• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2022

22:46

ZELENOVIĆ: U parlamentu ćemo se boriti za sankcije Rusiji!

Politika

ZELENOVIĆ: U parlamentu ćemo se boriti za sankcije Rusiji!

Podeli vest

Narodni poslanik Nebojša Zelenović ponovo vrši pritisak na državu i predsednika Vučića da uvede sankcije Rusiji

Zelenović je, gostujući u emisiji na Novoj S govorio o Rusiji i odnosom koji država Srbija treba da ima.

- Mi smo pretrpeli štetu zbog toga što se već dugo, dugo, ne usaglašavamo sa spoljnom politikom EU! A TO SMO OBAVEZNI DA URADIMO! Mi ćemo naravno da se borimo za sve to ali u Parlamentu - rekao je Zelenović.

Podsećamo, Srbija je jedna od retkih zemalja Evrope koja nije uvela sankcije Ruskoj Federaciji jer su naše dve zemlje prijateljske i imamo dobru ekonomsku saradnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
master

pre 1 godinu

Slusaj ti zelenovicu, *ebem ti *ater debilsku, ti majmune nevidis sta oni usaglaseni placaju za gas, sto manje pricas pametniji si.

Pera

pre 1 godinu

Nismo u obavezi, lazes. Puna podrska Drzavi Srbiji!

milan

pre 1 godinu

Mogu da se bore ko će prvi ću i u i nema Srbima Da p………..jel on zaljeva misli da smo glupi kakva šteta bila bi šteta da smo udarili sankcije ovako minimalno a on te pare sto je dobio NEK zavice u d…….jel mu neko reko da je manjina i da od toga. Nema nista i da se za džabe pale ko majmuni.

Milan

pre 1 godinu

Posle slične izjave idiota Jeremića, javi se još jedan idiot .

SURDUKTOR

pre 1 godinu

резултат: ЗЕЛЕНИ ОД ЈЕДА ЗБОГ НЕУСПЕХА !!!

Beograd

pre 1 godinu

Nisi ti za parlament ti si ko stvoren za ZOO vrt. Zivela Rusija i brat Putin.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija