• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.08.2022

09:50

VULIN: Približavanje formiranja Vlade će biti vidljivo po medijskim napadima na mene

Tanjug

Politika

VULIN: Približavanje formiranja Vlade će biti vidljivo po medijskim napadima na mene

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će približavanje formiranja Vlade Srbije biti vidljivo po medijskim napadima na njega.

- Kao što sam i najavio, približavanje formiranja Vlade će biti vidljivo po medijskim napadima na mene i borbom da ni po koju cenu ne budem član Vlade Srbije. Velika i moćna služba radi svoj posao. Zato podgrevaju priču o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu, iako je sve to više puta demantovano i objašnjeno. Nije njima bitna istina, dovoljno je da laž bude efikasno sredstvo - naveo je Vulin, saopštio je MUP.

- Niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije prisluškivao rusku opoziciju, pa samim tim ni ja nisam nosio nikakve transkripte Patruševu ili bilo kome drugom. Ja ću se boriti protiv njihovih laži, a oni samo neka nastave - izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se navodi u saopštenju koje je prosledio MUP, "medijsku hajku koja se vodi protiv njega i laži Nove S i njenih sagovornika koje su iznete na njegov račun".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija