• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2022

09:20

SRBI SE NA KOSOVU I METOHIJI BORE ZA ISTINU I PRAVDU! Palma u Nišu: Stavili su na nepravdu i rekli da to više ne mogu da trpe!

informer.rs

Politika

SRBI SE NA KOSOVU I METOHIJI BORE ZA ISTINU I PRAVDU! Palma u Nišu: Stavili su na nepravdu i rekli da to više ne mogu da trpe!

Podeli vest

Deo međunarodne zajednice ne poštuje na Kosovu i Metohiji ništa što je potpisano, ni Rezuluciju 12 44 Ujedinjenih nacija, ni Briselski sporazum i sada su hteli još da Srbima na severu Kosova i Metohije skidaju tablice, da pokažu da mi nismo ono što jesmo, nego da smo nešto drugo. Miting u severnoj Kosovskoj Mitrovici, koji su organizovali naši Srbi je borba za istinu i pravdu, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u Nišu, na Izbornoj skupštini Gradskog odbora JS, koja je održana u prepunoj sali Narodnog pozorišta

 

Srbi su izašli iz svih kosovskih institucija, istakao je Marković, i tako su stavili tačku na nepravdu i rekli onima koji svakoga dana napadaju po neku srpsku kuću da to više ne mogu da trpe.

- Jedinstvena Srbija je i dobila to ime zato što mi nikada nećemo dozvoliti da dve pokrajine Kosovo i Metohija i Vojvodina ne budu u sastavu Srbije. I ja vam sada obećavam da Jedinstvena Srbije nikada neće priznati takozvano nezavisno Kosovo, a siguran sam da to neće nikada priznati ni naš koalicioni partner SPS, kao ni naš drugi koalicioni partner Srpska napredna stranka. Međunarodno pravo danas više ne postoji, postoji samo pravo koje se određuje dizanjem ruku, ali i to dizanje ruku u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama sve je više na strani Srbije zahvaljujući bivšem i sadašnjem ministru inostranih poslova Srbije Ivici Dačiću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jer je 20 država povuklo priznanje te lažne države Kosovo - rekao je Marković i dodao:

Foto: informer.rs

- Pitaju me novinari da li sam za Rusiju ili Ukrajinu, ja kažem "nisam ni za Rusiju ni za Ukrajinu, već da prestane rat odmah. Ovi što finansiraju Ukrajinu sa zapada, finansiraće Ukrajinu do poslednjeg Ukrajinca. Srbija je vojno neutralna zemlja i mi moramo da gledamo samo srpske interese. Sada se otvaraju teme o raketama Južne i Severne Koreje, o Kini i Tajvanu, jel mi treba time da se bavimo... Naše teme su da se dece rađaju, da svako živi od svoga rada i da se slave krsne slave. Srpski patriotizam i nacionalni pragmatizam danas je da zaposliš radnike i da otvoriš nova radna mesta.

PALMA NIŠLIJAMA: LOKALNA SAMOUPRAVA MORA DA ŠTEDI, A TO ŠTO SE UŠTEDI TREBA DA SE USMERI PREMA GRAĐANIMA, A NE PREMA POLITIČARIMA

- Ja imam poruku i za Nišlije i za ostale gradove i opštine u Srbiji, lokalna samouprava mora da štedi i to što se uštedi treba da se usmeri prema građanima, a ne prema političarima. Ne može nekome jedino i prvo zanimanje da bude politika. Isto tako ne može neko da bude kandidat za odbornika, a ima 45 ili 50 godina, a nigde ne radi i uđe u politiku da bi se zaposlio. A ko će da zaposli građane - upitao je Palma.

Foto: informer.rs

U Nišu je održana izborna skupština Gradskog odbora Jedinstvene Srbije na kojoj je za predsednika izabran doktor ekonomskih nauka i magistar muzike Goran Dinić. Novi potpredsednici su doktor Dejan Ristić  i diplomirani ekonomista Žarko Milošević.

Foto: informer.rs

Izbornoj skupštini Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu koja je održana u niškom Narodnom pozorištu prisustvovalo je više od 700 članova ove partije iz Niša, kao i narodni poslanici Jedinstvene Srbije Marija Jevđić, Dejan Ignjatović, Vojislav Vujić, Đorđe Kosanić i Života Starčević, kao i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DANAS IMAMO ČIME DA SE "OTIMAMO", ŠTO BI REKLE NAŠE BABE!  Palma: Nije više Srbija ni meta, ni džak za udaranje kao što je bila 1999. godine!
Politika

DANAS IMAMO ČIME DA SE "OTIMAMO", ŠTO BI REKLE NAŠE BABE! Palma: Nije više Srbija ni meta, ni džak za udaranje kao što je bila 1999. godine!

Siguran sam da rata u Srbiji neće biti, to neće dozvoliti predsednik Aleksandar Vučić, jer bolje je pregovarati 100 godina nego jedan sat ratovati. Nije više Srbija ni meta, ni džak za udaranje kao što je bila 1999. godine. Danas imamo čime da se “otimamo”, što bi rekle naše babe, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi TV

03.11.2022

11:48

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija