• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2022

17:04

SVI SU ONI MOJI, ALI SAMO KAO GRAĐANI! Vučić o opoziciji: U političkom smislu daleko im lepa kuća i jednima i drugima!

printscreen

Politika

SVI SU ONI MOJI, ALI SAMO KAO GRAĐANI! Vučić o opoziciji: U političkom smislu daleko im lepa kuća i jednima i drugima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će Srbija biti najsrećnija kada oni iz opozicije, koji se trenutno svađaju ko je njegov igrač, ostanu duboko u zapećku, a normalna Srbija se dalje razvijala

Na pitanje ko je njegov igrač, pošto su se lideri opozicije u nedavnoj tv emisiji međusobno tako optuživali, Vučić je za tv Pink iz Njujorka odgovorio:"Svi su oni moji, ali građani, pošto sam predsednik“.

- U političkom smislu daleko im lepa kuća i jednima i drugima. Biće najsrećnija Srbija da oni ostanu u dubokom zapećku, a da normalna Srbija napreduje - rekao je on.

Vučić je istakao da im je jedino zajedničko da govore sladostrasno „Mrzimo Vučića“.

- Ja s tim nemam porblem, ali imam problem da bi posledice njihove vladavine bile katastrofalne. Zato moramo da insistiramo na očuvanju pristojnosti, bezebdnosti svakog građanina - objasnio je on.

Vučić je kazao da su sve političke emisije malo gledane, jer su ljudi siti slušanja gluposti.

- Građani su videli skupštinski prenos, koji je ostvario ogroman rejting. Videli su sve razlike i neće da slušaju naknadnu pamet šta je bilo. Zato su oborili sve negativne rekorde - podvukao je on dodajući da građani žele da slušaju ono od čega im život zavisi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija