• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.08.2022

22:07

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo kako je sve počelo! SAVO MANOJLOVIĆ PREŠAO U POLJOPRIVREDNIKE I ZAGORČAVA ŽIVOT GRAĐANIMA (Foto)

printscreen

Politika

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo kako je sve počelo! SAVO MANOJLOVIĆ PREŠAO U POLJOPRIVREDNIKE I ZAGORČAVA ŽIVOT GRAĐANIMA (Foto)

Podeli vest

Protesti poljoprivrednika traju gotovo dve nedelje i predvođeni su udruženjem koje se zove Inicijativa za opstanak poljoprivrednika. Ono što “bode oči” jeste neobična činjenica da jedno udruženje koje postoji tek nešto više od mesec dana, nema istog predsednika od početka. Informer ekskluizivno otkriva zašto je prvobitni predsednik smenjen i ko se u stvari krije iza protesta poljoprivrednika, koji blokadama u najbukvalnijem smislu maltretiraju građane u više gradova u Srbiji

Zašto se Vukašin Baćina povukao sa mesta predsednika Inicijative za opstanak poljoprivrednika?

Kontakrirali smo Vukašina Baćinu, prvoizabranog predsednika Inicijative za opstanak poljoprivrednika, koji je u izjavi za naš list pojasnio zašto je otišao sa čela inicijative.

- Znate šta, ja jesam bio predsednik Inicijative za opstanak poljoprivrednika, koju smo i osnovali sa ciljem da poboljšamo položaj poljoprivrednika u Srbiji. Naravno da smo imali neslaganja sa određenim uslovima i ideja Inicijative bila je upravo da uspostavimo dijalog sa Vladom i dođemo do rešenja koje će biti u interesu poljoprivrednika. Međutim, desilo se to da su određeni opozicioni aktivisti dolazili kod mene, kako bi mi ponudili podršku, ubeđivali me da ćemo zajedničkim snagama izvršiti pritisak na vlast i time brže doći do cilja. Meni se to nije dopalo i nisam hteo da učestvujem u tim političkim igrama, jer ponavljam – Inicijativa nije osnovana kako bi se bavila politikom, već poljoprivredom. Zato sam se odmah povukao iz te priče i u pregovorima koji traju već danima ne učestvujem.

Iako gospodin Baćina nije imenovao precizno o kojim opozicionim aktivistima je reč, Informer ekskluzivno objavljuje fotografije lažnog ekologa Save Manojlovića, koji je 8. jula posetio udruženje, pružio im podršku i time stavio tačku na bornu za bolji položaj poljoprivrednika, a započeo svoje politikantske igre i maltretiranje građana.

Foto: printscreen

Savo Manojlović sa poljoprivrednicima

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Pa bre, sve to je već viđeno! Bagra izdajnička ponovo na delu! Isti cilj, samo koriste druge ljude i izmišljaju druge razloge! Treba oslabiti pa čak i srušiti Srbiju i to je to!

Vla

pre 1 godinu

Bem te drzavo gde jedan klosar mesetari i stvara Probleme, ima Li zakona U drzavi? Jel meni zagarantovano ustavom slobodno kretanje, Po kom osnovu grupa huligani uskracuje moje pravo, nemam nista protiv demonstracija poljoprivrednika Ali huskacima je mesto U zatvoru

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija