• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

19.09.2022

12:39

BJELOGRLIĆ STIGAO U SUD! Nastavlja se suđenje za nasilničko ponašanje prema Predragu Antonijeviću!

Fotoilustracija/Novak Djurović/Informer

Politika

BJELOGRLIĆ STIGAO U SUD! Nastavlja se suđenje za nasilničko ponašanje prema Predragu Antonijeviću!

Podeli vest

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić stigao je u Prvi osnovni u Beogradu, gde danas treba da mu se nastavi suđenje povodom optuzbi za nasilničko ponašanje prema kolegi Predragu Antonijeviću 23. agusta prošle godine u Nišu

Bjelogrlić je u sud došao u pratnji svojih advokata Gorana Draganića i Jugoslava Tintora.

Foto: Tanjug

Dragan Bjelogrlić

Na današnjem suđenju se očekuje da će sud ispitati Bjelorglića i Antonijevića, a potom i svedoke.

Istraga ovog slučaja sproveđena je u Nišu, ali je nakon podizanja optužnog predloga protiv Bjelogrlića Osnovni sud u Nišu zatražio da se predmet delegira beogradskom sudu, što je Vrhovni kasacioni sud (VKS) odobrio iz razloga procesne celishodnosti, pošto su i optuženi i oštećeni, kao i branilac i svedoci svi iz Beograda.

Foto: printscreen

Predrag Antonijević

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je 26. novembra sudu optužni predlog protiv Bjelogrlića jer je 23. avgusta u ranim jutarnjim časovima više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".

Bjelogrlić je optužen za krivično delo nasilničko ponašanje, a tužilaštvo traži od suda da mu izrekne kaznu zatvora od šest meseci, rekao je ranije za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Bjelogrlić je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvrsenje krivičnog dela i izrazio žaljenje.

Oba reditelja našla su se u Nišu zbog manifestacije 56. Filmski susreti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 1 godinu

Nasilničko ponašanje?! Pa on je čoveka fizički napao, mogao je da ga ubije, oslepi, unakazi! Nije to samo nasilničko ponašanje poštovani tužioci! Kad bi vas neko tako neočekivano i bez razloga odalamio po gubici bilo bi to drugačije definirano. Ovo đubre od čoveka koje promovira nasilje trebalo bi osuditi na najmanje 3 godine zatvora bez obzira na njegov lažan status u društvu. Jasno i vidno je pokazao svoj mentalni nivo i gde realno spada.

Mile

pre 1 godinu

Bjelogrlića zastupa advokat Tintor, koji je advokat i Milene Radulović protiv Mike Aleksića.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija