• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

23.08.2022

15:05

PRIJAVLJENI INSPEKTOR IZ SEVERNE MITROVICE DOBROVOLJNO DOŠAO U POLICIJU! Vlajić: Ova situacija mu je donela nevolje

Kosovo onlajn

Politika

PRIJAVLJENI INSPEKTOR IZ SEVERNE MITROVICE DOBROVOLJNO DOŠAO U POLICIJU! Vlajić: Ova situacija mu je donela nevolje

Podeli vest

Advokat Nebojša Vlajić kazao je da se inspektor N. R. kojeg je sinoć policiji prijavio politički aktivista i lider GI „Srpski opstanak“ Aleksandar Arsenijević zbog navodnih pretnji, dobrovoljno pojavio u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici

- Prijavljeni se jutros javio policiji i tražio da da izjavu, jer je želeo da se ova situacija koju on nije izazvao i doprineo, objasni. Ova situacija mu je dovela nevolje i on je želeo da se to reši, što se na kraju i dogodilo. On je prijavljen za navodnu pretnju koju je uputio drugom licu. Da li je to istina ili ne utvrdiće se u redovnom postupku. Ovaj slučaj je toliko minornog značaja, da ne zaslužuje ovoliku pažnju ni policije ni javnog tužioca - naveo je Vlajić.

Vlajić je dodao da se u redovnoj proceduri utvrditi šta se zaista desilo. On je na pitanje prisutnih novinara da se inspektor požalio na rad Tužilaštva, odgovorio da ne zna o čemi se radi.

- Svaki osumnjičeni ima pravo da bude nezadovoljan postupanjem bilo kog organa, bilo da je to policija, tužilaštvo ili sud. Verovatno je izrazio svoje nezadovoljstvo - dodao je Vlajić i dodao da je tužilac teretio N.R. za krivično delo "pretnje".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija