• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2022

21:46

MOĆAN GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA: Nastavite li ovako, suočićete se sa drugačijom Srbijom!

printscreen

Politika

MOĆAN GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA: Nastavite li ovako, suočićete se sa drugačijom Srbijom!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "avucic" najvažniji deo obraćanja gostovanja lidera zemlje u Dnevniku Radio televizije Srbije

Predsednik Vučić govorio je o najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji i nekim prethodnim vremenima, ali i o reakciji države ukoliko se nemili događaji ponove.

- Nisam vam ja ni Milošević, ni Tadić. Nisam naučio da gubim. Nikada nikome nisam pretio, nijednu ružnu reč nisam izgovorio, ništa nismo uradili. Nastavite li na ovakav način, pokušate li da napravite nešto od Srbije što ste već radili u prošlosti, suočićete se sa drugačijom Srbijom i sa drugačijim odgovorom - objavljeno je na Instagramu predsednika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 1 godinu

Koliko se predsednik zalaže za svoj narod. To je za veliko poštovanje.

Desko

pre 1 godinu

Zagrmeo Vucic kao Sveti Ilija, ne da na Srbe i Srbiju!

Sanjica

pre 1 godinu

Potpuno je Vucic u pravu da ovo nije ona Srbija iz 1999 na koju su mnogi navikli,ovo je sada mnogo jaca Srbija koja vise nikome ne cuti

Mileva

pre 1 godinu

Vučić vodi odgovornu i ozbiljnu politiku. Politiku mira, stabilnosti i napretka Srbije.

Julija

pre 1 godinu

Vučić je pravi lider. Pokazuje svoju borbu za svoj narod. Nije lažov i izdajica kao prethodni predsednici.

Vesna

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je veoma jasno i decidno rekao šta ima popitanju napada na Srbiju i njene odbrane. Ovo više nije vreme prodanih tajkuna Tadića i njegove žute svite. Ovo je vreme borbe za svoj narod, za svoju državu na čelu sa našim predsednikom.

Gvozden

pre 1 godinu

Predsednik je dao do znanja Kurtiju da Srbi nisu sami i da novi progon Srbija neće dozvoliti.

Filip

pre 1 godinu

Srbija je uvek sve probleme resavala mirnim putem, bez izazivanja konflikta. Sve nam to govori o ozbiljnosti i opreznosti u cilju ocuvanja mira i naseg naroda.

Filip

pre 1 godinu

Srbija neće ćutati na pretnje Albanaca i zaštitiće svoj narod.

Zare

pre 1 godinu

Odlican odgovor Vucica svima koji misle da je danasnja Srbija vojno slaba i da se nece braniti u slucaju ako bude napadnuta

Sava

pre 1 godinu

Govor predsednika Vučića podseća Kurtija da se ne zanosi da Srbe sme da napadne i progoni kao kada su bili sami i nezaštićeni.

ANA

pre 1 godinu

Srbija ne da na sebe, ne damo na svoj narod i svoju teritoriju. Srbija više ne ćuti!

Cile

pre 1 godinu

Za razliku od Tadića Vučić je odgovoran državnik koji donosi odluke u interesu srpskog naroda.

Marko

pre 1 godinu

Ocuvanje mira i stabilnosti je najbitnije, ali isto tako necemo dozvoliti narusenje mira i bezbednosti srpskog naroda na KiM.

Reda

pre 1 godinu

Vucic vodi Srbiju mirnim putem ali niko ne sme da krene na Srbina. Sada se mozemo braniti od zla koje se ci iSrbiji

Marko

pre 1 godinu

Srbija će da pokaže svima da je spremna i da moze da se odbrani.

Lela

pre 1 godinu

Srbija je sposobna i spremna da zaštiti srpski narod na KiM.

Zarko

pre 1 godinu

Izgleda da mnogi jos uvek nisu svesni da danasnja Srbija je mnogo opremljenija u vojnom smislu nego sto je bila 1999 godine

Bora

pre 1 godinu

Osujetio je Vucic plan Siptara da Kosovo bude Republika.Nece im to dozvoliti po cenu ne znam cega.

Vidak

pre 1 godinu

Vučić je odličnim nastupom ućutkao Kurtija i ostale Albance.

Ana

pre 1 godinu

Srbija je postala ozbiljna država sa kojom ne može da se postupa na bilo kakav način, već na bazi postovanja. Zahvaljujući politici koju vodi predsednik, postali smo ugledni i vredni poštovanja.

Vucko

pre 1 godinu

Nema vise labave Srbije.Ne znaju oni sa kim se kace.Nema predaje!!!

Milija

pre 1 godinu

Za normalizaciju odnosa potrebno je da obe strane saradjuju. Srbija je uvek postovala dogovore, krajnje je vreme Pristina ispuni dogovore.

Nadica

pre 1 godinu

Predsednik se svom snagom bori za očuvanje mira i bezbednosti srpskog naroda na KiM.

Lola

pre 1 godinu

Diplomatija Srbije pobedila je nasilje privremenih vlasti u Prištini.

Popov

pre 1 godinu

Nista Vicic nije pogresio u svom govoru a dao je svima do znanja da ako budemo napadnuti imacemo cime da se odbranimo

Slavica

pre 1 godinu

Upravo tako. Kurti i njegovi saveznici nisu ni svesni toga kakav se covek nalazi pred njima. Bolje bi im bilo da postanu, jer ovog puta Srbija nece cutati niti se povlaciti.

Dejan

pre 1 godinu

Srbija samo stiti svoj narod na KiM i nastoji u ocuvanju mira, bez izazivanja konflikta, sto se ne moze reci i za drugu stranu.

Hana

pre 1 godinu

Srbija ima jakog predsednika koji se ne boji da kaže koji su interesi njegove zemlje i da od njih neće odustati ni pod kakvim pritiscima bilo koje svetske sile.

Ana

pre 1 godinu

Pobeda je jedina opcija koja dolazi u obzir, za bolju Srbiju. Dovoljno je bilo poraza i ne poštovanja u prošlosti. Srbija ima snage da se izbori sa ovom situacijom.

Milan

pre 1 godinu

Srbiaj neće dopustiti da Albanci na KiM rade šta im se prohte. Borićemo se za interese našeg naroda.

Milica

pre 1 godinu

Nasilje je zaustavljeno mudrom politikom Srbije.

Jovana

pre 1 godinu

Niko se nece izivljavati nad gradjanima Srbije!

Luka

pre 1 godinu

Vučič se lavovski bori za interese Srbije i srpskog naroda na KIM.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik se zalaže za politiku mira, bez pretnji, uvreda i nepoštovanja. U proslosti nije bilo baš tako, sada se Srbija mora shvatiti ozbiljno.

Jovana

pre 1 godinu

Srbija zeli da resava sve probleme dijalogom i na miran nacin, ali u koliko to druga strana ne zeli, Srbija ce opet pobediti!

aca

pre 1 godinu

Vučić je taj koji se najviše bori za mir i napredak našeg zajedničkog balkanskog regiona, ali to ne znači da će pristati na ucene i pritiske na Srbiju.

Ana

pre 1 godinu

Srbija će svim silama i na svaki način da brani svoje i može se suprotstaviti svakom da bi zaštitila svoje interese. To se zove odgovorna politika.

aca

pre 1 godinu

Ovu se reči koje Vučića odvajaju od prethodnih naših predsednika i na kojima on pokazuje jasan stav na trenutne situacije.

Jovana

pre 1 godinu

Srbija je ozbiljna drzava koja ima nacin da zastiti svakog svog gradjanina, nacin na koji cemo to uraditi bira druga strana!

Aleksandra

pre 1 godinu

Srbija vodi politiku mira, ali će braniti svoje građane na KiM ukoliko dođe do obračuna.

žaklina

pre 1 godinu

Srbija više nije slaba ona je u zadnjih desetak godina ekonomski i vojno toliko ojačala da se može odupreti svakom agresoru koji pokuša da je pokori.

Misic

pre 1 godinu

Reci predsednika Vucica ulivaju sigurnost svim Srbima ma gde ziveli, posebno na KIM.Naplatice svu patnju i bol!

Jovana

pre 1 godinu

Bravo predsednice! Ovako mocna poruka ce da ulije poverenje nasim gradjanima na prostoru KiM--a! Sigurno ce im biti lakse sad kad znaju da ima ko da ih zastiti!

Nikola Aks

pre 1 godinu

Naravno da nije ni preplašeni Tadić, a ni razuzdani Milošević. Našu zemlju vodi čovek koji zna kojim pravima i zakonima može da nas vodi i šta da nam koristi, kako da branimo i zaštitimo svoja prava i interese, šta su njegove dužnosti u svakoj situaciji. Krenuvši od svog položaja kao predsednika, i položaja države Srbije. A pored toga stvari rešava diplomatijom.

Jovana

pre 1 godinu

Na celu drzave imamo jakog coveka koji se svim srcem bori za gradjane Srbije, a ne nekog ko ce se stalno izvinjavati za nesto sto nismo uradili! Srbija je danas pobednik!

Janko

pre 1 godinu

Pred Kurtijem i Albancima, onima koji ih pomazu o savetuju i dau podrsku, nisu oni koji su bili. Nije ona slaba Srbija na celu sa covekom kao figurom, vec jaka Srbija, odlucna, na celu sa sposobnim i mudrim predsednikom koji zna da odbrani svoj narod.

Despot

pre 1 godinu

Jasno i glasno! Ne diramo nikoga i necemo nikom dozvoliti da nas dira.Uvek smo spremni za dijalog i mir to nudimo i to cemo uvek da prihvatimo.

Sofija

pre 1 godinu

Upravo tako, pred njim je sposoban covek, odgovoran, mudar koji ume da odbrani svoj narod.

roki

pre 1 godinu

Sreća za Srbiju što je u ovim teškim i sudbonosnim vremenima Aleksandar Vučić njen predsednik.Njegova požrtvovanost i borba za interese srpskog naroda je ogromna i sigurno će dovesti naš brod u mirnu luku.

Katarina

pre 1 godinu

Vucuc je ozbiljan predsednik i tako ga i treba shvatiti. Uporno na celu Srbije poziva na mir i stabilnost i radi sve kako bi se to odrzalo, ali ako zatreba sigurno je da ce znati kako treba da odgovori da bi odbranio svoj narod.

Maja

pre 1 godinu

Kurti bi trebao da stavi prst na celo sledecu put kada budemo imao svoje histericne ispade.

Brankica

pre 1 godinu

Milošević je makar imao dostojanstva, za razliku od manekena Tadića i njegove dosovske kamarile, koja nas je dokrajčila na svim poljima! I još imaju obraza da ponovo stanu pred narod! Bednici!

samouprolazu

pre 1 godinu

SRBIJA NIKOM DANAS NIJE PRETNJA I ZALAŽE SE ZA OTVORENI BALKAN POŠTUJUĆI SUSEDE OKO NAŠE DRŽAVE, ALI ISTO TAK AKO OSETIMO UGROŽENOST BILO KOJE VRSTE, ODGOVOR NAŠE DRŽAVE BIĆE ADEKVATAN PRETNJAMA KOJE SU NAM UPUĆENE.

samouprolazu

pre 1 godinu

Srbija se nikad neće odreći Kosova i svog naroda na Kosovu.

Rosa

pre 1 godinu

Nemojte misliti da Srbije nece ni ne ume da odgovori nacinom na koji pokusavate da komunicirate sa njom. Sve moze da se vrati istom merom, ali da li treba tako?

samouprolazu

pre 1 godinu

Ne kaže se za badava da reč seče gore od mača. Ovaj govor od našeg predsednika je pun pogodak za sve one koji polušavaju da naruše mir i razvoj balkanskog regiona.

samouprolazu

pre 1 godinu

Ovo što je izjavio Vučić, ja nazivam pravim govorom!!!

Brana

pre 1 godinu

Samo mi Tadića ne pominjite! Ljiga beskičmenjačka! Toliko su on i njegovi žutaći unakazili Srbiju, pa još imaju petlju da se ponovo nešto grabe za fotelje! Fuj!

samouprolazu

pre 1 godinu

Vučić će sve učiniti da zaštiti mir na KiM, ali isto tako ako zatreba sve će učiniti ukoliko srpski narod u našoj južnoj pokrajini bude ugrožen.

Minja

pre 1 godinu

Srbiju vise niko ne moze da gazi i ponizava. Nikada jace i snaznije uz nas narod na KiM.

Branks

pre 1 godinu

Srbija danas nije ni nalik zemlji, kojom je harala dosovska banda, zahvaljujući patriotizmu, iskrenoj posvećenosti i Vučićevoj mudrosti i velikom političkom iskustvu! Zato ga građani i podržavaju!

Milun

pre 1 godinu

Nekada me bude sramota kad znam da živim pod istim nebom sa ljudima koji žive u Srbiji a pljuju je i rade protiv nje, ali za utehu mi je kada vidim tu borbenost u Vucicu i njegovu zelju da nam svima pomogne da Srbija bude uspešna zemlja i da gradjani žive sreno i bezbrižno.

Kaća

pre 1 godinu

Pravo u srž, kratko i jasno! Nikome ne smemo da dozvolimo da se igra sa Srbijom. Predsednik Vučić je veoma strpljiv i miran čovek, ali da dodje do sukoba Srbija bi izasla kao pobednik na čelu sa Aleksadnom Vučićem!

Dakki

pre 1 godinu

Sve dok je na čelu države Vucic,građani na KIM mogu da budu mirni!

sreten

pre 1 godinu

Srbija neće gledati kako se terorisu građani na KIM. Pristina se poprilično zaletela i osilila. Ovog puta joj neće biti omogućeno da maltretiranje Srba!

Mikica

pre 1 godinu

Branimo ono što je naše! Nema predaje niti će mo dopustiti da neko terorise građane na KIM!

Sanja

pre 1 godinu

Vucic je covek koji nikada nece izdati Srbiju i Srpski narod jer i on je jedan od nas

Ljubica

pre 1 godinu

Zivi i zdravi bili predsednice.Nema predaje.Zivela Srbija!

Andjela

pre 1 godinu

Kratko i jasno.Nikome necemo dozvoliti da ponizava Srbiju

Mari

pre 1 godinu

Srbija poštuje sve međunarodno priznate odluke, poštuje sve zajedničke odluke i ponaša se odgovorno ali isto tako poštuje i svoj Ustav.

Drina

pre 1 godinu

Svima mora biti jasno da je Srbija odlučna u odbrani svoje suverenosti i teritorijalnog ntegriteta.

Drina

pre 1 godinu

Svima mora biti jasno da je Srbija odlučna u odbrani svoje suverenosti i teritorijalnog ntegriteta.

Glasinac

pre 1 godinu

Kurti mora znati da Vučić neće dozvočiti da neko maltretira građane koji žive na KiM i da će preduzeti sve mere da osigura njihovu bezbednost.

Veljko M

pre 1 godinu

Kurtiju mora biti jasno da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova i sa tim se on mora da pomiri.

Milja R

pre 1 godinu

Vučić je odgovoran državnik koji vodi politiku mira i stabilnosti, ali to ne znači da će dozvoliti da neko maltretira narod koji živi na KiM i da ih neko progoni sa njihovih vekovnih ognjišta.

Branko N

pre 1 godinu

Prošla su vremena kada je Kurti mogao da maltretira Srbe koji živi na KiM i da ugrožava njihovu bezbednost. Srbija je odlučna da obezbedi njihovu bezbednost i to mora da bude svima jasno, pa i Kurtiju.

Ana

pre 1 godinu

Srbija vise nije slaba zemlja ! Srpski narod je jedinstven u odbrani interesa.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Лепо им је и рекао људски да сви који подржавају Куртија разумеју шта ће бити ако крену у погром. Одговор Србије биће жесток .

Petar Todorović

pre 1 godinu

Србија није виша иста држава као пре 1999 године, нити је иста као пре 2012 године. Сада смо војно и економски много јачи .Не претимо никоме , само не дамо на своје.

Alhemičar

pre 1 godinu

Боље им је да не чачкају мечку и не види како изгледа другачија Србија. Неће се више десити погром Срба као 17 марта 2004 године.

mile

pre 1 godinu

Srbija i naš predsednik se nikad neće odreći svoje zemlje KiM i srpskog naroda koji tamo živi.

Jelena

pre 1 godinu

Svesni su toga i svi oni koji na sve načine pokušavaju da destabilizuju situaciju na KiM. Vučića ne mogu ni na koji način slomiti, on nije čovek koji se saginje i koji gubi.

Mare

pre 1 godinu

Tako i treba, da im se jasno stavi do znanja sa kim imaju posla. Mada to oni i znaju. Nije Srbija što je nekada bila, sada je na njenom čelu istinski državnik.

Lazar

pre 1 godinu

Ona Srbija iz 1999.te i ova današnja Srbija su neuporedive i u ekonomskom, a posebno u vojnom pogledu. Sve je rečeno ovom porukom predsednika.

Stanislava

pre 1 godinu

Sva je sreća da danas imamo predsednika poput Vučića, kome je Srbija na prvom mestu. Da je Tadić ostao na vlasti, rasparčali bi nas kao baklavu.

Minja

pre 1 godinu

Poruka više nego jasna. Ne diramo vas, ne dirajte nas. Nije Srbija više mala i nejaka, kao što je bila za vreme Tadića pogotovo. On se svima klanjao i izvinjavao i davao sve što su mu tražili. Uvek me uhvati bes kad se tih vremena setim.

ivana

pre 1 godinu

Србија је сад једна озбиљна и стабилна земља са којом се не ,може поступати као у прошлости

MAJA

pre 1 godinu

Неда Вучић на Србију, неће се више нико играти са њом и њеним народом

Sanja

pre 1 godinu

Nikakav ratni sukob nam ne bi trebao sada. To bi zaustavilo dalji razvoj Srbije i unazadilo je. Tako da treba gledati da se mir očuva na svaki mogući način. Naravno ako budemo napadnuti branićemo se itekako.

Ana

pre 1 godinu

Podrska predsedniku i uopste ne sumnjam da ce tako i biti.

Dušan

pre 1 godinu

Srbija ne preti nikome ali znaće kako da zaštiti svoj narod.

Ivana

pre 1 godinu

Svaki govor predsednika je mocan UPAMTITE TO. Nismo ga dzabe izabrali da nas predstavlja.

Bojan

pre 1 godinu

Srbija je zahvaljujući Vučiću postala ozbiljna zemlja sa kojom nema igranja.

Dušan

pre 1 godinu

Odgovor koji je svima stavio do znanja da sa Srbijom nema šale.

Lenče

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je s punim pravom rekao ono što misli. Srbija se zalaže za mir, ali neće dozvoliti da neko maltretira Srbe koji žive u svojoj zemlji na KiM.

Sarena 54321

pre 1 godinu

Moramo cuvati mir i stabilnost to je prioritet, i isto tako necemo dozvoliti narusenje mira i bezbednosti srpskog naroda na KiM.

Taki

pre 1 godinu

Prošlo je vreme da Srbija ćuti i popušta! Ukoliko Kurti nastavi sa svojim suludim potezima, dobiće i odgovor.

Lola 12 32

pre 1 godinu

Predsednik se bori za mir, ali i druga strana mora da bude za to.

Malena 1988

pre 1 godinu

Vucic radi sve u interesu srpskog naroda i bori se da sačuva mir i stabilnost

Sanjalica 0309

pre 1 godinu

Moramo biti mudri, oprezni i strpljivi, EU cuti na svaki vid agresije kosovskih Albanaca

Cvrle1234

pre 1 godinu

Razgovor, dijalog, mudrost, mirnoca, sve nam je to potrebno i sve je to bolje od bilo kakvog sukoba

Anastasija

pre 1 godinu

Srbija neće dozvoliti da bude ponižena i boriće se za svoje interese.

Milisav

pre 1 godinu

Srbija je država ponosnog naroda. Takva će i ostati.

Milisav

pre 1 godinu

Sa Vučićem na čelu Srbija samo može da ide napred.

Anastasija

pre 1 godinu

Na čelu Srbije je državnik koji će se svim interesima boriti za interese Srbije.

Robi

pre 1 godinu

Mi u Srbiji imamo odlucnog i beskompromisnog predsednika drzave Vucica, kome su drzava i gradjani koji zive u njoj na prvom mestu!! Njegovom zaslugom je Srbija ojacala u svakom smislu, a najvise ekonomski i vojno! Zbog toga smo mnogima trn u oku!

Neca

pre 1 godinu

Sve dok je Vučic na vlasti nasi gradjani bice zasticeni!

Jovica

pre 1 godinu

Nije vise ta Srbija sto je bila da je svi gaze kako hoce, nasa zemlja je sada dosta jača i stabilnija!

Bora

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniče tako se brani svoja zemlja!

Tea

pre 1 godinu

Srbija vodi politiku mira i zalaze se za dijalog ali ce u isto vreme zastiti svoj narod i braniti interese svog naroda.

Rade

pre 1 godinu

Srbija danas ima saveznike, Ruska Federacija nas neće ostaviti na cedilu.

Gaga

pre 1 godinu

Predsednik se zalaze za narod i drzavu ! Svaka cast na tome !

Javorka

pre 1 godinu

Bravo za Vučića. I ne treba da damo na sebe da nas gazi kako ko hoće.

Gaga

pre 1 godinu

Mnogi nisu svesni da je Srbija potpuno vojno opremljena ,da noze da zastiti svoj narod !

Gaga

pre 1 godinu

Sve pohvale za predsednika i zalaganje koje ulaze za svoj narod !

Dejana

pre 1 godinu

Srbija ce da cuva mir ali necemo dopustiti nikome da tuce srpski narod

Dejana

pre 1 godinu

Nas predsednik je za mir i stabilnost , uvek spreman za razgovor

Ljilja

pre 1 godinu

Mnogi još nisu svesni da se Srbija iz korena promenila i da to nije Srbija koju su mogli da tlače kad god su hteli.

ceca

pre 1 godinu

Vučić uvek prvi u odbrani srpskih nacionalnih interesa.

ceca

pre 1 godinu

Predaja nikad nije bila niti će biti opcija. Srbija će braniti naš narod.

Nina

pre 1 godinu

Jako je ružno i za svaku osudu što Kurti umesto da se posveti dijalogu koji bi nas doveo do kompromisnog rešenja nastavlja sa bednim provokacijama! Srbija ima za cilj da sačuva svoj mir i svoju stabilnost i na tome treba intenzivno raditi.

Marko

pre 1 godinu

Srbija više nije džak za udaranje da može da se svako ponaša i ko kako hoće, čvrstog stava i jasnog cilja ide krupnim koracima napred

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija