• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

20:54

ŠTA ČEKATE?! BLOKIRAJTE SRBIJU U EU, ŠTITITE UBICE DECE! Premijerka zapušila usta poglavniku Plenkoviću!

Tanjug

Politika

ŠTA ČEKATE?! BLOKIRAJTE SRBIJU U EU, ŠTITITE UBICE DECE! Premijerka zapušila usta poglavniku Plenkoviću!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je hrvatskom poglavniku Andreju Plenkoviću na komentar o pilotima Hrvatske koji su ubijali decu i starce na Petrovačkoj cesti

Plenković je u odbranu ovih pilota saopštio zabrinutim građanima da im se neće desiti ništa. Brnabić je odmah reagovala.

- Plenković kaže "pilotima se neće dogoditi ništa", pa samo da dopunim da bi informacija koju je pružio bila potpuna - pilotima koji su bombardovali kolonu civila u zbegu, na tlu druge države i ubili četvoro dece, jednu devojku, starce i starice, neće se u HR dogoditi NIŠTA. EU i dalje ćuti.

Konačno, dajte blokirajte nam više taj evropski put zato što tražimo, nakon 27 godina ignorisanja od strane svih, pravdu za pobijenu decu. Što pretite samo? Blokirajte, da cela EU vidi vaše vrednosti! Kad blokirate, treba kolegama u EU da objasnite da štitite ubice dece. Hajde - napisala je Brnabić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haško

pre 1 godinu

Presuda Haškog suda je bila da nema nikakvih dokaza da su kolonu gađali hrvatski piloti, a i bilo je svedoka koji su tvrdili da je bio srpski avion i da je imao petokraku, a ne šahivnicu. Dignite vi više tu optužnicu i sudite i ne širite mržnju jer u Slavonskom Brodu je u jednom srpskom napadu ubijeno 17 dece dok si se igrala na dečjem igralištu.... Eveopa će gledati i suđenje i presudu i srpsko sudstvo za poglavlje 23.

Dragan

pre 1 godinu

Zaboravljaju da su im Srbi dali saglasnost da međusobno nema sporova, inače ne bi ušli u EU. Danke Deutchland. Sad su sa svojima, braći po oružju. Srećno im bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija