• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.09.2022

13:19

Vesić: Interes Srbije je da se razvija i da ostane van sukoba - to je politika koju Vučić vodi

Tanjug

Politika

Vesić: Interes Srbije je da se razvija i da ostane van sukoba - to je politika koju Vučić vodi

Podeli vest

Gostujući jutros na televizji Pink, član Predsedništva SNS i narodni poslanik Goran Vesić, govorio je o tome da jeSrpski blok odgovor predsednika Vučića na potrebu da se okupe sve stranke, pojedinci, pokreti, udruženja, kojima je Srbija na prvom mestu i koji u svom delovanju, kao pojedinci ili kao pokreti ili udruženja razmišljaju prevashodno o interesu Srbije.

- Ko je pratio govor predsednika u UN, mogao je da zaključi iz tog govora, kakva teška vremena dolaze. To smo mogli da čujemo i od drugih predsednika koji su se obraćali. Predsednik Vučić je govorio o tri globalna izazova koji nas očekuju i sa njima će se suočavati sve zemlje , bez obzira da li su bogatebili siromašne - rekao je Vesić.

Vesić je naveo da je prvi izazov energetska bezbednost, drugi nedostatak hrane, i treći nedostatak finansijskih sredstava.

- Mogli smo da čujemo predsednikovu izjavu posle sastanka u MMF-u, gde su mu rekli da će ova zima biti teška, ali da će sledeća biti još teža. To vrlo jasno govori kakvo nas vreme čeka i šta nas očekuje u budućnosti - rekao je Vesić. 


I dodao da Srbiju dodatno očekuje pritisak oko rešavanja pitanja Kosova i Metohije.

Vesić je istakao da predsednik Rusije Vladimir Putin u svojoj želji da otcepi određene regione u Ukrajini i da ih pripoji Rusiji, koristi iste argumente koje je koristio NATO pakt kada je izvršio 1999. godine agresiju na teritoriji tadašnje Republike Jugoslavije.

- To znači da će oni pokušati da rešavanjem pitanja Kosova i Metohije, da oduzmu Putinu taj argument iz ruke, što nas dovodi u još težu situaciju, jer će se na nas vršiti dodatni pritisak - rekao je Vesić.

- Upravo je predsednik Vučić kada je govorio o očuvanju teritorijalnog integriteta pomenuo da je mnogo lidera govoreći pre njega reklo da je rat u Ukrajini prvi rat u Evropi, što inače nije tačno, jer prvi rat u Evropi koji se dogodio posle II sv rata jeste bio 1999. godine kada je NATO pakt izvršio agresiju nad tadašnjom Republikom Jugoslavijom i time direktno ugrozio suverenitet naše države - kazao je Vesić.

Vesić je rekao da će biti puno probnih "balona", kao što je bio slučaj sa NON paper-om, kao i da će biti još različitih pokušaja da se izvrši pritisak na Srbiju.

- Za Srbiju je važno da vodi srpsku politiku. Dok je predsednik Vučić na vlasti, Srbija će voditi srpsku politiku. 
Pojedini mediji ovde su pokušavali da omalovaže njegov nastup u UN, kao i pojedini mediji u Hrvatskoj, pa i u Prištini. Neverovatno je to da imate kod nas političare koji kažu da Srbija sedi na dve stolice, kako se nije opredelila. Srbija sedi na srpskoj stolici, a naša stolica je ona kojom branimo interese Srbije. Naš interes je da se naša zemlja razvija, da ostane mimo sukoba, da nastavimo sa prilivom investicija i to je srpska politika koju vodi predsednik Vučić -
rekao je Vesić.

Vesić je istakao da je predsednik Vučić govorio glasom razuma, i rekao stvari koje većina misli ali me smeju da kažu.

- Predsednik je pred Generalnom Skupštinom koju čine 193 zemlje koje su članice UN, najavio da ima još osam a posle skupštine će biti i devet nota o povlačenju priznanja samoproglašene nezavisnosti, danas 101 zemlja, od 193 članice UN ne priznaje samoproglašenu nezavisnost što nije bio slučaj 2012.godine. i to je velika pobeda Vučića.

Vesić je rekao da naši predsednici koji su govorili pre Vučića, odlazili su pred Generalnu Skupštinu gde je većina zemalja podržavala tu samoproglašenu nezavisnost. 

- To je najbolji pokazatelj kako je predsednik uspeo da nametne i promeni stvari na bolje kada je u pitanju Kosovo i Metohija -  kazao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ena

pre 1 godinu

U potpunosti podržavam ideju predsednika Vučića za formiranje Srpskog bloka. Krajnje je vreme da se okupe ljudi kojima je Srbija i nacionalni interesi na prvom mestu!

Slavica

pre 1 godinu

Drzavu moramo uvek jacati, i niko ne moze biti jaci od drzave.

Olja

pre 1 godinu

Treba da cuvamo svoju drzavu i postujemo jer samo tako ce nas i drugi postovati.

Mija

pre 1 godinu

Podrzavam Vucicevu ideju o osnivanju Srpskog bloka.

Marina

pre 1 godinu

Srbiji su uvek potrebne nove ideje i projekti da bi nadogradila sebe.

Vera

pre 1 godinu

Mislim da ce Srpski blok biti dobro prihvacen od strane naroda.

Vesna

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je pokazao u UN kako se bori za Srbiju i njene nacionalne interese. Srbija sada treba da bude složna i jedinstvena više nego ikada kako bi sačuvala mir i stabilnost u ovim teškim vremenima.

Hana

pre 1 godinu

Veoma je važno da očuvamo teritorijalni integritet, mir i stabilnost naše zemlje, da se Srbija razvija i da nastavi sa ulaganjima.

Lara

pre 1 godinu

Zima koja nas očekuje bice teska moramo da stedimo da bi se izborili i preživeli ali to možemo da uradimo samo ako smo jedinstveni i složni.

katarina

pre 1 godinu

Vucic je predsednik koji ubedljivo u svetu vodi najbolju spoljnu politiku...

veljko

pre 1 godinu

najbolje vodjenje spoljne potike u svetu je Vucicevo...samo napred presdenice, najbolji si u svom poslu....

veljko

pre 1 godinu

Interes i razvitak ASrbije je Vucicu na prvom mestu, bez sumnje je i najbolji vodja u svemu tome...

katarina

pre 1 godinu

niakakva sumnja nikada nije ni bila sto se Vucica tice , i njegovo vodjenje zemlje...bravo presdednice i samo napred....

Ana

pre 1 godinu

To je zapravo politika koja jeste najispravnija.

veljko

pre 1 godinu

mir stabilnost, interesi i npredak je oo zasta se Vucic i Srbija bori...

Marko

pre 1 godinu

Verujem da ce biti puno pritisaka na Srbiju ali isto tako verujem da ce Vucic naci resenje da se izbori sa tim.

Branislav

pre 1 godinu

Plitika mira koju vodi Vucic ce pobediti koliko god se pritisak vrsio na Srbiju.

Maja

pre 1 godinu

Tezak period je pred nama, Srbija ima Vucica i ozbiljno rukovodstvo koji ce dati sve od sebe da se izbore sa svim problemima koji nadolaze.

Vanja

pre 1 godinu

Skubi nisu naš interes, Srbija vodi politiku mira i napretka.

Viki

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja se bori za mir i stabilnost, za teritorijalni integritet i napredak. Sukobi nisu NASA interesna svera.

Mirna

pre 1 godinu

Treba da budemo svesni da nam dolazi tezak period , teška zima . Srpski narod je navikao ba teška vremena i na teške uslove ali cemo sve preživeti kao sto smo i tad preživeli.

Iva

pre 1 godinu

Predsednik je pokazao da se u Srbiji sve radi da se sačuva mir i stabilnost, a da se nastavi razvoj.

Sara

pre 1 godinu

Srbija je Vučiću uvek na prvom mestu i za nju se bori svom snagom.

Tanja

pre 1 godinu

Vesić lepo iznosi tezu da Vučić kao predsednik je do sada najviše pomogao srpskom narodu.

Anja

pre 1 godinu

Srbija se pripremala za zimu na vreme i odavno nam je rečeno da će biti teško. Ali ohrabruje to što Srbija ima plan i što koristi sve svoje mogućnosti da to što manje osetimo.

Gaga

pre 1 godinu

Vučić je prvi pokrenuo zalaganje za mir u regionu i saradnju država Balkana.

Ljiljana

pre 1 godinu

Nama je najvažije da sačuvamo mir i stabilnost, izbegnemo sukobe i nastavimo da razvijamo našu Srbiju.

Danko

pre 1 godinu

Politika mira je ona kojom Srbija ide danas i za koju se zalaže Vučić.

Saša

pre 1 godinu

Vesić lepo ističe da bi Srbija bila u znatno lošijoj poziciji da Vučić ne vodi odgovornu spoljnu politiku koja teži stabilnosti regiona.

Iva

pre 1 godinu

Predsednik ima ogromnu podršku građana jer je uspeo da oporavi Srbiju a sada je pokazao i veliku hrabrost govorom u UN koji će ostati upamćen jer je izneo činjenice koje drugi ne smeju da pomenu. Bravo.

Klara

pre 1 godinu

Prioritet treba da nam je bezbednost i sigurnost gradjana. Treba da cuvamo i postujemo kako drzavu, tako i predsednika.

Dusica

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je pokazao u UN da brani nacionalne interese Srbije i da se odrzi mir i stabilnost.

Zoran

pre 1 godinu

Zahvaljujuci predsedniku Srbija ima svoju politiku, politiku mira, ekonomskog razvoja i dobrih odnosa sa svima.

Tijana

pre 1 godinu

Najveci prioriteti Srbije su vojna neutralnost, ekonomski razvoj i zastita teritorijalnog integriteta. Za to se zalaze predsednik i takva politika ce doneti uspeh.

Vlajko

pre 1 godinu

Srbija ne zeli rat , zeli samo mir , stabilnost !

Vojka

pre 1 godinu

Srbija ni na koji nacin nije doprinela ratu niti moze bilo kome pomoci ako izabere stranu a time bi sebe mnogo ugrozila

Vlajko

pre 1 godinu

Niko ne zeli rat , mi zlimo samo da mirno zivimo sa susedima i svima u svetu ! Prosperitet i stabilnost na prvom mestu !

Zorica

pre 1 godinu

Vučić vodi jedinu ispravnu politiku, a to je politika mira i stabilnosti.

Sasa

pre 1 godinu

Najvaznije je sacuvati mir, uz ocuvanje nacionalnih interesa Srbije.

Aca

pre 1 godinu

Srbija ostaje na Evropskom putu i nece se odredi ni jednog dela svoje teritorije.

Nika

pre 1 godinu

Dolazi zima hlada, ali znamo.nase ciljeve i radicemk na njima i na nasim ciljevima. Polako cemo sve resiti jer je sve resivo.

Luna

pre 1 godinu

Sukobi nam ne trebaju, zelimo prvenstveno da sacuvamo mir.

Fedor

pre 1 godinu

Srbija vodi miroljubivu politiku prema svim drzavama! Nama su mir i stabilnost prioritet i jedina opcija!! Nazalost, ima onih u okruzenju ali i u nasoj drzavi, kojima je cilj haos i nasilje, jer bi iz tog stanja mogli profitirati!

Mišel

pre 1 godinu

Beskompromisan put u EU i vojna neutralnost!! To su premise Srbije koje se ne menjaju i nece menjati! Svidjalo se to nakom ili ne!! Tudje necemo, a svoje ne damo!

Fedor

pre 1 godinu

Vucic je svoj politicki i privatni zivot posvetio i podredio Srbiji i njenim interesima! Malo je politicara u svetu, koji su spremni podneti takvu zrtvu!! Zbog toga ga narod podrzava i voli!

Dzo

pre 1 godinu

Vucic je od Srbija napravio snaznu i modernu drzavu i podigao je iz pepela!! Ne morate voleti Vucica ali njegove rezultate morati ceniti i postovati!!!

Robi

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je cvrsto fokusiran na Srbiju i na jacanje Srbije u svakom smislu!! Daje 110% sebei bilo bi korektno da svako od nas da svoj maksimum, kako bi nasa drzava i dalje jacala i bogatila se !!!!!!!!!!!

Djolle

pre 1 godinu

Da li će svet konačno da shvati da je našem predsedniku Srbija na prvom mestu? Kada bi se svi bavili svojom zemljom i svojim problemima kao naš Aleksandar Vučić svet bi bio mali raj. Svaka čast na borbi protiv destibilizacije Srbije.

Gaga

pre 1 godinu

Politika mira donosi dobro svima. Danas smo sigurniji nego ikad.

Mia

pre 1 godinu

Za sada predsednik je uspevao da održi neutralnost Srbije izmeðu istoka i zapada, nadajmo se da će se to i održati.

branka

pre 1 godinu

Nadam se da će predseniku poći za rukom da održi neutralnost zemlje u ovom konfliktu velikih sila do kraja.

Daca

pre 1 godinu

Želimo da Srbija nastavi da se razvija i napreduje.

Sneza

pre 1 godinu

Ako bi Srbija uspela da ostane neutralna u ovom konfliktu velikih sila to bi stvarno bio uspeh veliki za našega predsenika.

Jelena

pre 1 godinu

I ako doðe do nekog većeg rata sada, mogli bi bar jednom mi da ostanemo po strani.

Dejana

pre 1 godinu

U pravu je naš predsednik nama je najbolje da se držimo neutralnosti koliko je moguće, neka se ovaj put silnici razračunaju bez nas.

Mirjana

pre 1 godinu

Zahvaljujući politici koju vodi Aleksandar Vucic, Srbija je danas jaka i nezavisna drzava! Ziveo Vucic. Zivela Srbija!

Mimi

pre 1 godinu

Interes Srbije je da vodi računa o svojim interesima a ne da se dodvorava Zapadu samo da bi napakostila Rusiji.

Una

pre 1 godinu

Mir je nešto što nema cenu ,a politika Srbije jeste ocuvanje mira i jačanje stabilnosti i čuvanje svoje države.

Uroš

pre 1 godinu

Vučić stalno ističe da je održanje mira u region prioritet. Bes toga nema ni ekonomskog napretka ni budućnosti. Zato smo se i opredelili da mirnim putem, dijalogom, pokušamo da sačuvamo naše KIM.

Teodor

pre 1 godinu

Nema većeg cilja koji Srbija može sebi da postavi od mira u svojoj zemlji i regionu. Zemlja koja je kroz užase rata ili bolje reći bombardovanja prošla, to ne želimo nikom. Ali, taj mir moraju da grade svi. A onda razvoj, napredak, bolji život, neće biti teško dostići.

Marija

pre 1 godinu

Vucic ce nastaviti snazno, mudro i pametnom i srpskom politikom da se bori za ostvarivanje srpskih vitalnih drzavnih i nacionalnih interesa

Uros

pre 1 godinu

Vucic strastveno i argumentovani brani poziciju kao i integritet Srbije

Dejana

pre 1 godinu

Vucic je u UN rekao istinu i pokazao da teritorijalno mala zemlja ima cvrst stav koji nepokolebljivo iznosi

Dejan

pre 1 godinu

Srbija je danas jaka i stabilna i na celu sa Vucicem moze svakome da kaze jasno ono sto misli

Dejan

pre 1 godinu

Postujemo sva medjunarodna prava i norme, pa to isto trazimo od drugih

Dana

pre 1 godinu

Srbija je zemlja mira i stabilnosti. Vucic vodi politiku kompromisa, mirnih resenja i takva je situacja i kada je u pitanju Kosovo i druge teme.

Jelena

pre 1 godinu

Treba postovati svoju drzavu, samo tako ce nas i drugi postovati.

Jelena

pre 1 godinu

Nasu drzavu cemo cuvati, ujedinjeni jedino mozemo da istrajemo u svemu!

Jelena

pre 1 godinu

U ovim teskim vremenima, Vucic je glas razuma!

Jelena

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja se svakodnevno nadogradjuje, tako i treba da bude, zasiguran put ka uspehu.

Milan

pre 1 godinu

Srbija treba da se mudro drzi sa strane kako bi nastavila da jaca

mila

pre 1 godinu

Naša politika je politika mira, poštovanja i ivažavanja, to je ključ napretka i dobre saradnje sa svim državama

sanja

pre 1 godinu

Moramo biti složni i jedinstveni kako bi preživeli ovaj veoma težak period pun kriza i neizvesnosti

sava

pre 1 godinu

Želimo da ostanema neutralni i van svih sukoba i podela, zato moramo da jačamo i napredujemo kako bi što lakše previazišli ovo teško doba

sava

pre 1 godinu

Naša politika je i najpravednija ,ne želimo da stajemo ni na čiju stranu, ćelimo da budemo van svih sukoba, jednostavno želimo dai napredujemo,i da jačamo svoju privredu i ekonomiju

Tara

pre 1 godinu

Srbiji je na prvom.mestu mir i bolji život i uslovi života njenih gradjana

eva

pre 1 godinu

Tako je najbolje. Gledati svoj interes i što manje se sukobiti. To je pametna politika našeg predsednika.

sanja

pre 1 godinu

Borićemo se za naoredak za jačanje i privrede i ekonomije jer to je jedini način da prevazidjemo ova teška vremena

Tara

pre 1 godinu

Srbiji je najbitniji mir i stabilnost u čitavom regionu i napredak same Srbije u svim segmentima

bojan

pre 1 godinu

Što manje sukoba, da gledamo svoj interes i uz politiku predsednika Vučića možemo napred.

Sara

pre 1 godinu

Miroljubiva politika, prosperitet i napredak kao i razvijanje cele zemlje su ključni elementi kojima.se vodi Srbija

vera

pre 1 godinu

Van sukoba i uz politiku našeg predsednika možemo napredovati i biti sve bolji. Podrška za našeg predsednika.

Jana

pre 1 godinu

Jedina ispravna politika Srbije je da ostane neutralna jer samo tako može da se izbori za svoje interese i jača svoju ekonomiju.

Aska

pre 1 godinu

Moramo se fokusirati na interese Srbije, nastaviti sa razvojem kako bismo se uspešno suočili sa krizom i pripremili za predstojeći težak period.

Goran

pre 1 godinu

Srbiji je vazno da sacuva teritorijalni integritet,da sacuva mir i stabilnost i da se ekonomski razvija.

Andrijana

pre 1 godinu

Ako samo ne držimo do srpstva i srpskog bloka kako da očekujemo da neko drugi pazi na to što nama treba!

Hana

pre 1 godinu

Vučić je svima pokazao kako se drži govor svaka čast.

Dunja

pre 1 godinu

Srbija će vrlo verovatno imati Novi blok koji se bavi isključivo srpskim uzdizanjem, bez obzira na političku pripadnost. Samo zajedno i jaki možemo da se izborimo za dalje uspehe!

Mirna

pre 1 godinu

Vučić će se uvek zalagati za mir i stabilnost naše zemlje i čuvati interese srpskog naroda.

sasa

pre 1 godinu

Mir i stabilnost sacuvati u ova teska vremena je prioritet svih prioriteta

Mihaela

pre 1 godinu

Mnogi su olako shvatili Vučića i svu njegovu želju za napretkom Srbije i očuvanjem srpskog roda i naroda!

stefan

pre 1 godinu

Vucic vodi nezavisnu,samostalnu i pre svega srpsku politiku.Interes gradjana mu je na prvom mestu

Patak

pre 1 godinu

Srbija ostaje vojno neutralna i zasigurno se nece mesati u odnos izmedju velikih sila

Pavlovic

pre 1 godinu

Teska su vremena i po svaku cenu treba sacuvati mir i stabilnost

Marija

pre 1 godinu

Interes Srbije je da sacuva mir i stabilnost!

Brane

pre 1 godinu

Dali smo mi prevelike žrtve u svim ratovima u borbi za slobodu i bilo bi fer da nas bar ovaj rat zaobiđe i da nas puste svi na miru da vodimo svoju politiku.

Milena

pre 1 godinu

Jaka zemlja, snažna zemlja i dobra politika su osnov za prevazičaženje svakih prepreka i problema na koje nailazimo svakodnevno i bez upozorenja.

Milena

pre 1 godinu

Ako nemate hrabrog, jakog i sposobnog Predsednika džaba očekujete da vam zemlja ide napred, ali to nije slučaj sa Srbijom, i imamo odličnog lidera, spremnog na sve zarad uspeha i interesa svih građana.

Pavlovic

pre 1 godinu

Dosta nam je sukoba i ratova.Srbiji su potrebni mir i stabilnost

Vojka

pre 1 godinu

Pre rata bili smo dobri sa obe zemlje .Posle rata postujemo obe zemlje i zadrzali smo iste stavove o svemu.Nasu patnju u bombardovanju niko nije sprecio niti pokusao da spreci a sad se nesto ocekuje od nas

Ana

pre 1 godinu

Kada imamo predsednika koji postuje svoj narod i zemlju, glas istine se daleko čuje.

popsla

pre 1 godinu

Treba očuvati mir i stabilnost kao i da se Srbija razvija i napreduje.

Hela

pre 1 godinu

Samo nas sloga i jedinstvo mogu voditi ka uspehu i razvitku.

Janko

pre 1 godinu

Vucic je političar koji se vodi politikom mira.

Marijana

pre 1 godinu

Najvažnije je da čuvamo mir! Rat nikome dobro nije doneo.

Mira

pre 1 godinu

Dobro je da imamo vojsku u pripravnosti, ali da se maksimalno trudimo da održimo mir.

Caca

pre 1 godinu

vučić brani interese Srbije- da se razvija, da ostane van sukoba, da se dovode stranio investitori.

Sasa

pre 1 godinu

Drzavu moramo jacati politikom mira i stabilnosti, sukobi nikome nisu nista dobro doneli.

Caca

pre 1 godinu

Najbolji pokazatelj što je Vučić uspeo da svojim govorom promeni stvari na bolje po pitanju K i M.

Takii

pre 1 godinu

Vuciceva politika je jedina politika koja donosi dobre rezultate za Srbiju.

Zoran

pre 1 godinu

Zato na izborima i ima najveću podršku Vučić.

Tadija jelic

pre 1 godinu

Jedino Vuciceva politika donosi boljitak Srbiji i to narod zna.

Nenad

pre 1 godinu

To je Srbija kakvu želimo, nove investitore nova radna mesta, i da sve probleme rešavamo mirnim putem.

Pekic Ivana

pre 1 godinu

Narod ima poverenje u politiku predsednika Vucica jer se jedino njegova politika zasniva na iskrenoscu i hrabroscu.

Jelena Katic

pre 1 godinu

Vuciceva hrabra politika je pokazatelj da se itekako zalaze za svoju zemlju i njen napredak u svakom smislu.

Panca

pre 1 godinu

Za Srbiju je dosta ratova.Nasa politika je politika mira i stabilnosti

Relja

pre 1 godinu

Narod u potpunosti postuje Vucica i njegovu borbu za pravdu i mir.

Panca

pre 1 godinu

Mir i napredovanje je cilj Srbije. Ali Srbija i u miru ima neprijatelje koji provociraju i žele da je naruše razvoj i stabilnost u zemlji

samouprolazu

pre 1 godinu

Vučić se za sada mudro drži neutralne politike.

samouprolazu

pre 1 godinu

Srbija se mora držati mira i neutralnosti kod globanlne svetske politike.

Rodoljub

pre 1 godinu

Pozitivno gledanje u budućnost,mir,i i razvoj.To je nas interes.

samouprolazu

pre 1 godinu

TREBA SE TRUDITI DA NAS BAR JEDAN RAT U SVETU ZAOBIĐE... JER JE SRBIJA DO SADA DOSTA RATOVALA.

Djoka

pre 1 godinu

Moramo sami sebe da postujemo pa ce nas i drugi postovati.

Djoka

pre 1 godinu

Srbija mora da ide samo napred i da se razvija sto je brze i bolje moguce.

Djoka

pre 1 godinu

Vucic uvek predstavi Srbiju u najboljem svetlu i privuce investitore koji ulazu u njen razvoj.

Djoka

pre 1 godinu

Politika mira i stabilnosti ce doprineti napretku i jacanju Srbije.

Djoka

pre 1 godinu

Vucic vodi odgovornu politiku, svako ko misli suprotno nesto nije u redu sa njim.

Aca

pre 1 godinu

Narod vidi i zna istinu i veruje svom predsedniku koji se neumorni bori za interes svakog građanina Srbije.

Biljana

pre 1 godinu

Interes Srbije je da ima dobre odnose sa svim zemljama, pre svega sa susedima i zemljama regiona. Samo dobri odnosi garantuju put napretka.

Marko

pre 1 godinu

Srbi na KiM ne mogu opstati bez snazne podrške drzave Srbije i tu nema dileme da je pomoć njima strateški interes Srbije.

Dejan

pre 1 godinu

Od početka Vučić je pokazao da mu je na prvom mestu narod i interes Srbije.

Stefan

pre 1 godinu

Interes Srbije je napredak u svim segmentima društva. Da naši građani bolje žive, da niko ne gazi po našoj državi.

JadrankaP

pre 1 godinu

Dok je Vučića i njegove politike, biće i Kosova u Srbiji. Borba jeste teška ali se isplati jer svako otpriznanje Kosova je važan korak napred za nas, a sto koraka nazad za Kurtija.

Vladana

pre 1 godinu

Ni brige nama dok se držimo politike predsednika

Zoran

pre 1 godinu

Srbija ne zeli sukobe vec da napreduje i cuva svoj mir.

Cica

pre 1 godinu

Dovoljno smo se namucili u proslosti, Srbiju ne zanimaju nikakvi sukobi vec samo mir, stabilnost i prosperitet.

Persida

pre 1 godinu

Krizu će ove zime osetiti neko manje, neko više ali će svi osetiti i više ništa neće biti kao što je bilo. Ostati slobodan i ne opredeliti se za stranu, možda jeste ludost ali to je jedini ispravan put. Ozbiljna vremena.

Gojko

pre 1 godinu

Apsolutno je jasno i vidljivo da prvenstveno Vučića zanima samo što brže napredak Srbije i bolji život građana i da ne želimo nikakve sukobe. Mnogi u tome hoće da ga sputavaju, ali ja verujem da u tome neće uspeti.

Joka

pre 1 godinu

U našoj zemlju treba održati mir i stabilnost u zemlji.

Lena

pre 1 godinu

Vučić je pokazao da je jedini put interes Srbije i da se čuva i voli svoja država.

Pera

pre 1 godinu

Vučić vec kao pojava garantuje mir i stabilnost.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija