• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2022

23:33

Vučićević: Ne može ovako da se iživljava nad devojčicom! Neko je morao mnogo ranije da reaguje na ponašanje Baka Praseta!

printscreen

Politika

Vučićević: Ne može ovako da se iživljava nad devojčicom! Neko je morao mnogo ranije da reaguje na ponašanje Baka Praseta!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, u večerašnjem Hit Tvitu prokomentarisao je ponašanje jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Praseta

Kako je Vučićević naglasio, ovakvo ponašanje Baka Praseta je nedopustivo.

Ne možemo dozvoliti da se neko ovako iživljava nad devojčicom. Kika je u to vreme bila maloletna ili jedva punoletna. To je mentalno silovanje. Ona je najradikalniji prilog jer je zbog bulinga koji je predvodio Baka Prase izvršila samoubistvo. Neko je morao mnogo ranije da reaguje - navodi Vučićević i dodao da Baka Prase zarađuje od samo monetizacije 200.000 dolara godišnje.

Kako je dodao, Baka Prase je prijavio državi prihod od 1.620 evra godišnje, a samo od monetizacije zarađuje od 200.000 dolara godišnje i očigledno je izbegao plaćanje poreza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
voja

pre 1 godinu

vucicevicu dali si pitao tvog velikog gazdu zeljka kako je to moguce da je za ubistvo devojke njegov sin nije odgovarao nista,zeljkova svalerka nadjena mrtva u njegovoj sobi,niko nista ne odgovara i ti si sada nasao praseta da optuzujes,pa koliko je zeljko proneverio porez ,nemojte molim vas da pisete takve gluposti

Marija

pre 1 godinu

Ogromno je razočaranje u narodu. Šta više da očekujemo od ove vlasti? Kad su ovako na jedan mig američkog ambasadora pogazili zakone i ponizili državu zbog gejeva, pa kako će sutra da se bore za Kosovo, za Republiku Srpsku, da brane državu od globalista? A politika oko Kosova je bila katastrofalna, mnoge stvari su se prikrivala i medijski prikazivale kao uspesi, a u stvari su bili predaja i izdaja. Zahvaljujući upravo ovoj sednici i opoziciji, stvari su izašle na videlo u obični ljudi su shvatili u kakvoj poziciji se nalazimo po pitanju Kosova. Zadatak medija je da objektivno izveštavaju, a ne da manipulišu činjenicama, jer su time u velikoj meri doprineli haosu u kome se nalazimo. A za kompletnu vlast, posle svega, jedino ostavke mogu da budu dostojanstven izlaz iz sveopšteg debakla koji su kreirali.

ratko

pre 1 godinu

gde si sad Vucicevicu da kazes neku rec sto su dozvolili setanje pedera i lezbejki na dan kada su na drugoj strani pitomci preimenovali u oficire dok je na dugoj strani bila setnja sodome i gomore . da cujem sad tvoje pametne reci ova vlast je ista kao i zuti olos skinuli su gace pred pederima i lezbejkama ,jer ima je amerika to naredila sad je sve jasno ko upravlja ne Srbijom Nego Vucicem,ja sam glasao za Vucica al od juce nikad vise ni za njega ni za one idiote pre ali se vidi da su svi u istom kosu,da albanci sa golim guzicama se slikaju ispred hrama Svetog save to je politika ove vlade . sjasi murta da uzjasi kurta,vidim ja da ce svi da budu govnjivim motkama isterani iz Srbije i predjasnji i sadasnji,a ti cutis kao pizda ,ajde sad hvali vladu i Vucica i nemaoj dsamo da kazes pa nije on znao prebacio je na policiju..voleo bi da imas muda da mi odgovoris na ovo sto sam napisao al znas ja sam samo jedan borac sa kosara . gadite mi se svi pa ja se nisam borio za pedere i lezbejke nego za cistu pravednu Srbiju ,moji drugovi i kolege nisu poginule za ovo nego za otadzbinu ,a svi vi sete se popisali po nama,neka ti je u glavi uvek to,izdajnik do izdajnika Srpskog naroda i Srpskih Vrednosti i tekovine

zubati drekavac iz Šarenika

pre 1 godinu

Jel' može da se iznajmi ovaj zubati drekavac, pa da nađe neke veritas papire za mog komšiju ?

mamaamakriminal

pre 1 godinu

Debili jedni koji pisete ove stvari, ebo vas z mitrovic i ceo pink. Pa onda vi njih pa onda oni vas i tako u krug dok ne skapate

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija