• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2022

17:48

OTKRIĆU VAM TAJNU, ZAKLJUČKE SEDNICE SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST SAM LIČNO PISAO! Vučić: Slobodna Srbija - to je moj život!

printscreen

Politika

OTKRIĆU VAM TAJNU, ZAKLJUČKE SEDNICE SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST SAM LIČNO PISAO! Vučić: Slobodna Srbija - to je moj život!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je lično pisao zaključke Saveta za nacionalnu bezbednost

- Otkriću vam tajnu, bilo je nas sedmoro ili osmoro u kabinetu. Zaključke Saveta za nacionalnu bezbednost sam lično ja pisao, svojom rukom! Nije pisala neka sekretarica ili neki novinari. Ti zaključci su politika koju vodimo, ti zaključci su moj život, život Srbije, slobodarske i slobodne! Oni su izdržali 270 dana najtežih pritisaka - rekao je Vučić.

Poslušajte šta je još predsednik rekao.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 1 godinu

Iskreno, kao i uvek, Vučić o svemu govori. Ne krije da je on pisao zaključke, a i zašto bi? Ovim samo pokazuje koliko mu je stalo do istine, do politike koju vodi. Nju ne menja, interesi Srbije su mu na prvom mestu.

Andja

pre 1 godinu

Ovo je jos jedan od pokazatelja koliko predsednik daje sebe dok brani i stiti interese Srbije jer je to glavni prioritet.

Andja

pre 1 godinu

Srbiji niko nece govoriti sta i kako treba da radi jer Srbija ce uvek gledati sopstvene interese i interese svojih gradjana.

Zeljko

pre 1 godinu

Nema tog političara koji se može pohvaliti da je izdržao tako velike pritiske i ostao veran državnim i nacionalnim interesima, kao što je predsednik Vučić ostao na braniku srpstva i Srbije u najtežim momentima po naš narod i državu.

Rade

pre 1 godinu

Srpski narod podrzava Vučićevu borbu za srpske nacionalne i državne interese, za naš suvereniret i teritorijalni integritet i opstanak Srba na KiM, što je predsednik pokazao i u razgovorima sa Makronom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija