• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2022

14:59

Funkcioneri SNS o sramanim napadima tokom sednice Skupštine: Mislili smo da su juče sve pokazali kada je u pitanju neodgovornost prema državi i narodu... Danas vidimo da mogu još gore!

printscreen

Politika

Funkcioneri SNS o sramanim napadima tokom sednice Skupštine: Mislili smo da su juče sve pokazali kada je u pitanju neodgovornost prema državi i narodu... Danas vidimo da mogu još gore!

Podeli vest

Brojni funkcioneri SNS oglasili su se na Tviteru, gde su osudili sramne napade i ponašanje pojedinih članova opozicije

Brojni funkcioneri Srpske napredne stranke reagovali su na sramne uvrede i napade usmerene ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su od 10 časova raspravu o Izveštaju o pregovorima sa institucijama samouprave u Prištini, koji je juče predstavio predsednik Vučić, a sednicu je ispratilo nepoštavanje same teme sednice kao i ustanove Narodne skupštine od strane poslanika opozicije. Kao jedno od najsramnijih obraćanja dela opozicije, upućeno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je bio prisutan na sednici, istaklo se ono od Siniše Kovačevića, člana Narodne stranke.

Tim povodom, oglasili su se funkcioneri, koji su u vidu objava na Tviteru osudili ovakvo ponašanje.

Tako se Nemanja Joksimović osvrnuo na ponašanje pojedinih članova opozicije, te istakao banalnost svađanja oko mesta,dok ih pitanje Kosova i Metohije očigledno ne interesuje u toj meri.

Nastavlja se tuča opozicije oko fotelja. Najvažnija su mesta. Što se tiče pitanja Kosova i Metohije za to ih je baš briga. Kao i uvek do sada – poručio je Joksimović uz fotografiju na kojoj je zabeležen okršaj oko mesta.

 

 

Šef poslaničkog kluba Zeleno-levi klub Radomir Lazović, tokom rasprave na specijalnoj sednici Skupštine Srbije o KiM, optužio je predsednika Vučića da umesto premijerke brani izveštaj u parlamentu jer je "protivustavno uzurpirao sve poluge moći u društvu" i da ne zna da li je predsednik ili premijer, citirajući stihove pesme zabavne pevačice Maje Berović: Ti lutaš, bebo, skren’o si s puta, bebo.

Na ovu izjavu reagovala je Nevena Đurić, koja je istakla da je u pitanju ogromna neozbiljnost i neodgovornost.

– Ako je iko pomislio da je Lazovićevo: "Ti lutaš bebo.." van konkurencije, a po mišljenju onih koji sebe nazivaju opozicijom tiče se KiM, danas smo čuli i nešto "zelenije": Ćutino rešenje za KiM – JAGODE tj. saditi jagode. Da čovek ne veruje šta čuje. Max neozbiljnost i neodgovornost – istakla je Đurić.

 

 

Milica Nikolić istakla je da su pojedini članovi opozicije pokazali pravu neodgovornost prema državi i narodu.

– Mislili smo juče da su sve pokazali kada je u pitanju neodgovornost prema državi i narodu, a već danas vidimo da mogu još gore. Kaže Ćuta da nema razlike između onoga što se desilo ‘99 na KiM i Gornjih Nedeljica. Toliko besramnosti i bezobrazluka u jednom čoveku! – navela je Milica Nikolić.

 

 

Zoran Tomić naveo je da je mrziteljskoj opoziciji sasuta sva istina u lice od strane predsednika Vučića.

– Sasuta je istina u lice mrziteljskoj opoziciji od strane predsednika Vučića. Za njih sloboda govora je da ONI govore šta žele, a da Vučić treba da ćuti i da ne sme da odgovori na salvu laži i uvreda koje sasipaju. Nadam se da su naučili bar definiciju termina izveštaj, ako pristojnosti nisu! – naveo je Tomić u objavi.

 

 

Jelena Žarić Kovačević istakla je da ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta ponovo izmišlja kako ga neko naziva izdajnikom.

– Ćuta ponovo izvrće i izmišlja kako ga nazivamo izdajnikom. Pozvao je predsednika Vučića da odu zajedno u obilazak malinjaka, ali je dobio poziv da obiđe i vidi izgradnju auto-puta, na priemr, i uveri se sa čime se susreće država. Najlakše je kritikovati i pričati jedno isto u krug kao Ćuta – navela je Jelena u objavi.

 

 

Bojana Radaković reagovala je na tvit opozicionog poslanika Demokratske stranke, Srđana Milivojevića, a koji je danas prikazao predsednik Vučić, u kom Milivojević priželjkuje smrt predsednikovog sina.

– Ovo poremećeno smeće, poznato po nadimku Primerak, Demokratska stranka je izabrala kao jednog od svojih najboljih. Bolesno smeće koje želi smrt Vučićevom sinu i bratu. Mesto mu nije u Skupštini, već u ludnici, ali onoj zatvorskoj – napisala je Radaković.

 

 

Narodna poslanica Milica Nikolić istakla je da je u pitanju najgluplji primerak lopovskog bivšeg režima.

– Najgluplji primerak lopovskog bivšeg režima opisao je u svom govoru sve ono što su oni radili dok su bili na vlasti. Od nedela po pitanju KiM, kriminala, krađe do potpunog uništenja Srbije. Posle odgovora predsednika Vučića, Lokator ne može ni sam sebe da locira gde se nalazi – glasi njena objava.

 

 

Ivana Nikolić reagovala je na izjave Srđana Milivojevića, te istakla da je urlikao i histerisao jer nema ništa argumentovano da kaže.

– Primerak, koji je igrao pasijans dok se država raspadala, koji je postavljao lokatore za vreme NATO agresije, malopre je urlikao i histerisao jer nema ništa argumentovano da kaže za izveštaj o KiM i nije ga briga za naš narod koji tamo živi. I očigledno nije terapiju uzeo jutros – navela je ona u objavi.

 

 

Sandra Božić takođe se osvrnula na Srđana Milivojevića, te je istakla da je u pitanju besprizoran čovek koji je obaveštavao NATO i postavljao lokatore kako bi nas neprijateljska avijacija što efikasnije bombardovala.

– Primerak, trovač, lokator! Besprizoran čovek koji je obaveštavao NATO i postavljao lokatore kako bi nas neprijateljska avijacija što efikasnije bombardovala! Pretio da ce Danilo i Andrej Vučić završiti kao Gadafi… u rupi! Takav primerak na bruku Srbije sedi u poslaničkoj klupi! – navodi u objavi ona.

 

 

Olja Petrović istakla je da ne zna kako iko može da očekuje brigu za naš narod na KiM čoveka koji je svoje sugrađane trovao.

– Kažu ljudi, dok je Primerak prodavao brzu hranu, čiju radnju je narod nazvao "Trovačnica", drastično je smanjen broj pasa lutalica u Kruševcu. Kako da očekujemo brigu za naš narod na KiM od čoveka koji je svoje sugrađane trovao? Sramno je što uopšte sedi u poslaničkim klupama! – navela je ona.

 

 

Nevena Đurić osvrnula se i na narodnog poslanika Sinišu Kovačevića, koji je danas sramno izvređao predsednika Vučića u Narodnoj skupštini, nakon čega je usledio odgovor predsednika.

– Vajni dramaturg Siniša Kovačević – koji je napisao najskaradniju dramu o Svetom Savi, ponovio je isti govor o KiM kao onaj iz 2013. Od Jeremićevih pulena sve same reciklaže. Očekivano u stranci po imenu Narodna, u kojoj je jedino narodno to što narodu žele da ogule kožu sa leđa! – istakla je Đurić.

 

 

Bojana Radaković je, takođe se osvrnuvši na Sinišu Kovačevića i njegove brutalne napade upućene Vučiću, istakla da je u pitanju osoba poznata po seksističkim komentarima i pohvalama koje dobija od Albanaca.

– Siniša Kovačević, sad jeremićevac, bivši DSS hrabriša, i ko zna koje stranke još funkcioner, menjao ih "samo" 5, poznat je po tome što ga Albanci hvale kao i šefa mu, a još poznatiji po seksističkim komentarima i kačenju gologuzih devojaka. Književna i politička elita, nema šta – navela je Radaković.

 

 

 

Tok današnje posebne sednice možete pratiti NA OVOM LINKU.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 1 godinu

Neka vide oni koji su glasali kome su sve davali glasove iz opozicije.

Sanja1999

pre 1 godinu

Pa sada ce to videti i mislim da na sledecim izborima sigurno nece glasati za njih

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala totalnu nebrigu i bezobzirnost takvim ponašanjem prema narodu!

Cvrle

pre 1 godinu

Sramota sta sve rade. Treba biti zahvalan predsedniku sto takvima uopste i daje paznju.

Marko

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala ono šta zna a to ne neozbiljnost, nestručnost i neznanje u donošenju bilo kakvih odluka i iznošenju predloga koji bi išli u korist Srbije.

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija se samo osramotila za ova dva dana zasedanja Skupštine. Mislim da su ovim izgubili i ono malo glasača koje su imali.

Zoran

pre 1 godinu

Gledajući zasedanje došao sam samo do jednog zaključka a to je da su opozicioneri promašili profesiju. Od Skupštine su za dva dana uspeli da naprave cirkus.

Goran

pre 1 godinu

Ovakvo znanje koje poseduju poslanici nije ni za osnovnu školu, veoma sramno ponašanje, od vike i dreke, iznošenja lažnih informacija do pevanja nekih pesama. Kao da smo gledali dečiji rođendan a ne Skupštinu.

Kaja

pre 1 godinu

I dalje se pitam šta smo gledali, da li je moguće da se onako govori na sednici na kojoj treba da se reše pitanja bitna za život ljudi na KiM. Dalo se pretpostaviti da ništa pametno nećemo čuti od opozicije.

Raka

pre 1 godinu

Naslušaćemo se svega i svačega i videti svašta od opozicije. Oni ne znaju šta je Skupština i zašto su tu. Oni samo znaju da se bahate, prave nerede i pljuju predsednika. Njihova sramota nema granicu.

Nena

pre 1 godinu

Jasno je da je opoziciji najbitnije da svoje zadnjice smeste u udobne fotelje i da za narod ne brinu.

Tanja

pre 1 godinu

Sreca je da je narod opozicionare prepoznao kao sebicnjake i pokvarenjake pa im nije dao poverenje na izborima

Mccnnc

pre 1 godinu

Opozicija je spremna na sve, sami da bi privukla pažnju na sebe.

Aca

pre 1 godinu

Opozicija je na sraman nacin pokazala bezobrazluk i neodgovornost prema drzavi.

Vvb

pre 1 godinu

Opozicija se pokazala u najgorem mogućem svetlu, i pokazala je svoje pravo lice.

gremlin

pre 1 godinu

Opozicija je svojim ponasanjem danas u skupstini dotakla samo dno dna

Zorica

pre 1 godinu

Ova opozicija je dokazala da nije ispostovala ukazano poverenje naroda na izborima, jer je dokazala da je ne zanima situacija na KiM.

Ana

pre 1 godinu

Oni su opozicija samo po imenu, a ustvari su zalutali u Skupštinu da ručaju i pričaju nebuloze.

zare

pre 1 godinu

Svako normalan bi odreagovao kao sto su odreagovali poslanici SNS

Vucko

pre 1 godinu

Nikad se nije gore ponasala opozicija nego ovih par dana koji su veoma vazni

Aleksandra

pre 1 godinu

Opozicija nikada nije bila bezobraznija niti drskije napadala predsednika u Skupštini na raspravi oko KiM i položaja Srba u južnoj pokrajini, ali to samo pokazuje nivo njihove nekulture.

zarko

pre 1 godinu

Zar nekoga od nas treba da zacudi takvo ponasanje opozicije u skupstini

Marko

pre 1 godinu

Sad su fotelje i svadja najbitniji a ne KiM.Sramota

Jana

pre 1 godinu

Jankovic spava, Ćuta u majici, Zelenovic laze. Opozicija je pokazala najveci stepen nepostovanja i drzave i institucije Skupstine.

Bojan

pre 1 godinu

Ćuta, Aleksić, jovanović, Lazović itd, pokazali su u direktnom prenosu da ih ne zanima Srbija, a kamoli resenje problema na KiM, vec samo licni interes i rejting.

Stjepan

pre 1 godinu

Samo nek se opozicija lepo narucka i naspava na sednici a Vucic ce da brine za drzavu

gremlin7

pre 1 godinu

Ako je neko ocekivao da ce se pojedini clanovi opozicije znati normalno da ponasaju da se onda gadno prevario

Marija

pre 1 godinu

Osudjujemo sramne napade i ponašanje pojedinih članova opozicije

Uros

pre 1 godinu

Neartikulisanost, nekultura, nepristojnost su glavne odlike kvazi politike opozicionih tajkuna

Sanja

pre 1 godinu

Ja idalje ne mogu da prezalim to sto je spusten cenzus i sto je ovakvim karikaturama pruzena prilika da lazu i izmisljaju i to javno govore u skupstini.

Ljiljana

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da ništa konkretno nema za diskusiju i da su se tu našli da prave haos i ometaju rad.

Dejana

pre 1 godinu

Ponašanje pojedinih članova opozicije je katastrofalno. Toliko su bahati i nepristojni

Dejana

pre 1 godinu

Tajkuni iz opozicije su pokazali banalnost svađanja oko mesta u Skupstini

Tonja

pre 1 godinu

Sramno je to kakvo se ponasanje tolerise u skupstini. Kada bi dobili kazne rekli bi da ih to vlast sankcionise i ne dozvoljava opoziciji rec,a zasluzili su da je nemaju.

Joka

pre 1 godinu

Lazovic i Ćuta ponizavali sve gradjane Srbije svojim ponasanjem u Skupštini a to im nije bilo dovoljno oni nastavljaju.

Dejan

pre 1 godinu

Opoziciju pitanje Kosova i Metohije očigledno ne interesuje

Ljiljana

pre 1 godinu

Pokazaće oni i na sledećim zasedanjima isti cirkus, ali ova tema kada se govori o KiM je trebalo za sve da bude ozbiljna, jer ona to i jeste.

Sanja

pre 1 godinu

Zbog nebrige žutih odnosno onog otpada od DSa koji danas zauzima skupštinske klupe, mi smo mnogo propatili. Žalosno je što im je preče mesto sedenja nego opstanak Srba na KiM

Tonja

pre 1 godinu

Za ovakve pojedince,steta sto je spusten cenzus. Nicime nisu zasluzili da bi se nasli u skupstini. Ali oni verovatno to vec znaju pa malo po malo beze iz klupa, sto na pus pauzu sto na rucak....

Tina

pre 1 godinu

To su oni sto ne znaju vise od "Ti lutas, bebo...". Citiranje novokomponovanih pesama su najdalje sto umeju. Zato i ne cudi ovakvo ponasanje.

Njanja

pre 1 godinu

Jedino očigledno predsednik Vučić se svim srcem bori za naš narod za našu državu

Tina

pre 1 godinu

Opozicija se ponasa kao u cirkusu. Moraju da shvate da se ne nalaze u cirkusu vec u jednoj instituciji. Ako ne znaju kako da se ponasaju predlozila bih ostavke. A sticanje jeftinih politickih poena time sto napadaju Vucica, na to amo vec navikli,i Vucic je vec navikao. A najsramnije je spominjanje njegove dece. Neka im je to na cast ako je imaju.

Pesic

pre 1 godinu

Svasta cemo se nagledati u ovom sazivu. Ljudi pocinju da gledaju skupstinu pre nego Zadrugu ili neki drugi reality program. Pozoves ih da pricaju o ozbiljnim temama, a oni citiraju Maju Berovic. Pa gde to ima?

sasa

pre 1 godinu

Dno dna od opozicije.Obraza bez,jedino to mogu reci za kvazi elitu iz opoziciije

Sile

pre 1 godinu

Neka se gradjani koji su glasali za opoziciju i sada uvere koliko im je stalo do KiM.

stevo

pre 1 godinu

Svadjaju se gde ce ko sedeti u Skupstini opozicionari.Tuzno i zalosno je to zaista

Cile

pre 1 godinu

Takav bezobrazluk i neodgovornost koju pokazuje opozicija nismo skoro videli.

bratislavbockotasic

pre 1 godinu

Mislili smo juče da su sve pokazali

Bile

pre 1 godinu

Opoziciji je važno gde ko sedi a za KiM i ne mare. Toliko o njima!

stefan

pre 1 godinu

Prizemno da prizemnije ne moze biti ovo sto opozicija radi u Skupstini

bratislavbockotasic

pre 1 godinu

Sramno je što uopšte sede u poslaničkim klupama

Patak

pre 1 godinu

Ispod svakog nivoa je ovakvo ponasanje opozicije u Skupstini koje govori vise o njima

Pavlovic

pre 1 godinu

Neodgovorno i neozbiljno ponasanje opozicije u Skupstini,ipak ih narod debelo placa da bi sedeli u skupstinskim klupama i radili,a oni prave haos i cirkus

Diki

pre 1 godinu

Taman kada covek pomisli da opozicija ne moze nize pasti,ona nas demantuje.

Laza

pre 1 godinu

Sada smo imali prilike i uzivo da vidimo "borbu za fotelju". Katastrofa.

Diki

pre 1 godinu

Nazalost, ovo narod treba da vidi i cuje. Cisto da bude jos svesniji ko se bori za vlast u Srbiji. Bori se opozicija koju cine neradnici, lazovi, manipulatori...

Nela

pre 1 godinu

Pa ovi iz opozicije pokazuju samo da su dno dna kao i uvek,ali opet imamo bolje ljude na vlasti zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem koji je predstavnik kulture i normalnog ponašanja tako se ponaša predsednikjedne zemlje.

Vanja

pre 1 godinu

Taman kada pomislimo da su ovi iz opozicije izneli sve gadosti, shvatimo da i od goreg ima gore, ne prestaju sa napadima, neistinama, provokacijama...

Viki

pre 1 godinu

Opoziciji je bitnije da se bave provokacijama Vučića, napadima, laganjem i pljuvanjem nego da resavaju pitanje nezavisnosti KiM.

Mare

pre 1 godinu

Baš tako u današnje vreme uvek je neko kriv. Današnja vlast se mnogo bori za svoj narod.

Neda

pre 1 godinu

Ovo je nečuveno od strane opozicije, ovoliko nepoštovanje Narodne Skupštine, konačno da i tih pet posto građana vide za koga su glasali, bruka!

Zora

pre 1 godinu

Ne vredi misle svi da ne moraju da rade ništa. Mora se raditi..

Rada

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno ko sve sedi u skupštini. Ko je Ćuti onako obučenom dopustio da uđe u skupštinu. Nije došao na tribine neke fudbalske utakmice već u državnu instituciju. Nečuveno!

PeterM

pre 1 godinu

Katastrofa od opozicije ,najniži napadi bez argumenata , prazna priča

Stipan

pre 1 godinu

Ta manjina što je glasala za njih će se sigurno zamisliti za sledeći put

Oto

pre 1 godinu

Razočaran sam nastupom opozicije , bilo je vremena da se pripreme i budu konstruktivni

Milovan

pre 1 godinu

Opozicija priča praznu priču , neznam kako nem nikakvog pomaka i pokušaja da se naprave neki mostovi saradnje ka SNS zarad dobrobiti zemlje

Andrijana

pre 1 godinu

Prazne klupe, neadekvatni napadi i lose ponasanje opozicije danas vidjena u Skupstini.

Aleks

pre 1 godinu

Ponasanje opozicije u skupstini Srbije je za svaku osudu.

Jelena

pre 1 godinu

Od opozicije ne možemo očekivati kulturu,ozbiljnost,odgovornost i brigu,jer to moraju da poseduju.A oni su dokazali da ništa od toga nemaju.

Nela

pre 1 godinu

Trebalo bi da je problem Kosova br 1 za svakog ali na žalost opoziciju baš i ne interesuje.

Don

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije su teske psihopate,na psihijatriji se lepse i kulturnije ponasaju od njih!

Andjela

pre 1 godinu

Opozicija je svojim ponasanjem pokazala nepostovanje domu u kome sedi i gradjanima koji su za njih glasali. Opoziciju odigledno ne zanima Srbija i nasa juzna pokrajna vec licna korist.

Marija

pre 1 godinu

Opoziciju ne interesuje KiM, čim se svađaju oko mesta gde će ko da sedi i čim pokazuju neznanje oko KiM. Pa zar nije ispravno, ako nas nešto interesuje, obično se informisemo. Oni se nisu trudili da se informišu oko KiM.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija