• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/antenazadar

15.08.2022

21:00

DULE, BRUKO! Vujošević pljunuo po našoj zemlji: Srbija je odgovorna za rat i krvoproliće na ovim prostorima!

printscreen

Politika

DULE, BRUKO! Vujošević pljunuo po našoj zemlji: Srbija je odgovorna za rat i krvoproliće na ovim prostorima!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaški trener i kandidat stranke Borisa Tadića za gradonačelnika Beograda Duško Vujošević u intervjuu za zadarski medij pljuvao je po Srbiji

U razgovoru za "antenazadar" Vujoševiću je na kraju postavljeno pitanje zašto je jednom prilikom rekao da je Srbija krivac za rat na ovim prostorima. 

– Prvo ja sam Crnogorac i Jugosloven. Srbija je kontrolisala JNA, zbog toga je Srbija i najodgovornija što nije izbegnut rat i krvoproliće na prostorima bivše države - rekao je trener. 

Prava slika i prilika predstavnika opozicije.

Sledi mantru svojih mentora - udri po Srbiji, Srbija je za sve kriva!

Foto: printscreen

Sramna izjava Duška Vujoševića

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 1 godinu

O ovom mamlazu je narod Srbije, rekao sve na skorasnjim izborima !!!! PS: Nek ide u svoju Crnu Goru.....sramota ziva !!! Dzaba mu operisali bubrege...mozak su trebali !!!! Smrad obicni !!!

Rade

pre 1 godinu

Kako bih ja lepo njega i njemu slične, iz selio i proterao iz Srbije po kratkom postupku. Ali sreća njihova što nemam ja tu moć. Raskrstio bih ja za čas sa tim domaćim izdajnicima. Ne bi mi oni ni sekunde ostali u Srbiji ! ! ! ! ! ! ! !

Fikus

pre 1 godinu

I takva baraba je htela da bude gradonačelnik Beograda? Pitam se da li se oni koji su glasali za njega i podržavali ga bar malo stide? Možete li da zamislite kakva bi sudbina Beograda i Srbije bili da su pobedili plaćenici poput Vujoševića, Ponoša i ostalih petokolonaša? Hvali se da je Crnogorac, pa šta ćeš onda nama ovde u Beogradu jado? Pakuj pinkle i pravac Podgorica dušo prodana, idi tamo konkuriši za gradonačelnika ...

Pravda

pre 1 godinu

Gospode Boze,koliko SMRADOVA u Srbiji ima.i pri tom jos kanditat za Gradonacelnika.ovo zlo je spreman za Zatvor.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija