• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2022

18:56

VUČIĆ SE SASTAO SA LAVROVOM U NJUJORKU!

printscreen

Politika

VUČIĆ SE SASTAO SA LAVROVOM U NJUJORKU!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa ministrom spolјnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom na marginama poslednjeg dana Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija

- Razgovarao sam danas sa ministrom Lavrovom i ponovio opredeljenje Srbije za poštovanje Povelje UN i Rezolucije 1244 SB UN i zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

Naravno, razgovarali smo i o sveukupnim bilateralnim odnosima - piše na Instagramu.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 1 godinu

Još jedan važan razgovor,nas predsednik je iskoristio svaki momenat u Americi.

Milan

pre 1 godinu

Neće ni Rus sa svakim da priča i da se rukuje. Oni imaju ugled i moć, stoga mogu da biraju prijatelje.

Mira

pre 1 godinu

Lavrov je po ko zna koji put pokazao da istinski poštuje našeg predsednika i Srbiju. Rusi su vrlo iskreni, i zaista nas smatraju bratskim narodom, kao i mi njih.

Danka

pre 1 godinu

Nisu dali Lavrovu da dođe u Srbiju, ali eto na njihovom terenu Vučić i Lavrov. Pobeda.

Olga

pre 1 godinu

Dugo isčekivan sastanak konačno, Lavrov ipak u UN i ipak sastanak sa Vučićem pod lupom zapada.

Zzzp

pre 1 godinu

To se zove saradnja i pažljivo birani satanci, Srbija ostaje uz Rusiju kao i Rusija uz Srbiju. Nema tu uzročno posledične veze već samo bratske.

Ana

pre 1 godinu

Drago mi je da je Lavrov ipak u Njujorku i da se Vučić sastao sa njim

Tamara M

pre 1 godinu

Kratko. Obojica su u Njujorku, a ovo je zvanični razgovor ispred kamera.

Gojko

pre 1 godinu

Mislim da je ovo jedan od najvažnijih i najkonstruktivnijih Vučićevih sastanaka u Njujorku, ali nadasve najprijatniji. Srbija u Rusiji ima snažnog saveznika koji ne okreće glavu od pravde i istine i to se mora poštovati i ceniti.

Verica

pre 1 godinu

Jako smo srećni zbog dobrih bilateralnih odnosa Srbije i Rusije

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija