• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2022

08:15

PALMA POVEO U EGIPAT DELEGACIJU SRBIJE OD 144 ČLANA

informer.rs

Politika

PALMA POVEO U EGIPAT DELEGACIJU SRBIJE OD 144 ČLANA

Podeli vest

Sa beogradskog aerodroma 144 člana srpske delegacije na čelu sa predsednikom Jedinstvene Srbije, narodnim poslanikom i predsednikom Skupštine grada Jagodine Draganom Markovićem Palmom jutros je otputovala u Egipat, u grad Šarm El Šeik, koji se nalazi na jugu Sinajskog poluostrva


- Ovo je šesti put kako u organizaciji Grada Jagodine, a o trošku donatora, vodim delegacije u Egipat. Sa nama u delegaciji su oni koji hrane građane, a to su poljoprivrednici, oni koji zapošljavaju građane, to su privrednici, oni koji leče građane, to su zdravstveni radnici iz 25 zdravstvenih ustanova iz svih krajeva Srbije, zatim oni koji čuvaju veru, to su sveštenici Srpske pravoslavne crkve i oni koji leče dušu, a to su muzičari, tako da će se na jugu Sinaja čuti i Moravac i Užicko kolo - rekao je Dragan Marković Palama i dodao:

- Dakle, kao i uvek, sportski rečeno, delegacija je u kompletnom sastavu. U Egipat putujemo na poziv Guvernera Južnog Sinaja Haleda Fude. Političko-privredni deo delegacije imaće više sastanaka i naš cilj je da tradicionalno prijateljstvo sa Egiptom postane i tradicionalna privredna saradnja između Srbije i najvažnije zemlje Bliskog istoka 110 - milionskog Egipta.

Foto: informer.rs

Sve troškove ovog putovanja, istakao je Palma, snose donatori kojima se i ovim putem zahvaljujem.

- Siguran sam da ćemo po povratku doneti lepe vesti i korist za naše građane, kao i uvek do sada. I sa ovim putovanjem je upoznat predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Svi koji se bave politikom u Srbiji treba, ma gde da se nalaze, da rade u interesu svoje države i svojih građana, kao što to radi predsednik Vučić. Svi moramo biti deo jednog nacionalnoj tima, kao sinoć naša fudbalska reprezentacija protiv Švedske. I mi ćemo u Egiptu, kao u uvek i svuda, "igrati" za Srbiju i naše građane - rekao je Marković u izjavi novinarima pred polazak za Egipat.

Foto: informer.rs

Srpska delegacija će boraviti u Egiptu do 02. oktobra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR

pre 1 godinu

SRPSKI ROBIN HUD VODI DELEGACIJU JAGODINE U EGIPAT ,KAKO VODI NA ULARU ILI STAPOM..KOLIKO SE OVAJ BANDIT PALMA NAKRAO KAD VODI OVE JADNIKE ,A STA CE POSLE KUPANJE U HARGADI JESTI KUCI ILI CE SAKUPLJATI MRVE OD OVOG POHLEPOLOG DEBELJKA FUJ SRBIJO GADIS MI SE S OVAKVIM HODOM,..NO ZA RAZLIKU OD SRPSKOG KOJI SLEPEROM OTIMA JADNI SRPSKI NAROD ,I DAJE KASIKICOM,ONAJ PRAVI ROBIN PLJACKAO TO JRST OTIMAO OD TAKVIH KO NAS ROBIN-PALMA I DELIO SIROTINJI

NEK SE NE PRAVE DA NE ČUJU! Palma: Impresivan i jasan govor Aleksandra Vučića u Njujorku - CELA SRBIJA TREBA DA STANE IZA PREDSEDNIKA SRBIJE!
Politika

NEK SE NE PRAVE DA NE ČUJU! Palma: Impresivan i jasan govor Aleksandra Vučića u Njujorku - CELA SRBIJA TREBA DA STANE IZA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija bio je impresivan i taj govor je pokazao da Srbija samo želi da se poštuje međunarodno pravo. Ja očekujem da neki sa tog najvećeg svetskog političkog skupa bar promene stav prema Srbiji, pre svega to očekujem od onih u Evropskoj uniji, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na konferenciji za novinare u Skupštini grada Jagodina, koja je organizaovana povodom odlaska srpske delegacije u Egipat

22.09.2022

12:54

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija