• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.10.2022

15:42

ONI SU PREDALI KOSOVO, A SAD BI DA GA “REINTEGRIŠU”!?! Jeremić, Boško i Jovanović glumataju velike patriote, a kad su bili na vlasti oni su se odrekli Kosova!

mc.rs

Politika

ONI SU PREDALI KOSOVO, A SAD BI DA GA “REINTEGRIŠU”!?! Jeremić, Boško i Jovanović glumataju velike patriote, a kad su bili na vlasti oni su se odrekli Kosova!

Podeli vest

Vuk Jeremić, Miloš Jovanović, Boško Obradović, sa sve analitičarem Dražom Anđelkovićem i drugim velikim misliocima objavili su danas genijalnu ideju - da Srbija reintegriše Kosovo i Metohiju. Lepo i krasno to zvuči, taman toliko lepo da zavede neke naivne, zaboravne i neobaveštene, pa da pomisle kako su baš oni najveće moguće patriote koji bi znali i umeli najbolje da nađu rešenje za Kosovo

 

Samo, majčini sinovi, i ti Jeremiću, i ti Jovanoviću, pa vi ste ti koji ste "predali" i "izgubili" (vaši termini, ne naši) Kosovo dok ste bili na vlasti.

Pogrom 2004. godine desio se dok ste vi bili na vlasti. A da vi, velike patriote, prstom niste mrdnuli.

Šiptari su 2008. proglasili nezavisnost, a vi ste u Beogradu pravili mitinge i puštali besne ljude da pale ambasade. I to je sve što ste uradili.

Vi ste, ti Vuče Jeremiću i tvoji, 2010. i 2011. postavili "granicu" tamo gde je nikada nije bilo - na Jarinju i Brnjaku. Vi ste posle čak i po centralnoj Srbiji hapsili Srbe koji su se borili protiv te granice!?!

Foto: mc.rs

Vi ste, Miloše Jovanoviću, vi iz DSS, ćutali i pisali jalova saopštenja dok su Srbe 2005. na Kosovu ubijali, progonili, dok su spaljivali sve srpsko - i kuće i crkve i škole i bolnice.

Foto: mc.rs

Vi ste, svi zajedno, sa sve Boškom Obradovićem, koji je tada aktivno podržavao "patriotsku vlast DSS", najzaslužniji što je danas Kosovo manje u Srbiji nego što je bilo pre vaše vlasti. Ako je neko "predao" i "ispustio" Kosovo (opet vaši termini) onda ste to vi, a ne bilo ko drugi!

Foto: mc.rs

I zato je sada više nego odvratno kada glumatate velike patriote. Znamo vas...

Znamo šta ste radili. I znamo šta biste radili ako bi, ne daj Bože, došlo do nekog novog rata. Ne biste na front išli ni vi, ni vaša deca. Ili bi, može biti, ti Dragoljube Dražo Anđelkoviću, obukao uniformu, uzeo pušku i krenuo na Prištinu?! A ne bi, znaš i ti, znamo i mi.

Stanković: Bedan pokušaj da se izvuče korist na starim parolama

Komentarišući ovu "zajedničku misiju" dojučerašnjih političkih protivnika, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je u pitanju samo "dnevnopolitička provokacija".

- Ovo je bedan pokušaj da se politički okoriste starim parolama i kvazizapletima. A u realnosti, Kosovo se ne brani peticijama i govorima. A Jeremić hoće da politički profitira i nametne zaborav oko svoje uloge u lošoj politici prošle decenije - zaključuje Stanković.

I zato, ako vam je zaista stalo do Srba i Srbije, prestanite da huškate, prestanite da se lažno predstavljate. 

Marković: Sad se jasno vidi koliko su licemerni i jadni!

Funkcioner SNS Aleksandar Marković takođe je osudio postupak potpisnika proglasa.

- Zar Vuk i Boško jedan o drugom nisu do juče sve najgore govorili? Pa zar nije Boško govorio da je Vuk izdajnik, a sada sedi sa njim? Ko se ovde pravi lud?! Sad se jasno vidi koliko su licemerni i jadni!

Pustite državu da se bori, dozvolite predsedniku Vučiću da uradi najviše što se još uraditi može. A on, taj Vučić, sto puta je rekao da Srbija nikada i nipošto meće priznati lažni državu Kosovo. I neće. Baš kao što, za razliku od vas, taj Vučić neće da šalje tuđu decu u rat.

Kako svi radili, i vi i mi, tako nam svima Bog pomogao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
janko

pre 1 godinu

Ko je mogao verovati da Matija BECKOVIC MOZE DOCI u poziciju da neprepozna u ovoj grupi prevarante,glumce i jeftine Srbe..!..sve je otislo do baste sa kupusom..pa i lazni patrioti! Ko li naparavi ovu grupu ljudi!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija