• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

19.10.2022

16:21

NE PRESTAJE TEROR NAD SRBIMA! Kurtijevi specijalci u Zubinom Potoku maltretirali srpskog mladića!

kosovo-online.com

Politika

NE PRESTAJE TEROR NAD SRBIMA! Kurtijevi specijalci u Zubinom Potoku maltretirali srpskog mladića!

Podeli vest

Pripadnici šiptarskih specijalnih policijskih snaga sinoć su u opštini Zubin Potok nešto iza ponoći zaustavili 20-godišnjeg mladića N. T. koga su tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama, saznaje Kosovo onlajn

 

Do incidenta je došlo na skretanju prema Lučkoj reci, kada su pripadnici specijalne jedinice zaustavili vozilo kojim je N. T. upravljao.

Prema onome što smo čuli, tri pripadnika specijalne jedinice su tokom pretresa tražili od mladića da se okrene prema automobilu i da raširi ruke i noge, što je on učinio, a nakon toga su ga više puta udarili po nogama, a jedan od njih i nekoliko puta u glavu.

Portparol Kosovske policije za sever KiM Branislav Radović rekao je da može samo da potvrdi da je jedno lice podnelo žalbu Policijskom inspektoratu Kosova.

- U ovom trenutku vam na osnovu podataka koje imam mogu samo potvrditi da se lice N. T. žalilo Policijskom inspektoratu Kosova, zbog torture i maltretiranja koje su prema njegovim navodima nad njim izvršili pripadnici specijalne jedinice u opštini Zubin Potok - rekao je Radović, koji je napomenuo da nema više detalja o ovom slučaju i da će javnost o ovome biti obaveštena kada budu prikupljeni podaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovar

pre 1 godinu

Pa ovakvi clanci vam pristaju da manipulisete i lazete citoce vaseg lista.Mene je zaustavila policija Srbije u Dolini jorgovana,na putu ka Raskoj i kaznila me bez ikakvog razloga.Ja od toga nisam pravio nikakvu aferu,i nisam rekao da me srpska policija zaustavila i maltretirala,mada sam zaustavljen i pokraden od strane srpske policije.A ako se na Kosovu zaustavi jedan srbin i izvrsi se saobracajna kontrola procedura,onda je to maltretiranje i pokusaj "proterivanja"srba.Ja vam odgovorno tvrdim da su srbi (posteni)bezbedniji na Kosovu nego u Srbiji.Oni koji su otisli u centralnu Srbiju zive pod groznim uslovima,sikaniranjem i vredjanjem tako da su mnogi zavrsili ispod beogradskih mostova kao utociste.Nikada ti srbi nisu i nece biti prihvaceni kao srbi,nego ce uvek u ocima srba ostati "siptari"i nizi sloj ljudi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija