• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

07:36

USTAŠE LIKUJU! PLENKOVIĆ UČINIO SVE DA SRBIJU OSTAVI BEZ RUSKE NAFTE! Pritisci na Srbiju i Vučića sve veći!

Printscreen

Politika

USTAŠE LIKUJU! PLENKOVIĆ UČINIO SVE DA SRBIJU OSTAVI BEZ RUSKE NAFTE! Pritisci na Srbiju i Vučića sve veći!

Podeli vest

Hrvatska je stopirala uvoz ruske nafte u Srbiju, a premijer Andrej Plenković danima likuje zbog toga

Glavna vest u ustaškim medijima je ta da je Hrvatska, u okviru osmog paketa sankcija EU, stopirala uvoz ruske nafte u Srbiju preko Junafa.

Odmah po objavljivanju vesti ustaše su krenule sa likovanjem, a Andrej Plenković, koji je glavni među njima, učinio je sve kako bi Srbiju ostavio bez ruske nafte. 

Foto: Printscreen

Nema sumnje da je Hrvatska ta koja je odgovorna šro će Srbija plaćati skupu naftu zbog ovih poteza.

Ustaše su toliko počele da uadaraju po Srbiji, a nijedan napad nije neočekivan pošto je naša zemlja na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem postala lider u regionu, a to ustašama mnogo bode oči.

Podsetimo, još juče su počeli pritisci na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: printscreen

Plenkovićev Jutarnji list objavio je tekst pod naslovom: "Udar iz Brisela na Srbiju: Vučić može zaboraviti na rusku naftu koja ide preko Hrvatske", u kome oduševljeno konstatuje je da je EU potvrdila konačni tekst novog paketa sankcija Rusiji, kojim se, između ostalog, zabranjuje tranzit sirove ruske nafte preko Hrvatske za zemlje zapadnog Balkana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Borko

pre 1 godinu

Svima je jasno kako je I ova odluka iskljucivo politicka I u cilju je da se Srbija privoli da uvede sankcije Ruskoj Federaciji.

Vesna

pre 1 godinu

Predaja nikada nije bila i nece biti opcija! Uz predsednika Aleksandra Vučića ne plasim se za Srbiju. Nece biti nikome lako u vremenima koja dolaze pa ni Srbiji ali ta ista EU, SAD, GB, CRO i druge tvorevine zla naucili su nas da prezivimo sve pa i najgore. Samo, sada je drugacije, Srbija vise nece cutati. Sve da im sruci predsednik u facu, svima koji nam zele zlo. A sigurna sam da cemo se bolje snaci od svih njih, to ce biti pobeda Srbije! Ziveo predsednik Vučić! Zivela Srbija!

mila

pre 1 godinu

Pritisak na Srbiju ogroman sa svi strana....neizdrživo...

kiki

pre 1 godinu

Izdrzacemo mi sve pritiske,sve ce se to njima vratiti kako tako.

MILA

pre 1 godinu

Sigurna sam da će predsednik Aleksandar Vučić dati ispravan i korektan odgovor.Predsednik Vučić uvek oceni situaciju i bude smiren čak i pod najvećim pritiskom.Strašno na koji način hoće da nas pokore.

MILA

pre 1 godinu

Hrvati na jako podmukao način rade, ovo im ne treba nikada oprostiti.Strašno na koji način hoće da nas pokore.

MILA

pre 1 godinu

Dvostruki aršini izgleda važe samo za Srbiju.Ovde nema nikakve diplomatije ovo je otvoreni napad na Srbiju.

MILA

pre 1 godinu

Snaći će se Srbija, i neće moliti nikoga za milost ,pogotovo ne ustaše.Predsednik ne libi ni pred kim i uvek kaze ono sto misli.

MILA

pre 1 godinu

Imam utisak da Hrvati nastoje po svaku cenu da potkace Srbiju.Vučic ce im lepo odgovoriti na sve ovo.Susedi svojim ponasanjem i postupcima svaki put iznova me iznenade u negativnom smislu!

MILA

pre 1 godinu

Nas predsednik je uvek smiren i kaze sve u lice!Ko ne bi bio besan na ovakvo licemerno i beskrupulozno ponasanje Hrvata

Zoran

pre 1 godinu

Srbija ce ovaj problem sa naftom da resi, ali se Hrvati nikada nece resiti zla koje nose u sebi kroz istoriju.

Rade

pre 1 godinu

Očekivao je sve ovo Vučić, ubeđen sam. Zna sa kim ima posla, iako ničim nije izazivao Hrvatsku, ćutao je na sve uvrede koje su dolazile iz te zemlje, baš zbog ovoga, da nemaju alibi za svoje odluke. Pokazali su svoje pravo lice, raduju se što drugima stvaraju velike probleme!

Suzana

pre 1 godinu

Boli Hrvate ekonomski uspeh i prosperitet Srbije

Nevenka

pre 1 godinu

Ireleventnost Hrvati pokušavaju da nadomeste ovim zabranama

Nina

pre 1 godinu

Ocigledno je da Hrvati pokušavaju da se osvete za uspeh Srbije

dane

pre 1 godinu

A sto onda Nemce ne zovete fasistima vec im se klanjate.Ustase i cetnici su proslost.Razlika sto su cetnici klali svoj narod.

Njanja

pre 1 godinu

Hrvati su žalosni koliko se može reći najblaže jer ih toliko boli uspeh Srbije da je to strašno

Bore

pre 1 godinu

Nismo mi crna ovca u Evropi i sigurno će naš predsednik naći prijatelje koji će rešiti ovu njihovu nisku i bednu smicalicu a mi treba dostojanstveno da još više povedemo računa o hrvatskoj manjini i ostalim i pokažemo se kao još kooperativniji partner EU.

(VIDEO) FRKA U ZAGREBU, ŠTA AKO NOVA PREMIJERKA ITALIJE ĐORĐA MELONI ZATRAŽI ODŠTETU ZA POGROM ITALIJANA U ISTRI I DALMACIJI?! Tako nešto odmah će tražiti i Srbi, i...
Planeta

(VIDEO) FRKA U ZAGREBU, ŠTA AKO NOVA PREMIJERKA ITALIJE ĐORĐA MELONI ZATRAŽI ODŠTETU ZA POGROM ITALIJANA U ISTRI I DALMACIJI?! Tako nešto odmah će tražiti i Srbi, i...

Zagreb se panično plaši šta će uraditi nova premijerka Italije Đorđa Meloni. Hoće li od Hrvatske tražiti odštetu za žrtve pogroma posle Drugo svetskog rata, kada su desetine hiljade Italijana prognane, a hiljade ih završilo u istarskim jamama tzv "fojbama". Meloni je jasno poručila da je uvek bila protiv ulaska Hrvatske u EU bez prethodnog vraćanja dobara julijsko-dalmatinskim prognanicima

05.10.2022

17:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija