• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2022

16:35

BOŽIĆ: Demokrate najvrednije isključivo kada je u pitanju laganje

Politika

BOŽIĆ: Demokrate najvrednije isključivo kada je u pitanju laganje

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Sandra Božić odgovorila je Demokratskoj stranci, istakavši da ovo nije prvi put da se koriste tuđom decom kako bi naplatili i namirili svoj bedni dnevnopolitički interes

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Demokrate su uvek bile najvrednije isključivo i samo kada je u pitanju laganje. Dokazali su nam da je poslovica "ko laže taj i krade" stvorena upravo zbog njih. Nenaviknuti na bilo koju vrstu napora da doprinesu svojoj državi i danas su pokazali svu raskoš svog i nasleđenog legata Demokratske stranke. Imali smo priliku da čujemo gomilu laži, čiste politizacije i sušte nebrige kako za decu, tako za njihova prava, a ponajmanje za njihove roditelje.

Nije prvi put da se Demokratska stranka koristi tuđom decom kako bi naplatila i namirila svoj bedni dnevnopolitički interes. Puna su im usta prava dece, a kada govore o detetu predsednika Aleksandra Vučića jedino pravo koje mu oni nude i priželjkuju jeste smrt. Upravo su u njihovim redovima i najglasniji ljudi koji su otvoreno pretili predsednikovom sinu da će završiti u rupi kao Gadafi. Gde se između ovih hiljadu slojeva lažova, prevaranata i diletanata Demokratske stranke kriju borci za prava dece? Taj borac nije sigurno Dragana Rakić koja je ljude koji pošteno rade svoj posao kako bi prehranili svoju porodicu i decu, uzurpirajući njihova radna mesta, slala u kućicu i pretila svojim i kriminalnim vezama svoga muža.

Pitala bih Draganu Rakić, kako su se osećala deca roditelja koje je redovno u opštini Vršac ucenjivala i zastrašivala zarad svojih ličnih interesa i kako su se osećala deca kojoj su oteli budućnost nakon što su, dok su bili vlasnici života i smrti u Srbiji, na ulici bez hleba i u siromaštvu ostavili preko 400 000 ljudi. Oseća li Dragana Rakić sramotu i stid jer je Demokratska stranka otela svaku mogućnost za normalan život, obrazovanje i dostojanstvo svakoj od ovih porodica, kao i bezbrižno detinjstvo njihove dece? Tada se u vrtiće nije išlo jer vrtića dovoljno nije ni bilo, niti su roditelji to mogli da priušte svojoj deci.

Drago mi je što o pravima dece govorimo danas u nedelji u kojoj se obeležavaju dečija prava i u kojoj podsećamo na sve ono što smo za decu Srbije učinili, a učinili smo mnogo vodeći računa da svako dete ima sigurnu budućnost; da ga odgajaju roditelji koji ne moraju nikada više da brinu o svojoj egzistenciji, njihovoj budućnosti, obrazovanju i svim drugim pravima jer sa sistemom koji je izgradio predsednik Republike Aleksandar Vučić, mi danas gradimo i živimo u drugačijoj Srbiji. Srbiji koja brine o svojoj deci i gradi sigurnu budućnost za njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija