• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2022

20:14

KURTIJEVA POLICIJA ODUZELA PETROVIĆIMA SVE! Kraj drame u Velikoj Hoči, zaplenjeno čak 42.000 litara vina!

Informer

Politika

KURTIJEVA POLICIJA ODUZELA PETROVIĆIMA SVE! Kraj drame u Velikoj Hoči, zaplenjeno čak 42.000 litara vina!

Podeli vest

Policija premijera lažne države Aljbina Kurtija zaplenila je sve vino, oko 42.000 litara iz vinice porodice Petrović iz Velike Hoče.

Na ovaj način, sramnim oduzimanjem vina, završena je dvodnevna drama, kao i okupacija porodičnog doma Petrovića.

Cisterna je odvezla zaplenjeno vino, a policija se nakon toga povukla. 

Pogledajte kako je izgledao ovaj divljački čin.

Podsetimo, naoružani pripadnici tzv. kosovske policije su došli u kuću porodice Srđana Petrovića u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili srpsko vino, a jedan od članova porodice, sin Milan, pretio je da će izvršiti samoubistvo.

Foto: Informer

Sramni čin u Velikoj Hoči

– Ne dam, ovo je moje, moja kuća, moje sve! Neću! Ne dam! Nek’ se vrati kamion, kunem se, skočiću – preti Milan sa krova kuće, dok jedan od meštana pokušava da ga spreči, a majka vrišti i kuka na sav glas:

– Je l’ imate vi decu, sklonite se mooolim vas – jauče jadna žena.

Foto: Informer

Cisterna je odvezla sve vino Petrovića

– Ovo je nečuveno. Maltretiraju nas već drugi dan zbog sopstvenog vina. Pa i kada čovek napravi prekršaj u saobraćaju plati kaznu i nastavi da vozi dalje, a ovo je čisto iživljavanje. Ne samo moja prodica već i ostali žitelji Velike Hoče su revoltirani, okupljeni su oko vinice, ali su tu i pripadnici (tzv.) kosovske polciije sa pet policijskih automobila i tri kombija carine – kazao je Petrović.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 1 godinu

Bravo. A sad, kad će vanredno obraćanje "NJEGA"? Ode mu vino.

Dragi

pre 1 godinu

Ovo danas u Velikoj Hočj je pokazatelj kako heroj Vučić brani srpski narod od terorističkog ološa Aljbina Kurtija i licemera iz EU. Umesto da je u Velikoj Hoči da brani srpski narod on je sa američkim zlotvorima na otvaranju USA fabrike, koja će koštati Srbiju dodatnih ustupaka.

Dragi

pre 1 godinu

Kako je ovo tragikomično? Niko se ne oglašava. Nema komentara. A kad je naš heroj očitao lekciju terorističkom ološu...hiljade komentara podrške voljenom heroju. I još nešto vrlo važno: vi iz Informera ste krivi za progon i stradanje srpskog naroda na KiM, jer ste im servirali lažnu nadu da će heroj da ih brani i odbrani. Neće. A zašto neće? A investicije?

Zana

pre 1 godinu

Jel moze u Srbiji da proizdvodis sta god hoces za prodaju a za to ne placas nista drzavi?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija