• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2022

11:55

VEČE NOKAUTA U JAGODINI! Palma: Konovalov je pokazao da mu je mesto na svetskim i evropskim prvenstvima u boksu!

informer.rs

Politika

VEČE NOKAUTA U JAGODINI! Palma: Konovalov je pokazao da mu je mesto na svetskim i evropskim prvenstvima u boksu!

Podeli vest

Pred više od 5.000 ljudi u sportskoj hali u Jagodini održano je veče profesionalnog boksa, kik boks i karatea. Mečevima su, između ostalih, prisustvovali i Dragan Marković Palma, Ivica Dačić, ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko, kao i predsednik Kik boks saveza Srbije Miodrag Jotić

 

U profi boksu, u srednjoj kategoriji, Aleksandar Konovalov je četiri puta nokautirao Čeha Vojteha Majera, koji inače bolje stoji na svetskoj profi listi od Konovalova.  Veljko Ražnatović je u kruzer kategoriji pet puta slao na pod iskusnog Finca Jana Forsmana. Dušan Radović iz Palminih tigrova je u disciplini K1 nokautirao Amara Lugana iz Bosne i Hercegovine, tako da je večeras u Jagodini zaista bila veče nokauta.

Foto: informer.rs

Dragan Marković Palma, koji slovi za najboljeg svetskog promotera kik boksa, uz Irca Roja Bejkera, je rekao da je ova manifestacija u Jagodini u potpunosti uspela.

- Zahvaljujem se svim takmičarima večeras, zahvaljujem se publici u Jagodini koja vrlo dobro zna šta je kvalitetan kik boks i boks, kao i Ivici Dačiću koji je došao da podrži naše sportiste i ruskom ambasadoru Aleksandar Bocan Harčenku, koji mi je rekao da prvi put uživo gleda kik boks. Ono što je takođe obeležilo veče je činjenica da nijednog zvižduka nije bilo prilikom intoniranja himne Bosne i Hercegovine i sportisti su još jednom pokazali da spajaju ljude i da su najbolji ambasadori. Aleksandar Konovalov je pokazao da mu je mesto na svetskim i evropskim prvenstvima u boksu - rekao je Marković.

Foto: informer.rs

Ivica Dačić je rekao da dolazi iz bokserskog kraja.

- Bokserski klub Topličanin iz Prokuplja je veliki klub u ovom sportu, svi se sećaju Fazlije Šaćirija i Ristića. Meni je večarašnji meč Konovalova i Čeha Majera ličio na finale Bokserskog prvenstva sveta 1974. godine u Beogradu BAPS, kada se naš Vujkov u finalu borio protiv čuvenog Kubanca Teofila Stivensona i celo vreme bežao po ringu da ne dođe u kontakt sa Stivensonom. Tako je i Majer večeras bežao od Konovalova - kazao je Dačić.

Foto: informer.rs

Aleksandar Konovalov, koji je u kik boksu osvojio sve što se osvojiti može, najavio je i pohod na najveće evropske i svetske titule u boksu.

- Zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi koji je najzaslužniji za moju karijeru i želim da kažem da uz njegovu pomoć mogu i do svetskog trona u boksu - rekao je Aleksandar Konovalov. 

Foto: informer.rs

U ostalim mečevima: Marta Vučić iz Palminih tigrovi je sa 3:0 pobedila Slobodanku Jovanović iz kragujevačkog Radničkog, Pavle Milosavljević iz Palminih tigrova je sa 2:1 pobedio Dejana Bursaća iz Sparte iz Temerina, Bogdan Dvizac iz temerinske Sparte je sa 3:0 pobedio Danijela Petrovića. U apsolutnoj kategoriji u karateu Nemanja Ivanović iz karate kluba Haiken iz Jagodine pobedio je Nikolu Radosavljevića iz Beograda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Palma: SRBIJA IMA VELIKO POVERENJE U PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA, KOME NIKADA NIJE BILO TEŽE! POZIVAM NA JEDINSTVO SVIH PARLAMENTARNIH PARTIJA
Politika

Palma: SRBIJA IMA VELIKO POVERENJE U PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA, KOME NIKADA NIJE BILO TEŽE! POZIVAM NA JEDINSTVO SVIH PARLAMENTARNIH PARTIJA

Ja mislim da nikada nije bilo teže predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali sam siguran da slobodno možemo da imamo veliko poverenje u njega. Nikada nijedan predsednik Srbije nije imao ovako ogroman pritisak, a da to ničim nije zaslužio, niti je Srbija nešto uradila pogrešno da bi svakog dana slušali neke predloge koji nam nanose štetu, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

19.08.2022

12:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija