• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2022

08:18

U NATO BOMBARDOVANJU SU STRADALA DECA! Ne sećam se da je Ukrajina uvela sankcije agresorima na Srbiju!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

U NATO BOMBARDOVANJU SU STRADALA DECA! Ne sećam se da je Ukrajina uvela sankcije agresorima na Srbiju!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom izjave ukrajinskog ambasadora Volodimira Tolkača, rekao je danas da ne može da se seti ukrajinskog zahteva za posebnu sednicu SB UN ili uvođenja sankcija agresorima na Srbiju

- U NATO bombardovanju su stradale desetine srpskih dečaka i devojčica. Ne mogu da se setim ukrajinskog zahteva za posebnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija ili uvođenja sankcija agresorima na Srbiju. Nije kasno da Ukrajina i sve zemlje koje traže suđenje za ratne zločine u ukrajinsko-ruskom sukobu, zatraže da se sudi i ubicama srpske dece u NATO agresiji, ratni zločin ne zastareva, eto prilike da se pokaže principijelnost - naveo je u saopštenju ministar Vulin, komentarišući, kaže se u saopštenju, navode ambasadora Ukrajine u Beogradu Volodimira Tolkača za N1, da u Kijevu sve teže razumeju argumente Srbije da ne uvede sankcije Rusiji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija