• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2022

17:03

Mali: Ponosan sam što ostajem deo tima Vučića i Brnabić

Politika

Mali: Ponosan sam što ostajem deo tima Vučića i Brnabić

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali, koji će tu funkciju obavljati i u novoj vladi, poručio je danas da je ponosan što će i u narednim godinama biti deo tima predsednika Aleksandra Vučića i mandatarke Vlade Srbije Ane Brnabić, jer su, kako je naveo, pokazali da su tim koji pobeđuje

Mali je na svom Instagram profilu rekao da je, kada ge je pre 10 godina Aleksandar Vučić, koji je tada bio prvi potpredsednik vlade, pozvao da bude deo njegov kabineta kao savetnik za privredu i finansije, znao da deli njegovu viziju o budućnosti Srbije, ali da nije znao da će čitavu narednu deceniju tu viziju zajedno da pretvaraju u delo.

- Danas, posle mnogo novih kilometara auto-puteva, posle na stotine otvorenih fabrika i na stotine hiljada novih radnih mesta, posle novih bolnica i škola, naučno - tehnoloških parkova, mogu ponosno da kažem da je iza mene 10 teških, ali najvažnijih godina mog života, jer sve što smo radili, i što ćemo raditi, ostaće generacijama koje tek dolaze. Sada su pred nama neki novi izazovi, ali posla se nikada nismo plašili, pa nećemo ni danas - napisao je Mali.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija