• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2022

14:42

TO SU DOBRE VESTI, SAD NE MOŽEMO DA PROMAŠIMO! Vučić podsetio na reči Živojina Mišića i poslao snažnu poruku

Tanjug

Politika

TO SU DOBRE VESTI, SAD NE MOŽEMO DA PROMAŠIMO! Vučić podsetio na reči Živojina Mišića i poslao snažnu poruku

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o bezizilaznoj situaciji oko KiM podsetio je na reči Živojina Mišića tokom Kolubarske bitke

- Tokom Kolubarske bitke, Živojinu Mišiću dolazi kurir i kaže: "Loše vesti, opkoljeni smo sa svih strana", a Mišić mu odgovara: To su dobre vesti, sad ne možemo da promašimo - podsetio je predsednik Vučić.

Foto: Tanjug

Podsetimo, danas je održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u Palati Srbija.

Sednica je zakazana nakon što su predstavnici Srpske liste zatražili hitan sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem zbog najave Aljbina Kurtija da će 1. novembra početi sa, kako su naveli, "otimanjem imovine naših građana i vozila sa srpskim registarskim oznakama".

Rok koji je Priština odredila za preregistraciju tablica na Kosovu i Metohiji ističe 31. oktobra, a premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti naveo je da taj rok neće biti produžen, uprkos apelima Zapada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mr

pre 1 godinu

Pa ni tebe pravda nece da "promasi"!Ja se ovakvim glupostima i izjavama ne cudim,jer to je bio i ostao cetnik u dusi i srcu.Njega je najbolje definisao njegov mentor seselj koji je za vucica rekao"da je to najveci manipulator koga sam sreo u zivotu"onda mozemo samo da predpostavljamo kakav je i koliko nam dobra zeli.

hehe

pre 1 godinu

A ZASTO NE UZMES PUSKU KAO 90-IH PA ODI DA RATUJES?DA SI CETNIK TO SVI ZNAMO,A DA SI TOLIKI KRETEN TO SAM SAMO NASLUCIVAO.POSALJI BRATA,SINA U RAT AKO TI JE DO TOGA,A OCITO DA TI SE TO VRZMA PO GLAVI.

Mima

pre 1 godinu

Velika čast za g. Mišića da ga citira ovakva ljudina, verujem da mu je baš drago da čuje kako njegove reči izgovara ovakav državnik svetskog kalibra

Ognjen

pre 1 godinu

Kurti nastavlja po svom dok evropski zvanicnici cute, a Beograd zeli da se razgovori nastave.

Fol

pre 1 godinu

Ja ne znam ko jos veruje u (dobronanerne) "apele" Zapada. Oni su im i rekli sta da rade, a sad se nevesto foliraju, kao nesto apeluju.

Milan

pre 1 godinu

Tako je sad u prve borbene redove političare sa vlasti da se brani naše KiM. Da ustaje narod, šta kažete?

ratko

pre 1 godinu

VUCICU BATALI RAFALE I KUPUJ OD KINEZA J10D ,JF17 BLOK I JOS FK3 ,ZA SVE TE PARE OD RAFALA MOZES OVO DA KUPIS I DA DOBIJEMO RAKETE ZA AVIONE ZA PREKO 100KM I RAKETE ZA FK3 ZA PREKO 100 KM . UZDAJ SE U PAMET NAMA FRANCUZI NIKADA ALI NIKADA NISU BILI PRIJATELJI I TO JE DOKAZANO

Nesa

pre 1 godinu

Taj rok ce se produziti,a Kurti moze da nam preti koliko hoce,EU ga nazove i kaze produzuj a Kurti ce reci razumem sefe.

Mole

pre 1 godinu

Srbi netreba da se boje Kurtija,on preti dok ima podrsku,a u ovom slucaju EU vidi da je Kurti preterao i do ice po usima zbog toga.

Kole

pre 1 godinu

Kurti nepostuje ni jedan dogovor,a vamo hoce da otima imovinu jer izmislja nesto sto nepostoji ni u jednom dokumentu.

Joska

pre 1 godinu

Srbija nikad nece promasiti,jer ona brani mir i interese gradjana Srbije,a to je uvek dobitna kombinacija

Bora

pre 1 godinu

Velike reči slavnog Vojvode Mišića su odlična poruka pred izazove koji nam slede u narednim danima i nedeljama.

Marko

pre 1 godinu

Hrabri Vučić sve u Srbiji, podstiče da svi razmišljamo pozitivno, da se borimo i ne klonimo. Vojvoda Mišić je bio sjajan voskovođa, njegovo iskustvo treba da nam bude putokaz kako se čuva svoj narod i zemlja.

Danka

pre 1 godinu

Sada bar znamo ko su nam neprijatelji i šta valja činiti.

Sandra

pre 1 godinu

Reči i taktike mudrih vojskovodja mogu i danas da se primene kada treba da se razvije strategija za pomoć Srbima na KiM.

Tijana

pre 1 godinu

Mislim da su se tenzije slegle i da Rosu neće dizati paniku i stvarati barikade.

Uros

pre 1 godinu

Nadamo se da neće biti otimanja jer Srbi više neće da trpe nasilje šiptara.

Ana

pre 1 godinu

Srbija se drži svog pravca, želi da sačuva mir i stabilnost ali neće se predati i znaće da sačuva svoj narod na KiM.

Iva

pre 1 godinu

Iskoristićemo sve mogućnosti da rešimo problem sa tablicama na KiM.

Zlato

pre 1 godinu

Vidi se da se sporazum ne postuje, da vlada zakon jačeg i da je Srbija ostavljena sama bez podrške bilo koga za pravdu.

Run

pre 1 godinu

Pasivna agresivnost je to sto Kurti radi nad Srbima otimajući tablice, a međunarodna zajednica ćuti i odobrava.

Vesna

pre 1 godinu

Kurtni je samo pijun u marioneta velikih sila. To što on priča džaba mu bilo, on se ništa ne pita. A ko god stajao iza njega, Srbija će se boriti za KiM i svoj narod.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Tokom Kolubarske bitke, Živojinu Mišiću dolazi kurir i kaže: "Loše vesti, opkoljeni smo sa svih strana", a Mišić mu odgovara: To su dobre vesti, sad ne možemo da promašimo - podsetio je predsednik Vučić.

Olja

pre 1 godinu

Srbija je zemlja hrabrih ljudi i nece se predati.

Lara

pre 1 godinu

Srbija ce kao i uvek, biti uz svoj narod, i nikada nece dozvoliti nikome da naudi na bilo koji nacin srbima na KiM.

sasa

pre 1 godinu

Uvek će Srbija stati uz svoj narod gde god se nalazio.

rade

pre 1 godinu

Uvek podrska svom narodu na KiM i nikada ga necemo ostaviti na cedilu

stefan

pre 1 godinu

Predaja za Srbiju ni u kom slucaju nije opcija

Pavlovic

pre 1 godinu

Iz ovakvih situacija Srbija je uvek izlazila kao pobednik.Tako će biti i sada.Predaja nije opcija

Pera

pre 1 godinu

Kako se stvari odvijaju nas predsednik je potpuno u pravu,

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija