• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2022

16:06

Subotica: Gradski odbor Srpske napredne stranke proslavio Svetu Petku

Strahinja Babović

Politika

Subotica: Gradski odbor Srpske napredne stranke proslavio Svetu Petku

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Subotica, proslavio je stranačku krsnu slavu Svetu Petku, a ujedno je obeleženo i 14 godina postojanja stranke

Pravoslavni vernici danas slave Svetu Petku, a ova svetiteljka je ujedno i slava Srpske napredne stranke. Jedan od poverenika Gradskog odbora Subotica, Stevan Bakić čestitao je slavu svim članovima i simpatizerima, kao i građanima kojima je Sveta Petka krsna slava, dodavši da je ovo godina u kojoj Srpska napredna stranka slavi 14 godina postojanja, i zahvalio gostima, koalicionim partnerima, članstvu, prijateljima stranke i koalicionim partnerima na prisustvu svečanosti.

Foto: Strahinja Babović

„Sa ponosom mogu da kažem da je Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, napravila fantastične rezultate i pomake u svim oblastima društvenog života. Teška su vremena i za našu stranku i za našu zemlju i veliki su izazovi pred nama, ali ja ne sumnjam da nećemo odgovoriti na te izazove sledeći politiku mira i stabilnosti, koju sprovodi predsednik Srbije i naše stranke Aleksandar Vučić. Ono što vam od srca želim, svom članstvu i građanima Srbija jeste da poradimo na još većem zajedništvu i jedistvu koje nam je neophodno, da još jače i posvećenije radimo na postizanju još boljih rezultata“, rekao je Bakić.

Foto: Strahinja Babović

Kako tradicija nalaže, na slavi je osveštan i izlomljen slavski kolač, a ovogodišnji kum slave Dejan Ljubisavljević, kumstvo za sledeću godinu predao je Aleksandru Medakoviću.

Foto: Strahinja Babović

Pored članova stranke, proslavi je prisustvovao i veliki broj funkcionera, gostiju, članova i simpatizera kao i koalicionih partnera.

Foto: Strahinja Babović

Foto: Strahinja Babović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija