe, jer to dugujemo svojim precima!

Gorana

pre 1 godinu

Odoleli smo svakoj provokaciji, jer znamo za sta se borimo i da mir ne smemo da ugrozimo!

Ceca

pre 1 godinu

Moramo da ostanemo slozni u vremenu koje dolazi, jer ce provokacije biti sve vece i vece! Moramo racionalno da donosimo odluke i da cuvamo mir!

Vasa

pre 1 godinu

Imali su priliku danas svetski zvanicnici da se opet uvere ko izaziva nemire! Ko zeli sukobe! Ko zeli novi rat!

Bosa

pre 1 godinu

Hvala onima koji su pruzili podrsku Srbiji u ovakvom trenutku, a Srbija nikada nece odustati od borbe za svoje! Jer mi branimo nase, ne otimamo tudje!

Srdjan

pre 1 godinu

Rekao je presednik sinoć Srbija će pobediti i pobedili smo Kurtija.

andrijana

pre 1 godinu

Nema predaje kad je nas narod u pitanju. Mi ne provociramo, mi stitimo nase.

Pavle

pre 1 godinu

NIkada nije bilo lako biti Srbin, a posebno ne sada na KiM. A i Srbi na KiM mogu da budu zadovoljni što imajuovakvu podršku države, jer da se ovo desilo kod prethodne vlasti oni ne bi se tangirali ni 2%!

Zoran

pre 1 godinu

Bila je burna noca, ali je postignut veliki rezultat.

Srdjan

pre 1 godinu

Srbije jeste uvek za mir ali ima svoje crvene linije preko kojih neće dozvoliti da iko predje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija