• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.10.2022

11:27

USTAŠKA POLITIKA PREMA SRBIJI JE MEŠAVINA LOŠIH NAMERA I KOMPLEKSA! Gde god je moguće napakostiti našoj zemlji, eto Hrvatske!

www.mup.gov.rs

Politika

USTAŠKA POLITIKA PREMA SRBIJI JE MEŠAVINA LOŠIH NAMERA I KOMPLEKSA! Gde god je moguće napakostiti našoj zemlji, eto Hrvatske!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin zapitao je danas da li je novi paket sankcija EU prema Rusiji zapravo prvi paket sankcija prema Srbiji na inicijativu Hrvatske, pošto je Bugarskoj dozvoljeno da uveze rusku naftu u rusku rafineriju u Burgasu, ali to isto nije dozvoljeno Srbiji koja ima rafineriju u Pančevu

- Čestitam Mađarskoj što se izborila da njeni građani budu izuzeti iz politike sankcija, ali moram da kažem da sam iznenađen, šokiran i zgađen odlukom da Srbija ne bude. Odluka po kojoj ruska nafta može da bude uvezena u Bugarsku zato što Bugari imaju rusku rafineriju u Burgasu, a Srbija ne može da uveze tu istu naftu zato što ima rusku rafineriju u Pančevu - naveo je Vulin na zajedničkoj konferenciji za medije nakon trilateralnog ministarskog sastanak Srbije, Mađarske i Austrije o borbi protiv ilegalnih migracija.

Vulin je rekao da se boji da to nije osmi paket sankcija EU protiv Rusije već prvi paket sankcija protiv Srbji na inicijativu Hrvatske.

- Hrvatska politika jeste prema Srbiji mešavina loših namera i kompleksa, ovo je uštaška politika i gde god je moguće napakostiti Srbiji, eto Hrvatske - naglasio je Vulin.

Kaže da samo traži da neko da objašnjenje - zašto Bugarska rafinerija u vlasnistvu Rusije jeste razlog za izuzeće od sankcija, a srpska u vlasništvu Rusije nije .

- Samo mi to objasnite, ali nema objašnjenja - dodao je Vulin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TAJKUNI UDARAJU ISTO KAO USTAŠA PLENKOVIĆ! Vučića moramo saterati uza zid, tako se LOMI KIČMA Srbiji!
Politika

TAJKUNI UDARAJU ISTO KAO USTAŠA PLENKOVIĆ! Vučića moramo saterati uza zid, tako se LOMI KIČMA Srbiji!

Tajkunski portal Nova S objavio je skandaloznan tekst pod naslovom “Šta čeka Vučića danas u Pragu: Sateran je uza zid, slede packe zbog sankcija”, u kome se navodi da će pored razgovora o energetskim problemima, evropski lideri pred šefa srpske države postaviti zahtev da uvede sankcije Rusiji. U tekstu, što se najbolje vidi i iz samog naslova, iskazano je nepoznavanje političke situacije od strane njihovog gazde, tajkuna Dragana Šolaka, jer će zapravo šamarčine od Vučića dobiti ustaški režim i njegove tajkunske sluge u Srbiji

06.10.2022

11:07

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija