• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2022

13:10

Uzoran student, doborovoljni davalac krvi! Evo ko je Nikola koga je prištinski sud BEZ IKAKVIH DOKAZA osudio na 8 meseci zatvora!

Informer

Politika

Uzoran student, doborovoljni davalac krvi! Evo ko je Nikola koga je prištinski sud BEZ IKAKVIH DOKAZA osudio na 8 meseci zatvora!

Podeli vest

Nikola Nedeljković (20) koga je prištinsko pravosuđe bez ijednog jedinog dokaza, na osnovu lažnih iskaza svedoka, osudilo na 8 meseci zatvora zbog obeležavanja Vidovdana, uzoran je student, državnd više škole, na budžetu, dobrovoljni davalac krvi i najveća podrška svojim roditeljima i sestrama

Kako se može videti u njegovom indeksu, on je student prve godine Beogradske akademije poslovnih i umetničkih studija i studije je upisao na budžetu, smeru za informacione tehnologije.

Foto: Informer

Zbog lažnih optužbi koje mu pakuju i zatvorske kazne, Nikola će izgubiti godinu studija. 

Takođe, među dokazima koje je njegov advokat ponudio a kog je odmah angažovala Kancelarija za KiM, nalazi se i knjižica da je Nikola sa svega 20 godina već dobroboljni davlac krvi, dakle mladić plemenitih namera i postupaka.

Foto: Informer

On izmedju ispitnih rokova, preko omladinske zadruge radi u jednom trgovinskom lancu da bi pomogao roditeljima. 

Kako smo saznali, Nikola potiče iz jedne čestite i skromne radničke porodice i sa roditeljima živi u jednoj prigradskoj beogradskoj opštini, a njegovi roditelji nisu propustili ni jedan jedini ponedeljak da svom sinu odu u posetu.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 1 godinu

Fašizam najgore vrste. Da zbog izgovorene reči i neizgovorene dečka osude zlikovci i fašisti na zatvorsku kaznu. KiM je Srbija i večno će biti Srbija. U ostatku Srbije za stvarno izgovorenu reč bilo bi 5% u zatvorima. Fašistička nastupajuća Evropa ćuti i dopusta takve razbojničke družine da rade šta im na pamet padne. Mi to neželimo ali drugog rešenja nema nego na silu vratiti teritoriju KiM u pravni okvir i ustav Srbije.

Ja

pre 1 godinu

Kakve veze ima to sto je uzoran student sa kaznom? Po njegovom izgledu se vidi sve. Kako to da je samo on uhapsen od hiljada drugih ljudi? Pa jeste li vamo razapinjali ljude zbog dvoglavog orla? Protestovali ispred njihovih kuca i pekara.

Pitanje

pre 1 godinu

I kod nas je rec sluzbenog lica glavna na sudu i tu dokazi ne trebaju. Od nekoliko hiljada ljudi samo on uhapsen, ocigledno kriv. To sto je davalac krvu i student nema nikakve veze.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija