• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2022

19:57

KABADAHIJE IZ BIVŠE VLASTI POKUŠALE DA ZAVEDU TEROR MANJINE! Lav Pajkić odgovorio opoziciji: Još jedna providna laž i jeftina predstava osvedočenih siledžija

informer.rs

Politika

KABADAHIJE IZ BIVŠE VLASTI POKUŠALE DA ZAVEDU TEROR MANJINE! Lav Pajkić odgovorio opoziciji: Još jedna providna laž i jeftina predstava osvedočenih siledžija

Podeli vest

Poslanik SNS i član Odbora za kulturu i informisanje Lav Pajkić komentarisao je pokušaj opozicije da se na današnjoj sednici razgovara o načinu na koji je sačinjen i objavljen intervju u "Informeru" sa silovateljem Igorom Miloševićem

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Danas su kabadahije iz bivšeg režima pokušale da u Narodnoj Skupštini zavedu teror manjine, brutalnom zloupotrebom i privatizacijom Odbora za kulturu i informisanje od strane mizoginog Siniše Kovačevića i šačice poslanika iz njihovih partija. Pokušali i - nisu uspeli. 

Ova odvratna zloupotreba imala je dva cilja: prvo, da bahatom uzurpacijom oni koju su najveći nasilnici, prostaci i trovači javne sfere pokušaju sebe da predstave kao "zaštitnike žena", da bi glumatali za svoju publiku i svoje kamere, a činjenica je da su oni ti koji su pozivali na silovanje premijerke Ane Brnabić, prebijali novinarke TV Pink, javno iznosili najodvratnije uvrede i pretnje na račun ćerke i sina predsednika Aleksandra Vučića, prostački vređali i sve novinarke koje im nisu po volji, žene tretirali kao divljač za odstrel. Takođe su oni ti koju su pozivali na silovanje žena i dece funkcionera SNS, dok je funkcioner upravo Kovačevićeve i Jeremićeve partije odležao tri godine u zatvoru zbog silovanja. Sve navedeno jeste njihovo pravo lice i njihova prava politika. A ovo danas je samo providna laž i jeftina predstava osvedočenih siledžija. 

Drugo, neizostavno kao njihov cilj u svakoj prilici - a to su danas i priznali, je da su i ovaj cirkus organizovali u pokušaju da se ostrve na Aleksandra Vučića. Briga njih za bilo koju ženu i bilo koju žrtvu nasilja - njihova večita meta i opsesija je isključivo čovek koga ne mogu politički da pobede. To je danas glasno priznao i Siniša Kovačević. I to je razlog više da ih bude sramota, ali takvi za sramotu ne znaju. 

Kovačević je danas pokušao da pretvori skupštinu u buregdžinicu i ćevabdžinicu, gde će on za astalom da se masti, glumi i sudiju i inkvizitora, u isto vreme da izigrava starletu za tajkunske medije, pa posle svog kabadahijskog pira još i da se briše stoljnjakom. Uz urlanje ostatka hora iz žutog preduzeća, tajkunskih firmi, njihovih Ćuta i njihovih Dveri, pa još i uz ritualno cepanje novina. To je primer njihove kulture, dijaloga i njihove demokratije, koju bi ovi likovi sa margine opet da šire loženjem lomača za svoje političke mete. 

Srpska napredna stranka nikada neće dozvoliti da bilo koju ženu zloupotrebljavaju najgori od najgorih, da siledžije iz bivšeg režima preko leđa nečije ćerke ili majke ostvaruju svoje prljave političke ciljeve, niti ćemo dozvoliti da bilo čiju decu i ženu siluju i ubijaju - kao što godinama već otvoreno prete, a time se i danas otvoreno ponose. Niti ćemo onima koji su državu uništavali dozvoliti da u svoj džep stavljaju Narodnu skupštinu i institucije, otimaju i čerupaju čega se dohvate, pretvaraju u svoju prćiju i privatnu firmu, kao što su uvek jedino i umeli da rade. Neće moći - nikada više. Srbija povratak u taj mrak neće da dozvoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carica Sveta

pre 1 godinu

Bravo. Informer je uradio sjajnu stvar za sve žene, majke, devojke i devojčice. Na hrabar i efikasan način. Sada treba kroz izmene zakona ostvariti nastavak inicijative.

SKANDAL U SKUPŠTINI! POMAHNITALI ĆUTA POCEPAO INFORMER jer su članovi Odbora za kulturu odbili da glume u "novoj predstavi" Siniše Kovačevića!
Politika

SKANDAL U SKUPŠTINI! POMAHNITALI ĆUTA POCEPAO INFORMER jer su članovi Odbora za kulturu odbili da glume u "novoj predstavi" Siniše Kovačevića!

Sednica Odbora za kulturu i informisanje skupštine Srbije, koju je za danas zakazao predsednik tog Odbora Siniša Kovačević sa predlogom da se razgovara o načinu na koji je sačinjen i objavljen intervju u Informeru sa silovateljem Igorom Miloševićem, nije održana jer članovi nisu podržali predlog dnevnog reda, a tokom glasanja o dnevnom redu zamenik predsednika poslaničke grupe "Moramo - Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta pocepao je primerak "Informera"

03.10.2022

16:29

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija