• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2022

14:47

BRNABIĆ U SKUPŠTINI RASTURILA LAZOVIĆA: Vi radite ono što vam kaže Viola fon Kramon, ONA VAM PIŠE GOVORE I DIKTIRA ŠTA TREBA DA KAŽETE!

printscreen

Politika

BRNABIĆ U SKUPŠTINI RASTURILA LAZOVIĆA: Vi radite ono što vam kaže Viola fon Kramon, ONA VAM PIŠE GOVORE I DIKTIRA ŠTA TREBA DA KAŽETE!

Podeli vest

Tokom današnje konstitutivne sednice parlamenta došlo je i do međusobne diskusije između poslanika "Ne davimo Beograd" Radomira Lazovića i SNS Ane Brnabić, koja je na kritike koje je Lazovićizneo tokom svog obraćanja, odgovorila konstatacijom da mu je govor napisala (izvestilac za tzv. Kosovo u Evropskom parlamentu) Viola fon Kramom

Lazović je u svom prvom obraćanju u skupštini, čitajući svoj govor, između ostalog, rekao da oni neće podržati predlog da Vladimir Orlić bude predsednik parlamenta, jer je, kako je rekao, on tu da "dijaloga ne bude".

- Replika, pošto mislim da me je poštovani narodni poslanik imenom i prezimenom prozvao većsigurno već tri puta, i slobodno nastavite, činite mi veliku, veliku čast, zato što bi naši građani koji prate ovaj prenos pomislili da ste vi opsednuti mnome, ali to nije tako. Da objasnim... 

- Dakle, pouzdano znam da je govor koji ste pročitali pre dva dana pisala lično gospođa Viola fon Kramon, tako da je Viola opsednuta. Dakle, ne iznosim optužbe, iznosim činjenice. Tu koaliciju napravila je Viola fon Kramon i to je javno rekla. Viola fon Kramon ih je ugurala u parlament zahvaljući tome što je Aleksandar Vučić i SNS bila dovoljno demokratična da spusti cenzus sa 5 na 3 odsto, pa su se  jedva dokopali parlamenta, da bi onda ona njima pisala govore i ovde diktirala šta treba da kažu, koga da napadnu i koju politiku da promovišu - rekla je Brnabi i dodala;

- Politika koju promovišu kada kažu da se bore da u Srbiji bude bolje, odnosno da Srbija bude bolje mesto za život, je ta da pod tačkom 1 priznamo Republiku Kosovo kao nezavisnu državu,  što su rekli tokom kampanje - završila je. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anastasija

pre 1 godinu

Ana im je rekla istinu. To su ljudi koji sarađuju sa Albanskom lobistkinjom i koji igraju kako ona svira.

Milisav

pre 1 godinu

Nije rečeno apolutno ništa što nije istina. Odakle njima milioni na računima?

Janko

pre 1 godinu

Opozicija se nije potrudila ni da nauci napisane govore.

Miki

pre 1 godinu

Ana ih je matirala. Trebali bi da se sakriju u mišju rupu od sramote.

Borko

pre 1 godinu

Cilj ovih iz Ne davimo BG je samo da se dočepaju još neke nekretnine, poput njihovog vođe Dobrice, na njega se ugledaju, a naravno da je to sve finansirano sa Zapada.

Perun

pre 1 godinu

Lazović je pion Viole fon Kramom. Neko ko nema kvalitete da zadtupa građane u skupštini.

Goran

pre 1 godinu

Srbija ce nastaviti da brani i pomaze srpski narod u juznoj pokrajini bez obzira na ucene od domacih i stranih neprijatelja srpstva.

Mimi

pre 1 godinu

Srbiji je više nego ikad potrebno jedinstvo a opozicija se kreće u suprotnom smeru.

Ina

pre 1 godinu

SNS ima daleko najveci broj poslanika u parlamentu Srbije.

Raša

pre 1 godinu

Lazović i generalno organizacija Ne davimo Beograd je strana agentura koja ima antisrpsku agendu! Sada je ta agentura prodrla u srpski parlament!

Vojka

pre 1 godinu

Iako opozicija nikad neće priznati ,promene cenzusa su jedini razlog zašto su pojedine stranke uopšte ušle u skupštinu što govori o njihovoj podršci u narodu

Anja

pre 1 godinu

Lazovića se na razume u politiku Srbije i ne zanima ga bolje sutra Srbije. Najjednostavnije rečeno.

Stefan

pre 1 godinu

Svaka reč im je sastavljena i naredjena da kazu!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija