• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2022

18:30

NEĆEMO PRESTATI DA TRAŽIMO PRAVDU ZA NAŠU POBIJENU DECU! Vulin brutalno odgovorio na Milovanovićevu kuknjavu!

Tanjug

Politika

NEĆEMO PRESTATI DA TRAŽIMO PRAVDU ZA NAŠU POBIJENU DECU! Vulin brutalno odgovorio na Milovanovićevu kuknjavu!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija, dok je vodi predsednik Aleksandar Vučić, neće prestati da traži pravdu za pobijenu srpsku decu, reagujući na kritike predsednika Hrvatske Zorana Milanovića povodom izjave predsednika Vučića o srpskoj deci stradaloj na Petrovačkoj cesti

- Zato što je hrvatska politika prema Srbima mešavina kompleksa i loših namera, između hrvatske levice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama. Kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju. Reći da je "to sa pobijenom srpskom decom, postalo nepodnošljivo gadljivo - može da kaže samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu decu, nama su ona vredna istine i pravde, a ustaše neka nastave da prete blokiranjem ulaska Srbije u Evropsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju. Evropska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mesto za Srbiju - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na sramne navode predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Vučićevo pominjanje pobijene srpske dece na Petrovačkoj cesti od strane hrvatskih pilota postalo "nepodnošljivo gadljivo",saopšteno je iz MUP-a.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija