• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2022

11:04

Hejterski mediji ponovo pokušavaju da naprave haos! Žele da provokacijama naprave novu aferu!

printscreen

Politika

Hejterski mediji ponovo pokušavaju da naprave haos! Žele da provokacijama naprave novu aferu!

Podeli vest

Hejterski mediji optužuju predsednika, dok sami pokušavaju da naprave cirkus i naprave nove afere i to sve u trenutku, kada Srbija ima mnogo većih problema, rekao je za Pink Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera

Vučićević je podsetio da smo juče mogli da vidimo kako je novinarka Žaklina Tatalović na konferenciji za štampu iz čiste provokacije postavila pitanje predsedniku Srbije.

Nju je, dodaje, zanimalo, gde su nestala dva minuta sa snimka kamera koje su snimile trenutak udesa saobraćajne nesreće na Doljevcu.

On je dodao da je reč o čistoj provokaciji, kao i to da je taj slučaj pravno rešen.

- Vozač Koridora Srbije, koji je izazvao tu nesreću, osuđen je na 4,5 godina zatvora. Oni sada to vade iz medijsko hejterskog bunara i sada pokušavaju da naprave novu aferu. Optužuju predsednika Srbije da pravi cirkus, a on o tome nikada nije, osim na najozbiljniji mogući način, još tada govorio - rekao je Vučićević.

Kako kaže, ako neko pravi cirkus, prave ga ti hejterski mediji. Dodaje da im je predsednik lepo odgovorio da mogu da se obrate Tužilaštvu i da će sve lepo da im objasne.

- Ovo je obična medijska bomba, koju su pokušali da bace, kako bi uspeli da naprave haos - rekao je Vučićević.

Foto: printscreen

Vučićević je rekao da je to metod specijalnog rata, dodaje da ti novinari odlaze na konferencije kako bi izazvali predsednika sa željom da njega predstave kao bahatog i arogantnog.

Kako kaže, žele da ga isprovociraju, kako bi napravili nove naslove za medije.

- Razni tajkuni stoje u tim kampanjama koje se vode protiv srpske države. Nad Srbijom se pravi "savršena oluja". Mi ovog trenutka imamo otvorene pretnje ratom sa Kosova. Oni prete da će već sutra krenuti sa preregistracijom automobila - rekao je Vučićević.

Evroprajd

I sada, u takvom jednom trenutku, neki, kako kaže, izvlače lažne izmišljene afere. Dodaje da se ista stvar radi i sa "Evro Prajdom".

- Predsednik je uložio silan napor i proveo silne sate u razgovorima kako bi dobio podršku i razumevanje SPC za trenutni položaj u kojem se nalazi Srbija. Nije ta parada slučajno izabrana da se održi u Beogradu i to u ovom trenutku - rekao je Vučićević.

Kako kaže, to je sve neko lepo upakovao.

Foto: printscreen

On ističe da u trenutku kada imamo nekoliko kriza neko pravi dramu oko parade. Dodaje da ekstrenista ima i sa jedne i sa druge strane.

- Mnogi odbijaju da vide situaciju u kojoj se nalazi Srbija, pa odbijaju i predlog da se ta parada pomeri - rekao je on.

Vučićević kaže da je doneta jedina moguća odluka. Dodaje da već sutra može izbiti neki sukob u okruženju, pa ističe da ne možemo dopustiti sebi da kao država dozvolimo da se neki biju na ulicama Beograda, dok opasnosti prete sa svih strana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBIJI JE POTREBAN NOVI BLOK PRISTOJNE I NORMALNE SRBIJE - SRPSKI BLOK! Vučić: Nećemo dozvoliti nasilje ni sa jedne strane
Politika

SRBIJI JE POTREBAN NOVI BLOK PRISTOJNE I NORMALNE SRBIJE - SRPSKI BLOK! Vučić: Nećemo dozvoliti nasilje ni sa jedne strane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas povodom aktuelne sitaucije u zemlji u vezi sa zabranjenom Paradom u Beogradu i onoga što nas čeka na KiM od 1. septembra, da je Srbiji potreban novi, kako je rekao, blok pristojne i normalne Srbije - Srpski blok, kome neće biti ni istok ni zapad na prvom mestu već interes Srbije, a koji će biti i nacionalni i građanski

30.08.2022

14:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija