• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

18.09.2022

17:29

NEĆEMO NAPUSTITI KIM! Vučić prokrčio put ka normalnoj Srbiji i pokazao da postoji i treći put - SRPSKI PUT!

printscreen

Politika

NEĆEMO NAPUSTITI KIM! Vučić prokrčio put ka normalnoj Srbiji i pokazao da postoji i treći put - SRPSKI PUT!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji i pokazao da postoji i treći put- srpski put

Govoreći o formiranju vlade, Vulin je na TV Pink istakao da je najbitnije da Vladu Srbije čine isključivo srpski ministri, a ne da je uređuju ambasadori.

- Bitno je da Vladu Srbije ne formiraju i ne uređuju ambasadori, bitno je da Vladu Srbije ne uređuju obaveštajne službe, bitno je da njihove ucene i njihovi napadi ne odlučuju ko će biti ministri i da u Vladi Srbije nema ni jednog ministra koji nije srpski ministar, to je važno, to je suština - istakao je Vulin.

Dodao je da je srpski blok i srpski put jedna snažna politika koju je formulisao i ponudio Vučić o kojoj srpski narod tek treba da razmišlja.

- Vučić je zaista prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji. On je u Skupštini pokazao da postoji i treći put - srpski put. To je put koji nije put ni onih koji bi da se predamo Evropskoj uniji i postanemo član NATO pakta i da napustimo Republiku Srpsku i Kosovo i Metohiju niti je to put onih koji ne vide šta je realnost. Aleksandar Vučić je dao jednu snažnu ponudu i politiku o kojoj tek narod u Srbiji treba da razmišlja. Dao je potpuno novu ideju o stvaranju trećeg puta - srpskog puta, srpskog bloka, saveza ljudi koji brinu o Srbiji i srpskom narodu - istakao je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 1 godinu

Ko bre vama veruje? Biće što narede Hil, Miletić i Brnabić.

kosovo albansko

pre 1 godinu

Kosovo je nezavisna država vec preko 15 godina.

Ratko

pre 1 godinu

Као што нисте дозволили параду срама?Ко вам још верује?

Thomas

pre 1 godinu

Koji treci put ? Sam sebi lagat da je sve u redu. Nece Kosovski Albanci nestat preko noci ili sami od sebe napustit KiM. Rusi ali ni Kinesi nemaju interes da se resi problem na Kosovu. Jedni imaju Krim drugi Tajvan. Nadaju se da ce biti neki kompromis na stetu drugih. Rusu i Kinesi bi odmah priznali Albansko Kosovo ako Amerikanci i ostatak zapadne demokracije dopusti anekciju Ukrajne i Tajvana. Da se ne lazemo. Zapadne medijie pisu da su demostranti protiv parade prebili Vulinovu Miliciju. Ako su imali nameru nekog prebit mogli su one iz te parade.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija