• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2022

10:40

Đilas udario na desničare: Hoćete li vi pušku u ruke, hoćete da ginu vaša deca?!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

Đilas udario na desničare: Hoćete li vi pušku u ruke, hoćete da ginu vaša deca?!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, tokom gostovanja u jednoj emisiji, prozvao je svoje političke protivnike koji se zalažu za, kako je rekao, ekstremno desnu politiku

Boško je moj politički protivnik jer se zalaže za ekstremno desnu politiku kao i Zavetnici, NADA, Narodna stranka koji kažu da treba reintegrisati Kosovo u ustavni poredak Srbije. Odlično, ali kako? Hoćete li vi pušku u ruke, hoćete da ginu vaša deca? - upitao je Đilas.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera pravda

pre 1 godinu

Ne nego ćemo da svima kažemo da pušku nećemo nipokoju cenu, jer ko će nas da napada, kao debili se ponašaju, kao da nas do sada nisu nikada napadali. Pušku i nož ima da uzme svako ko je patriota i da neprijatelj zna da će ovde proći kao uvek do sada.

Lobotomirani

pre 1 godinu

Po ovom izdajniku treba nam sve uzeti jer mi necemo ratovati.Ima nesto sto se zove ponos,a izdaja da se kaznjavala 90-ih danas ne bi ovako ovaj smeo da prica.

Ljubiša

pre 1 godinu

Naravno da ako treba uzeću pušku, ali pre nego što podjem, poćićeš i ti Žućo, i još ćeš da vratiš pare koje si pokrao. Milom, ili dobrovoljno...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija