• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

15.11.2022

07:00

DRAMA! OPASNOST OD MAFIJAŠKOG UDARA NA DRŽAVU JOŠ NIJE PROŠLA! Zvicer i Džoni nude 20.000.000 EVRA za ubistvo Vučića!?

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

DRAMA! OPASNOST OD MAFIJAŠKOG UDARA NA DRŽAVU JOŠ NIJE PROŠLA! Zvicer i Džoni nude 20.000.000 EVRA za ubistvo Vučića!?

Podeli vest

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) od zapadnih službi dobila informacije da su odbegli šefovi 'kavčana' ucenili glavu predsednika Srbije. Mafijaši sa ukrajinskim, albanskim i turskim podzemljem planiraju napad na Aleksandra Vučića tokom boravka u inostranstvu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje je u životnoj opasnosti! Odbegli šefovi 'kavačkog klana' Radoje Zvicer i Nikola Vušović Džoni ucenili su Vučićevu glavu na 20 miliona evra i aktivno rade na organizaciji atentata!

Ove dramatične informacije dobili smo juče od naših pouzdanih izvora iz samog vrha bezbednosnih službi.

Sve ili ništa

Kako saznajemo, BIA je od zapadnih agencija i svojih kontakata iz podzemlja saznala da Zvicer i Vušović planiraju da zaigraju na sve ili ništa.

- Prema dostupnim informacijama koje se svakodnevno proveravaju, šef 'kavačkog klana' Radoje Zvicer do pre mesec dana bio je u Dominikani i Panami. Negde sredinom oktobra uspeo je da se dokopa Evrope, lociran je nakratko u Španiji, a prema najnovijim podacima sa terena, on je trenutno u Turskoj, gde je pod zaštitom jednog tamošnjeg moćnog narko-klana - prenosi Informerov sagovornik, koji dodaje da je i vođa 'vračaraca' Nikola Vušović Džoni najverovatnije u Turskoj.

Bečić: Mafija nije jača od države

Igor Bečić, šef Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kaže da je Vučić, ulazeći u borbu za organizovanim kriminalom, ugrozio svoju bezbednost.

- Time je pokazao i koliko mu je Srbija važna, kao i da ne mogu da ga odvrate od borbe za državu raznim pretnjama. Zvicer i Vušović nastaviće pokušaje ugrožavanja Vučićeve bezbednosti, ali će predsednik imati maksimalnu zaštitu, koliko god se on tome nekada protivio. Mafija nikada neće biti jača od države, ma koliko se neki zanosili - naglašava Bečić.

- Zvicer i Vušović nisu zajedno, ali jesu u kontaktu. Oni su se dogovorili da zajedno ulože sve što mogu, i pare i sve veze u podzemlju i službama, ne bi li što pre ubili predsednika Vučića! Zvicer je naročito kivan i besan i želi po svaku cenu da se osveti čoveku za koga kaže da mu je život upropastio - objašnjava izvor našeg lista.

Prema njegovim rečima, dvojica mafijaških bosova aktivirala su sve svoje kontakte u turskoj, ukrajinskoj i albanskoj mafiji i ponudili čak 20 miliona evra u kešu onome ko ubije Vučića.

- Zvicer je o tome već razgovarao sa moćnim šefom ukrajinske mafije, koji od početka rata boravi u Turskoj i koji je šefa 'kavčana' štitio dok je on 2020. godine boravio u Kijevu... Ukrajinac je potom kontaktirao sa svojim vezama među Albancima i tražio od njih da razrade plan za likvidaciju Vučića u inostranstvu, za vreme neke od njegovih poseta nekoj od zapadnih prestonica - precizira sagovornik Informera.

Naše službe u saradnji sa stranim policijama čine sve ne bi li locirale i uhapsile Zvicera i Vušovića, ali to nije nimalo lako.

- Postoje ozbiljne indicije i informacije da njih dvojica imaju neformalnu, ali veoma efikasnu zaštitu najmanje jedne zapadne obaveštajne službe. Uostalom, setite se da je Džoni Vušović prošle godine bio uhapšen u Dominikanskoj Republici, ali da je i pored zvaničnog zahteva Srbije za izručenje, misteriozno pušten na slobodu i nestao pre nego što su srpski policajci stigli u Dominikanu - priča sagovornik našeg lista.

Da u ovim informacijama ima istine, indirektno potvrđuje Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

Foto: Zoran Sinko

ninoslav Cmolić

- Vučić i njegova porodica su ugroženi u svakom momentu, on zna u šta je ušao, naše je da ga štitimo. Mi smo u dokumentima koje dobijamo od Evropola, potvrđenih od francuskog pravosuđa, pronašli određene dokaze da imaju nameru da ubiju predsednika Vučića ili njegovo dete, brata... Cilj im je da sklone predsednika Vučića jer je objavio rat mafiji. Osnovno je to što ta lica nama nisu dostupna, sve se planira i organizuje u inostranstvu i ne znamo koje su još radnje obavili kako bi ostvarili svoj cilj - upozorava Cmolić.

Traže osvetu

Komentarišući sve ove navode, bivši načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Mile Novaković kaže da je za policiju ogroman uspeh skloniti sa ulica ovoliki broj ozbiljnih kriminalaca.

- Oni koji su za sada nedostupni i nalaze se u bekstvu biće sigurno pod nadzorom policije i Interpola. I dalje treba ozbiljno shvatati njihove pretnje, naročito kada im je nanet ovakav udarac. Bezbednost predsednika treba i dalje držati na najvišem nivou, a sve to znaju naše službe i sigurno su spremne da ga zaštite - naglašava Novaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

jezivo! Nadam se da se to neće dogoditi.

Ana

pre 1 godinu

Država je stala na put pomenutim kriminalcima i njima je opasno to zasmetalo. Naša policija vodi računa i brine se o svim građanima, a samim tim i o predsedniku.

Petar Todorović

pre 1 godinu

Mafija ne može i neće biti jača od države .Svi oni koji se bave kriminalom moraju da završe iza rešetaka.

Marija

pre 1 godinu

Ne damo Vučića. Ne damo čoveka koji će napokon uspeti da izvede SRBIJU na pravi put.

Peđa

pre 1 godinu

Ovi krimosi su produkt žutih, za vreme njih su se oparili, pustili svoje pipke i eto sada šta nam rade!

Peđa

pre 1 godinu

Ovi krimosi su produkt žutih, za vreme njih su se oparili, pustili svoje pipke i eto sada šta nam rade!

Nedeljko

pre 1 godinu

Mafiji je objavljen rat i zmiji je odsečena glava, ali tu nije kraj dok se svi mafijaški bosovi ne nađu u zatvor gde im je i mesto.

Nedeljko

pre 1 godinu

Mafiji je objavljen rat i zmiji je odsečena glava, ali tu nije kraj dok se svi mafijaški bosovi ne nađu u zatvor gde im je i mesto.

Pera

pre 1 godinu

Zlikovce treba uhapsiti i isporuciti Srbiji,spremni su na sve samo da napakoste predsedniku Srbije i tu ne pitaju za cenu.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Bezbednost predsednika i njegove porodice mora biti na najvišem nivou do sada.Ove pretnje nisu nimalo naivne .

daca

pre 1 godinu

Сви се исмевају са овом ситуацијом око планираном акцијом атентата на председника а уопште није време за то

Alhemičar

pre 1 godinu

Verujem u organe bezbednosti i svima koji štite i čuvaju predsednika Srbije. Kriminalci Zvicer i ostali će kad tad biti uhapšeni i onda za njih nema više slobode.

Miloš

pre 1 godinu

Svi oni će se dobiti ono što i zaslužuju, a to su maksimalne kazne.

NEŠA

pre 1 godinu

Ова ситуација око атентата је озбиљна и није уопште место за спрдњу и исмевање

mara

pre 1 godinu

Стварно ниско и лицемерно од свих који се на ову тему исмевају

Ljilja

pre 1 godinu

Odakle kriminalcima toliki novac i ko ih sa strane pomaže!? Verovatno oni koji ne mogu da oproste Vučiću što je od Srbije napravio najbolju zemlju Zapadnog Balkana.

Boki

pre 1 godinu

Očigledno je da su najnovija hapšenja samo ,,razžestila,, mafiju u nameri da izazovu destabilizaciju stanja u državi

MAJA

pre 1 godinu

Тако је исто било и кад је спреман атентат на покојног Ђинђића, нико није веровао, сви се исмевали, говорили да пласира сам лажи итд. и на крају га убише

Dragana

pre 1 godinu

Ne smeju kriminalci biti jači od države. Naša zemlja ima vrhunsku policiju, službe i uskoro će svi biti iza brave.

daca

pre 1 godinu

Сличан сценарио и ситуација и кад је атентат на покојног Ђинђића спреман

nikola

pre 1 godinu

Moramo stititi zivote Vucica i njegove porodice.

Kosta

pre 1 godinu

Očigledno da mafija ne namerava da stane i da odustane od svojih krvavih namera, što daje državi pravo da i dalje vodi žestoku borbu protiv kriminalnih struktura ali i njenih pomagača u državnim organima.

nikola

pre 1 godinu

Stanimo na put mafiji i ne dozvolimo da iko ugrozi zivot Vucica.

Steva

pre 1 godinu

Ovakve stvari ni malo nisu za potcejivanje i treba ih uzeti u obzir vrlo ozbiljno. Posebno naši bezbedonosni organi. Pored svakodnevnih politčkih pritisaka, ovakve pretnje raznoraznih kiminalaca koji služe različitim interesima moćnika pokušaj su da se Srbija destabilizuje.

nikola

pre 1 godinu

Mafija se opasno okurazila u poslednje vreme moramo stati na put mafiji.

nikola

pre 1 godinu

Bezbednost Vucica i clanova njegove porodice je najbitnija u ovom periodu.

nikola

pre 1 godinu

Bitno je da se sacuva bezbednost Vucica i njegove porodice.

popsla

pre 1 godinu

Doživotna kazna za sve učesnike u planiranju atentata na predsednika.

Drina

pre 1 godinu

Potencionalni izvršioci su se našli iza rešetaka. Verijem da će im se vrlo brzo pridružiti i nalogodavci.

Lena

pre 1 godinu

Mafija nikada nece biti jaca od drzave. Pretnja smrcu predsedniku Vucicu je za svaku osudu...toliko zla i mrznje u ljudima da zele neciju smrt je sramota.

Glasinac

pre 1 godinu

Najvažnijue je da se i nalogodavci vrlo brzo nađu iza rešetaka.

Veljko M

pre 1 godinu

Verujem da su predsednik Vučić i njegova porodica bezbedni i da nema razloga za brigu.

Bojana

pre 1 godinu

Svi koji su ucestvovali u planiranju atentata na predsednika moraju biti najstrozije kaznjeni

Emilija

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je objavio rat mafiji i upravo zato je na njihovom meti

vlada

pre 1 godinu

Moraju se preduzeti sve neophodne mere kako bi se zastitili predsednik i njegova porodica

Milja R

pre 1 godinu

Znaju kriminalci ko im je najveća prepreka za njihovo kriminalno delovanje i zbog toga i prave plan da ga fizički uklone.

stefan

pre 1 godinu

Sadasnja vlast je ta koja ce mafiju i kriminalne grupe pobediti

Ranko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je svima jasno stavio do znanja da nema mesta za kriminal u nasoj drzavi

Dane

pre 1 godinu

Veoma ozbiljna pretnja i ugroženost života predsednika Vučića i njegove porodice. Mafiju i njihove nalogodavce treba pod hitno na doživotnu robiju. Mada za njih je smrtna kazna.

vlada

pre 1 godinu

Bolesni umovi zele da destabilizuju i oslabe Srbiju ali to im nece poci za rukom

Patak

pre 1 godinu

Profesionalizam u obezbedjenju predsednika i njegove porodice mora biti na visokom nivou.Nista se ne sme prepustiti slucaju

Pavlovic

pre 1 godinu

Vucic je objavio rat mafiji i u tome ce i pobediti kao i ovi sto su strpani u zatvor tako ce uskoro biti i sa ovima sto su jos uvek na slobodi

sasa

pre 1 godinu

Organizovanom kriminalu u Srbiji je zadat smrtonosan udarac hapsenjem svih pripadnika zloglasno-monstruoznog klana Belivuk.I drzava ce istrajati u borbi da pobedi kriminal,to sigurno

stevo

pre 1 godinu

Sprecen je pokusaj atentata na predsednika,a na tome se moze zahvaliti Srpskoj bezbedonosni sluzbi koja danonocno radi na ovom slucaju.

jeca

pre 1 godinu

Sigurno je da niko nije niti može biti jači od države i u to smo se uverili do sada mnogo puta od kako je na čelu naše države Aleksandar Vučić.

Luka

pre 1 godinu

Kriminal mora biti najstrože kažnjen! Ovo nisu ljudi nego monstrumi.

Milica

pre 1 godinu

Maksimalna pažnja svih bezbednosnih službi sada treba da bude prisutna. Bezbednost predsednika Srbije je na prvom mestu.

loki

pre 1 godinu

Država je odlučna u borbi protiv kriminala, protiv ubica i sigurno je da nikada neće biti zaštićenih.

Laura

pre 1 godinu

Mafijaši moraju biti pronađeni i najstrože kažnjeni! Nadam se da neće nikada izaći iz zatvora.

Jelisaveta

pre 1 godinu

Vučić im je glavni trn u oku, jer je osujetio njihove kriminalne aktivnosti kroz neverovatno hrabru akciju obračuna sa organizovanim kriminalom u državi.

Bore

pre 1 godinu

Jasno je da svi hrabri državnici koji se ozbiljno suprotstave mafiji dobro znaju u šta su se upustili i da u toj borbi moraju istrajati ,a naš predsednik je sto puta rekao da je država jača od mafije ,bar dok je on predsednik ,i tako će i ostati.

Mirko

pre 1 godinu

Država će se izboriti sa kriminalom. Predsednik neka bude na oprezu.

Mare

pre 1 godinu

Mafija ne može i ne sme biti jača od države i to će država i da dokaže. Ovakve vesti su mi jezive, nadam se da ih uskoro neće više biti i da će svi ovi kriminalci biti pohapšeni.

Joka

pre 1 godinu

Nadam se da će se novom akcijom prekratiti svi pipci koje su pustile mafijaške hobotnice i da ćemo ih se više rešiti!

Lana

pre 1 godinu

Sve treba učiniti da bezbednost predsednika bude adekvatna. Ovakvi kriminalci su na sve spremni, a sasvim je očekivano bilo da će pomoć da dobiju u inostranstvu. Taj strani faktor je neizostavan, kada se radi o napadu na Srbiju i predsednika vučića.

Gaja

pre 1 godinu

Prioritet bezbednosnih službi je zaštita predsednika i njegove porodice i verujem u snagu Srbije da se konačno obračuna sa organizovanim kriminalom.

mile

pre 1 godinu

Ne sme se dozovliti da kriminal bude jači od države.

Dušan

pre 1 godinu

Mnogo novca poseduje ova kriminalna grupa i opasnost po presednika nije prošla.

mile

pre 1 godinu

Kriminal je velika opasnost za stabilnost Srbije i treba ga što pre u korenu saseći.

Bojan

pre 1 godinu

Obezbedjenje presednika podići na najviši mogući nivo a pomenutu dvojicu što pre staviti iza brave i sve njihove.

Dragana

pre 1 godinu

Treba se stati na put kriminalnoj grupi. Ovako nesto je nedopustivo.

Srdjan

pre 1 godinu

Ubistvom presednika bi ubili i državu Srbiju.

jeca

pre 1 godinu

Država nastavlja borbu protiv kriminala i na odličnom je putu da se kriminal iskoreni

Mima

pre 1 godinu

Полиција и слиужбе безбедности морају да прате даље ове криминалце и да спрече неку нову шптету коју могу да да нанесу сРбији

Dejan

pre 1 godinu

Vučić je hravro udario na mafiju i neće se smiriti dok ih sve ne stavi iza brave. Bog mu dao zdravlja!

mia

pre 1 godinu

Bezbednost naše zemlje i građana nam je najvažnija zato ćemo se maksimalno zalagati da u našoj zemlji ne ostane ni jedan kriminalac

Darija Stankovic

pre 1 godinu

Naše službe u saradnji sa stranim policijama čine sve ne bi li locirale i uhapsile Zvicera i Vušovića, ali to nije nimalo lako.

nina

pre 1 godinu

Mogu samo da sanjaju o tome da mogu biti jači od države

Dejan

pre 1 godinu

Opasnost po presednika je konstantna jer je udario tamo gde niko nije smeo i sada treba podići bezbednost presednika na najviši nivo i tako ne dozvoliti nikome da zaustavi napredak Srbije.

mile

pre 1 godinu

Država mora miti strožija preama svakoj vrsti kriminala, a povodom ovih pretnji, predsednik definitivno mora imati jače obezbeđenje.

kija

pre 1 godinu

Srbija je pravna drzava u kojoj nikada vise kriminal nece biti iznad institucija i gradjana

Nela Simonovic

pre 1 godinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje je u životnoj opasnosti! Odbegli šefovi 'kavačkog klana' Radoje Zvicer i Nikola Vušović Džoni ucenili su Vučićevu glavu na 20 miliona evra i aktivno rade na organizaciji atentata! Ovo je nedopustivo, treba se stati na put ovoj kriminalnoj grupi.

mile

pre 1 godinu

Srbija je ozbiljna država i sa kriminalom treba ozbiljno da se i obračuna.

Darija Stankovic

pre 1 godinu

Vučić, ulazeći u borbu za organizovanim kriminalom, ugrozio je svoju bezbednost. Time je pokazao i koliko mu je Srbija važna, kao i da ne mogu da ga odvrate od borbe za državu raznim pretnjama. Zvicer i Vušović nastaviće pokušaje ugrožavanja Vučićeve bezbednosti, ali će predsednik imati maksimalnu zaštitu, koliko god se on tome nekada protivio. Mafija nikada neće biti jača od države, ma koliko se neki zanosili.

Vanja

pre 1 godinu

Nadamo se da će se ove pretnje što pre završiti i da će predsednik Vučić biti bezbedan kao i njegova porodica.

Zoran

pre 1 godinu

Opasnu igru igraju Zvicer i Dzoni, ali sam siguran da ce im se to obiti o glavu i da ce zavrsiti iza resetaka, pre nego sto ostvare svoje kriminalne planove.

Viki

pre 1 godinu

Bezbednost predsednika I njegove porodice je sada prioritet.

Zeljko

pre 1 godinu

Važno je da su službe bezbednosti na visini zadatka i da štite bezbednost predsednika Vučića.

Vanja

pre 1 godinu

Nadamo se da će organizatori kao i cela kriminalna grupa biti što pre pred licem pravde.

Ana

pre 1 godinu

BIA treba biti u pripravnosti, i dezavni organi.

Filip

pre 1 godinu

Verujem u sposobnost službi bezbednosti Srbije da zaštite predsednika. Mafija je u panici i zato nudi toliki novac za Vučićevu eliminiaciju.

Rade

pre 1 godinu

Vučić je na najboljem putu da potpuno iskoreni organizovani kriminal iz Srbije. Zato mafija nudi ogromne pare za njegovu likvidaciju, jer je predsednik Srbije najveća prepreka kriminalcima da opet okupiraju državu.

Milica

pre 1 godinu

Gde ima vatre ima i dima. Moramo biti u pripravnosti i zastiti kako drzavu tako i predsednika.

Vanja

pre 1 godinu

Uprkos pretnjama predsednik i dalje radi istim intenzitetom jer mu je srpski narod i interesi Srbije na prvom mestu.

Brane

pre 1 godinu

Zvicer bi odavno bio hapšen da nema određene veze u nekim svetskim centrima moći ,a dok je on na slobodi uvek će pretiti opasnost za sve koji mu stoje na putu.

Maja

pre 1 godinu

Predsednik nista pogresno ne radi, vec pravu stvar da zastiti drzavu od klanova i mafija, zato i trebamo podrzati i zastitit svog predsednika.

Viki

pre 1 godinu

Sada je najbitnije zaštiti predsednikka i njegovu porodicu.

Milena

pre 1 godinu

Dokle cemo imati strah da ce mafija ubiti predsednika?To sluzbe moraju resiti.

Boža

pre 1 godinu

Iako sam siguran da bezbednosne službe Srbije odlično rade svoj posao, potrebno je da se poveća pažnja. Mi boljeg predsednika od Vučića nikada nećemo imati.

Ivana

pre 1 godinu

Mafija pokusava da preuzme drzavu,ali Vucic joj to nece dozvoliti.

Miki

pre 1 godinu

Kriminalcima smeta Vučić jer im država stoji na putu.

Vera

pre 1 godinu

Vucic je obecao borbu protiv mafije i zato je on mafiji trn u oku.

Marina

pre 1 godinu

Drzava i predsednik su poceli najjacu borbu protiv kriminalaca zato oni prete i zato su i spremali atentat.

Sara

pre 1 godinu

Vucic ce ocistiti zemlju od mafije,kao sto je obecao,bez obzira na to sta mafijasi planiraju i rade.

Jana

pre 1 godinu

Ovo je strašno ! Kriminal se mora iskoreniti.,ovo je nedopustivo!

Milan

pre 1 godinu

Kriminalcima je mesto iza resetaka i dugo da budu zatvoreni.

Valerija

pre 1 godinu

Sigurna sam da ce nase sluzbe uspeti da zastite naseg predsednika od mafijaskih udara.

Rajka

pre 1 godinu

Mora se naći način da se zaštiti predsednik Vučić od monstruma kakvi su Zvicer i Džoni.

Toma

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se mora zaštititi od monstruma kakvi su Zvicer i Džoni.

Tara

pre 1 godinu

Odbegli mafijaši se pod hitno moraju procesuirati.

Tara

pre 1 godinu

Odbegli mafijaši se pod hitno moraju uhapsiti i na doživotnu robiju osuditi.

Goga

pre 1 godinu

Mafijaši kakvi su Zvicer i Džoni se moraju pod hitno uhapsiti. Ne mogu oni biti jači od države..

Darija Stankovic

pre 1 godinu

Nista se ne sme prepustiti slucaju.

tami

pre 1 godinu

Baš imaju novca na bacanje? Doćiće kraj mafiji uskoro, kad tad će biti uhapšeni svi, pa im vrednost novca koju poseduju u zatvoru neće vredeti ništa.

tami

pre 1 godinu

Lokalni banditi, treba da shvate da mafija nikad neće biti jača i iznad države!

Srpkinja

pre 1 godinu

Mafija misli da može protiv države, da je mnogo jaka, ali naš državni vrh na čelu sa Av je spreman na svaki vid napada i ne plaši se ološa. Jedini predsednik koji je imao hrabrosti da se uhvati u koštac s kriminalom. Zato je i meta.

tami

pre 1 godinu

Trebamo da potegnemo sve mehanizme zaštite našeg predsednika!

Taki

pre 1 godinu

Vučić je na najboljem putu da potpuno iskoreni organizovani kriminal iz Srbije. Zato mafija nudi ogromne pare za njegovu likvidaciju, jer je on najveća prepreka kriminalcima da opet okupiraju državu.

tami

pre 1 godinu

Narod neda na svog predsednika učinićemo sve da ga zaštitimo.

Ana

pre 1 godinu

Pomenuti kriminalci nisu jači od države. Nadležni organi su pokazali i dokazali da rade svoj posao na najvišem mogućem nivou.

tami

pre 1 godinu

Učinićemo sve da zaštitimo predsednika i da stanemo na kraj mafiji.

Marijana

pre 1 godinu

Sreca na vreme je policija reagovala i sad se nalaze gde im je mesto!

Masa

pre 1 godinu

Nadlezni organi i policija je svoj posao profesionalno odradila .

Marko

pre 1 godinu

Istina o kojoj su pričala aktuelna vlast, a opozicija uvek negirala i podsmevala se svima koji su je izgovarali je ugledala svetlo dana. Atentat je zaista bio planiran i to od strane Belivuka i Zvicera

Nikola

pre 1 godinu

Nadam se da ce ovi kriminalci dugo biti zatvoreni.

Nikola

pre 1 godinu

Srbija nije mafijaška država, već država koja se obračunava sa kriminalom.

Dušan

pre 1 godinu

Vučić, istinski borac za naše bolje sutra, konstantno je u opasnosti zbog rada koji je u ime države pokrenuo protiv mafije. Njemu je život ugrožen i zaslužuje maksimalnu podršku naroda koji ne želi kriminal u državi.

Goga

pre 1 godinu

Niko nije jači od države i ti što su pretili i što prete mesto im je iza rešetaka

Jasmin

pre 1 godinu

Ovo je strasno i jezivo,kriminalcima je mesto iza rešetaka

Milos

pre 1 godinu

Verujem da ce nadlezne sluzbe i policija raditi svoj posao kao i do sada i da ce svi kriminalci biti iza resetaka.

Olja

pre 1 godinu

Ovo je strašno, ali policija i bezbedonosne službe sigurno dobro rade svoj posao.

Jana

pre 1 godinu

Bezbednost predsednika,njegove porodice i naroda je na prvom mestu.Naša policija je do sada dobro odrađivala posao

Ana

pre 1 godinu

Užas. Kriminalcima je mesto u zatvoru i tamo će sigurno svi na kraju biti.

Mirjana

pre 1 godinu

Mora se stati na put svim kriminalnim grupama jel inace ko zna sta sve imaju u planu.

Olja

pre 1 godinu

Napad na predsednika je napad na državu i zato će naša država odgovoriti kako treba na ova saznanja.

Tara

pre 1 godinu

Nadamo se da će država pokazati svoju jačinu i sprečiti svaki ovakav plan.

Mira

pre 1 godinu

Kriminalci treba da su u zatvoru ,a bezbednost predsednika i njegove porodice treba biti prioritet.

Neca

pre 1 godinu

Svako ko je umesan u sve ovo treba biti dobro kaznjen!

Una

pre 1 godinu

Ovo je dokaz da predsednik dobro vodi državu i da se obračunava sa kriminalom.

Jovica

pre 1 godinu

Nasa drzava ce uspeti da se izbori sa kriminalom!

Miloš

pre 1 godinu

Jedna od nuspojava beskompromisnog rata koji je pokrenut protiv mafije ogleda se u ugroženosti života predsednika. Verujem da njegova porodica veoma strahuje za život njegov. Više kao nikad moramo biti uz Vučiće.

Jovanka

pre 1 godinu

Sve je ovo uzasno čime se ljudi bave, treba ih sprečiti!

Fedor

pre 1 godinu

Sve dok je Zvicer na slobodi, postojace latentna opasnost po zivot predsednika Vucica! Njega treba sto pre locirati i uhapsiti!

Dragan

pre 1 godinu

Vučić je postupio herojski, kada je pokrenuo rat protiv mafije. Odmah je bilo jasno da mafija neće sedeti skrštenih ruku. Molim Boga za život predsednika!

Miloš

pre 1 godinu

Zaista stravično, nadam se da se ništa loše neće desiti? Dokle će ti diletanti da vršljaju gradom na nedužne ljude?

Nina

pre 1 godinu

Dokle ide ovaj svet? Šta ima je Vučić skrivio?!

Robi

pre 1 godinu

Sluzbe ne smeju dopustiti da se desi scenario od 12. marta 2003.godine, kada je mafija ubila premijera Djindjica!! Bez Vucica, Srbija bi se vratila 20 godina unazad!

Dejan

pre 1 godinu

Nadam se da će naše službe odraditi ono što je do njih, te da će svojim dobrim radom zaštiti život predsednika koji je u velikoj opasnosti. Neka ga čuva dragi Bog!

Nada

pre 1 godinu

Voleo bih da sve te kriminalce što pre vidim iza rešetaka. Svaka čast predsednika na hrabrosti koju je pokazao i koju pokazuje! Vučiću i njegovoj porodici nije nimalo lako.

Janko

pre 1 godinu

Mislim da se oni nece smiriti i da treba sluzbe da budu na oprezu.

Nevenka

pre 1 godinu

Ako je predsedniku ugrozen zivot i ako je na meti mafije onda policija i ostale sluzbe treba da maksimalno odrade svoj posao.

Vladimir

pre 1 godinu

Mafijaška hobotnica je prevelika, svakako treba biti oprezan. Vučić im smeta i svima je jasno zašto. Zbog toga što je bio odlučan da se obračuna sa njima.

Dzo

pre 1 godinu

Vucic je zadao ozbiljan udarac mafiji, kada je krenuo u rat protiv nje i pohapsio istaknute clanove Belivukove grupe. Biznis mafije je ugrozen i zato je za ocekivati da ce uciniti sve da i dalje rade svoje prljave poslove.

Rajko

pre 1 godinu

Gde je sada opozicija koja se smejala i govorila kako su pretnje predsedniku glupost? Sram ih bilo!

Ana

pre 1 godinu

Država je pokazala koliko je jaka u borbi protiv kriminala.

Mišel

pre 1 godinu

Mafija je rak rana svakog drustva. Kada previse ojaca, onda se desavaju ovakve stvari, a to je da su spremni i na organizaciju likvidacije sefa drzave! Na sluzbama je da to sprece, a mafiju smeste iza resetaka.

Nada

pre 1 godinu

Srećom pa imamo sjajne službe koje nikada neće dopustiti da neko ubije predsednika!

Dzo

pre 1 godinu

Mafija je rak rana svakog drustva. Kada previse ojaca, onda se desavaju ovakve stvari, a to je da su spremni i na organizaciju likvidacije sefa drzave! Na sluzbama je da to sprece, a mafiju smeste iza resetaka.

Petar

pre 1 godinu

Stravično! Da neko pokuša da ubije predsednika! Ovo su zaista poražavajće činjenice, ali srećom Srbija ima službe koje će sprečiti ovakve gnusne događaje!

Slaviša

pre 1 godinu

Mafija ne može ništa predsedniku Vučiću!

Vanja

pre 1 godinu

Nadam se da ovi monstrumi nikada neće uspeti da svoj plan sprovedu do kraja.

Persa

pre 1 godinu

Ovo što se dešava prema našem predsedniku je više nego strašno.

Kosta

pre 1 godinu

Kakvi su to izopačeni mozgovi, i takvi slobodno hodaju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) od zapadnih službi dobila informacije da su odbegli šefovi 'kavčana' ucenili glavu predsednika Srbije. Mafijaši sa ukrajinskim, albanskim i turskim podzemljem planiraju napad na Aleksandra Vučića tokom boravka u inostranstvu

Persa

pre 1 godinu

Nikada više nemože mafija i kriminalci biti iznad države.

Srpkinja

pre 1 godinu

Zivot predsednika i njegove porodice je ugrozen jer je stao na rep kriminalcima. Nadam se da će se izboriti i da do najgoreg scenarija po sve nas neće doći.

Ana

pre 1 godinu

Mafijaši i kriminalci nikada neće moći da upravljaju državom.

lala

pre 1 godinu

Naš predsednik Aleksandar Vučić mora da se zaštiti od kriminala kao i njegova porodica .

Persa

pre 1 godinu

Cilj im je da ubiju Vučića ti koji su još uvek na sloodi zato što je predsednik objavio rat mafiji i kriminalu.

sofija

pre 1 godinu

Država zasugurno se bori protiv kriminala zahvaljujući organima bezbednosti i predsedniku Vučiću.

Sonja

pre 1 godinu

Kada se zatalasa mafijaska ususkana organizacija, panika je cudo, a ko je ugrozava odmah je na meti.

olga

pre 1 godinu

Najstrožija kazna za sve koji imaju bilo kakve veze sa planiranjem atentata na predsednika

Mirko

pre 1 godinu

Sve nade polazemo u bezbednosni sistem u nadi da nece kriminalne bande imati prilike da pretnje nastave

Filip

pre 1 godinu

Ceka se najgori scenario da bi pojedinci iz opozicije ozbiljno shvatili opasnost u kojoj se nalazi sef drzave

Persa

pre 1 godinu

Nasamo se da će i ti zlikovci koji su naslobodi biti pohapšeni i biti izručeni Srbiji.

Filip

pre 1 godinu

Sramni napadi, nedopustive pretnje smrcu predsedniku Vucicu

Filip

pre 1 godinu

Drzava ce pokazati da je iznad mafije i kriminalnih klanova

Filip

pre 1 godinu

Pretnje mafije i operativna saznanja sluzbi ne treba shvatai olako. Ali nece nasilnistvo pobediti nikada

Marija

pre 1 godinu

Vučić mora maksimalno da se zaštiti, njegova bezbednost nam je najvažnija.

Persa

pre 1 godinu

Ove pretnje predsedniku nisu ni malo naivna stvar,te bezbednost predsednika i njegove porodice mora konstantntno biti na najvišem nivou.

Stanka

pre 1 godinu

Mislim da Vucica ovakve stvari nece odvratizk od borbe za nase interese j nasu zemlju. Zivela Srbija,ziveo Vucic

Danka

pre 1 godinu

Srbija nije mafijaska drzava,nije vise,to nekima smeta! Ali nece uspeti j svojim planovima!!!!

Milka

pre 1 godinu

Svaka cast Vucicu na hrabrosti,upornosti i istrajnosti! Madija nije jaca od drzave

Gaga

pre 1 godinu

Vucic ume da se bori sa ovakvim stvarima. Izborice se i ovaj put. Ja mu zelim svu srecu

Danka

pre 1 godinu

Tacno. Mafija nije jaca od drzave! Vucic ce i dalje i jos dugo da se bori za nase interese

Olga

pre 1 godinu

Strasno… jadan predsednik sta sve iznese na svojim ledjima, uz svu pomoc i podrsku koju pruza.

Sandra

pre 1 godinu

Život Vučića po svaku cenu mora biti sačuvan a glavne vodje klana što pre pronaći i uhapsiti bez obzira gde se kriju.

Milica

pre 1 godinu

Ne treba stati dok se svi ne pohapse, najgore se tek očekuje, a bezbednost predsednika i njegove porodice je na prvom mestu.

Jelena

pre 1 godinu

Kriminalci ne smeju biti jači od Srbije, treba im se stati na put jednom zauvek.

Sanja

pre 1 godinu

Kriminalci neće vladati Srbijom, ma koliko oni to pokušavali.

Mića

pre 1 godinu

Kriminalce i sve one koji narušavaju mir treba najoštrije sankcionisati.

Minja

pre 1 godinu

Moze oni da nude koliko hoce, ja verujem u nasu drzavu. U snagu i jacinu nase policije koja moze i mora da zastiti sefa drzave.

Srki

pre 1 godinu

Zato policija ne sme da staje dok ih sve ne vidimo iza resetaka. Ko god ima veze sa ovim mora da odgovara, jer ovo nije za salu.

Jasmina

pre 1 godinu

Vidite sta se sve desava u Turskoj. Tako da ovo nije za salu. Predsednik mora biti zasticen, a drzava jos jednom da pokaze da mafija nije iznad nje.

Ena

pre 1 godinu

U sve ovo upleteni su jako mocni i opasni ljudi koji bi da vide Srbiju na kolenima. Ali nece im uspeti

Biljana

pre 1 godinu

Iskreno se nadamo da Srbija ima snage i da državne službe bezbednosti rade svoj posao savesno da ne bi zaista došlo do likvidacije predsednika Srbije ili do bilo koga iz njegove porodice

mila

pre 1 godinu

Stalne pretnje po život predsednika..bezbednosne službe u punoj pripravnosti ali ovo su uzasna saznanja

Ana

pre 1 godinu

Sramno! Dokle će se mafijaši usudjivati da prete i pozivaju na ubistva Vucica?

Sonja

pre 1 godinu

Ne sumanjam da nase sluzbe rade svoj posao i da ce stititi zivot predsednika i svakog gradjanina , jer mafija ne moze biti jaca od drzave.

Milan

pre 1 godinu

Ta kriminalna bagra očito ne žali novca da bi pokušala sprovesti ovako monstruozan plan u delo. Samo treba da zapamte, niko nije jači od države Srbije!

alekmaric93

pre 1 godinu

Sta se ceka sa hapsenjem i sta radi policija? Jel smo drzava ili nismo?

Don

pre 1 godinu

Sve informacije treba uzeti sa velikom ozbiljnoscu jer je Vuciceva borba protiv organizovanog kriminala imala vidljive rezultate,Vucica i njegovu porodicu zastititi maksimalno!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija