• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2022

14:18

KURTI KRENUO U LOV NA SRBE!

printscreen

Politika

KURTI KRENUO U LOV NA SRBE!

Podeli vest

Specijalno tužilaštvo iz Prištine saopštilo je da je podiglo optužnicu protiv Srbina inicijala C.J, koji je osumnjičen za krivično delo „Ratni zločin protiv civilnog stanovništva“, prenosi Ekpress

Prema navodima Tužilaštva, C.J. optužen da je za vreme rata na КiM, od januara 1998. do 21. juna 1999. godine, na teritoriji opštine Istok, u dosluhu sa drugim licima, kršeći pravila međunarodnog prava, primenjivao mere mučenja prema civilima. lica, oštećeni Z.M, N.F i N.C.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 1 godinu

I sada će Srbija da čuti i priziva međunarodno pravo,dok će Srbin da Robija 10 godina!

Dragi

pre 1 godinu

Pa valjda Briselski sporazum nečemu služi...nije valjda da je taj sporazum samo mrtvo slovo na papiru, što se tiče prava Srba na KiM. Oni Srbi koji su ga prihvatili, potpisali i primenili, moraju da odgovaraju i pred srpskim narodom i pred sudom istorije. Briselski sporazum, to je klasična predaja Kosova i Metohije Šiptarima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija