• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2022

10:39

VUČIĆ O KRIZI NA KIM: To što rade neke sile je ČIST BEZOBRAZLUK - kažu vratite se u institucije - MA NEMOJ! Prvo vi formirajte ZSO i pustite nedužne ljude!

printscreen

Politika

VUČIĆ O KRIZI NA KIM: To što rade neke sile je ČIST BEZOBRAZLUK - kažu vratite se u institucije - MA NEMOJ! Prvo vi formirajte ZSO i pustite nedužne ljude!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Baku, čime je započeo dvodnevnu radnu posetu Azerbejdžanu

Vučić se obraća naciji

Vučić se ranije sastao sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim.

- Želimo da preuzmemo njihova iskustva, jer znaju kako se ratuje i pobeđuje, važno je da mnogo toga menjamo.

Kako je rekao, Azerbejdžan je siguran partner Srbije.

- Koliki god pritisak neko vršio na predsednika Alijeva, a vi znate ko može da vrši pritisak, on neće ustupiti. Azerbejdžan podržava teritorijalni integritet Srbije, i oni od toga neće odustati. U Bakuu imamo sigurnog i pouzdanog partenera.

Očekujemo da tokom 2023. godine uspostavimo direktnu avionsku liniju Beograd - Baku, rekao je Vučić.

Kaže da nastavljamo da radimo na razvoju Srbije, i uskoro će eksperti iz Azerbejdžana ponovo doći u Beograd ali i Alijev.

- Najviše smo pričali o politici. Alijev sam razvija svoju zemlju, ozbiljne vizije i ne plaši se nikoga, vrlo je odgovoran i sposoban - ocenjuje Vučić.

Kaže da je pažljivo poslušao savete Alijeva, i da će ulagati u vojnu industriju.

- Mi ćemo dalje moći dodatno da ulažemo u vojnu industriju za jačanje solventnosti, reč je o stotinama miliona evra.

Kada je reč o prvim koracima, rekao je da će biti vidljivi u mesecima pred nama a do kraja 2023. očekuje direktnu liniju Beograd-Baku.

- Još jedna važna i velika linija - naglašava Vučić.

- Nisam stručnjak za komunikacije i marketing ali znam da bilo ko da vrši pritisak na Alijeva, da bude protiv Srbije, kaže nešto loše, i obratno...Nema te sile koja bi to mogla - naveo je predsednik i dodao da su to čvrsta i iskrena prijateljstva.

Predsednik se dotakao i teme Kosova i Metohije.

Šta je uradio Dejan Pantić, je l nekog ubio ili ranio? Šta je uradio. Kažu apsurdno je da budu srpske trupe, a mogu hrvatske, mogu nemačke? - upitao je Vučić povodom eskalacija na Kosovu i Metohiji.

Kažu sklonite barikade i vratite se u institucije, prvo vi oformite ZSO… Da vam ne pričam kroz kakvu dramu prolaze porodice uhapšenih Srba. Ne možete da pročitate ništa o uhapšenim Srbima… Šta je uradio Pantić? To govori samo kakav je odnos prema Srbima i Srbiji. Nije apsurdo da budu nečije trupe na svetoj srpskoj zemlji, ali je apsurdno da budu srpske trupe – ističe predsednik.

Kada vas sateraju u ćošak nemate šta da izgubite – dodaje predsednik.

Foto: printscreen

Vučić u Predsedničkoj palati “Zaguljba”

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Azerbejdžan Ilhamom Alijevim u Predsedničkoj palati “Zaguljba”.

- Hvala @presidentaz na divnom gostoprimstvu i narodu Azerbejdžana na iskrenom prijateljstvu prema Srbiji. Svaki put kada dođem u Baku vidim ogroman i neverovatan napredak, koji je pokazatelj snage rukovodstva, vizije predsednika Alijeva, kao i domaćinskog vođenja zemlje sa mnogo ljubavi. To nas, kao iskrene prijatelje Azerbejdžana, veoma raduje - objavljeno je na instagramu "budućnostsrbijeav".

 

Obraćanje Vučića

Predsednik Vučić je rekao da svaki put kada dođe u Azerbejdžan vidi ogromne promene

Svaki put kad dođem u Azerbejdžan, svaki put vidim ogromne promene. Ljudi koji žive u ovoj zemlji ne vide koliko se ta zemlja promenila, vidim ogroman napredak. Čestitam vama dragi prijatelju na tome. Radujem se na tome. Naša delegacija i ja, kao iskreni prijatelji, radujemo se.  U savremenom svetu malo je mesta gde vidite ubrzani progres kao ovde u Azerbejdžanu – kaže Vučić.

Osećam poštovanje prema predsedniku Alijevu. Razgovarali smo o svim oblicima saradnje. Ne postoji način da okrenete Srbiju protiv Azerbejdžana ili obrnuto. Jedni drugima podržavamo teritorijalni intergritet i tako je bilo i tako će biti. Zahvalan sam mu što mogu od njega da preuzmem znanje - istakao je Vučić.

Otvorili smo neka nova polja saradnje. Imamo veliki potencijal, ukoliko zajedno tome pristupimo, kao Srbija i Azerbejdžan.

Vučić i Alijev će razgovarati pre svega o saradnji u oblasti energetike i unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje – naglasio je predsednik Srbije.

Hvala predsedniku Alijevu na divnom gostoprimstvu – zaključio je Vučić.

Foto: printscreen

Obraćanje Alijeva

Predsednik Alijev je na početku obraćanja istakao važnost poštovanja suvereniteta zemalja i međunarodnog prava, i istakao da je zabrinjavajuće što vidimo kršenje tih principa.

Želimo da se naši bilateralni odnosi brzo razvijaju. Nastavljamo da podržavamo teritorijalni integritet jedni drugih. Dvostruki standardi koje vidimo širom sveta su zabrinjavajući – rekao je na početku Alijev.

– Razgovarali smo i o odrambenoj industriji i očekuju se saradnje na tom pitanju. Siguran sam da će predstojeća godina odisati ovakvom atmosferom. Zahvalio bih mom dragom prijatelju štoje ovde.

Foto: printscreen

Vučić sa predsednikom Azerbejdžana Alijevom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsedničkoj palati u Bakuu sa predsednikom Azerbejdzana Ilhamom Alijevim.

Alijev i Vučić su se srdačno pozdravili i rukovali ispred Palate, a potom je usledio sastanak dvojice predsednika u četiri oka.

Vučić i Alijev će razgovarati pre svega o saradnji u oblasti energetike i unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje.

Posle sastanka će održati konferenciju za medije.

Oni su se poslednji put susreli u Beogradu u novembru.
 

Foto: Tanjug

Vučić i Alijev u Beogradu

Vučić sa ministrom odbrambene industrije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom odbrambene industrije Republike Azerbejdžan Madatom Gulijevim.

Veoma bitna poseta Azarebejdžanu sa kojim imamo istinski prijateljske odnose. Vrlo poštujemo, već godinama unazad, rad predsednika Alijeva. Došli smo u snažnom sastavu i upravo smo počeli razgovore o najvažnijim stvarima iz vojne industrije i transferu tehnologija - objavljeno je na profilu "budućnostsrbijeav".

 

 

Vučić sa ministrom vojne industrije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Bakuu, u okviru radne posete Azerbejdžanu, sa ministrom vojne industrije te zemlje Madatom Gulijevim.

U fokusu razgovora je vojna industrija i jačanje saradnje dve zemlje u toj oblasti. Sastanku prisustvuju i pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović, ambasador Srbije u Azerbejdžanu Dragan Vladisavljević i delegacija odbrambene industrije Srbije.

Vojna industrija je mnogo bolja nego ranije, ali ne možete nikada da budete zadovoljni ako želite snažnu vojsku - rekao je Vučić tokom prvog dana posete.

Vučić će kasnije posetiti i "Hejdar Centar", a potom će u Predsedničkoj palati imati tet-a-tet sastanak sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim.

Nakon toga će dvojica predsednika održati konferenciju za medije. Zatim će delegacije Srbije i Azerbejdžana imati i radni ručak.

Vučić je najavio da će tokom posete Azerbejdžanu imati važne razgovore i o saradnji dve zemlje u energetici i drugim oblastima.

Foto: printscreen instagram

Predsednik najavio važne sastanke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete Azerbejdžanu se oglasio fotografijom i najavio važne sastanke.

- Lepo jutro u Bakuu. Danas veoma važni sastanci sa iskrenim prijateljem Srbije Ilhamom Alijevim o energetskim i vojno tehničkim pitanjima - napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Vučić započeo dvodnevnu radnu posetu Azerbejdžanu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Baku, čime je započeo dvodnevnu radnu posetu Azerbejdžanu.

Njega su na aerodromu "Hejdar Alijev" dočekali Jagub Ejubov, prvi potpredsednik Vlade Azerbejdžana, Halaf Halafov zamenik ministra spoljnih poslova i Kamil Hasijev, ambasador u Beogradu.

Vučić će se sutra prvo sastati sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana, Madatom Gulijevim, a posle toga u Predsedničkoj palati sastaće se sa predsednikom Ilhamom Alijevim.

U delegaciji sa predsednikom Vučićem su ministar finansija Siniša Mali i ministar za energetiku i rudarstvo Dubravka Đedović.

Tokom boravka u Bakuu Vučić će obići i Centar "Hejdar Alijev".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rada

pre 1 godinu

Svet nas prepoznaje kao ozbiljnu državu, koja ima jasne ciljeve i trasiran razvoj.

Petar

pre 1 godinu

Predsednik Vučić neguje prijateljske odnose Srbije i Azerbejdžana, a zalažući se za interese Srbije. Potpuna podrška.

pero

pre 1 godinu

a kada su ratovali protiv jermenije svi smo navijali za jermeniju iako su hteli da povrate svoje okupirane teritorije

mara

pre 1 godinu

Medjunarodne prilike ukazuju na to da se situacija u svetu zaoštrava.

Tijana

pre 1 godinu

Veoma vazna poseta i veoma vazni razgovori u oblasti vojne industrije. Jer svaka drzava mora da ima jaku i svaznu vojsku to je kljuc uspeha.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Veoma nam je važna saradnja sa Azerbejdžanom i nadam se da ćemo je proširiti.

Alhemičar

pre 1 godinu

Naš predsednik u ime Srbije sa svima uspostavlja dobre i prijateljske odnose . I ta politika mira i stabilnosti je od velikog značaja!!!

Nina

pre 1 godinu

Srbija je jaka zemlja koja ima da brani svoj narod gde god on bio.

Mihailo

pre 1 godinu

Predsesnik Vucic je uvek za dobar kompromis i dobar dogovor.Rat nikome ništa ne donosi dobro.

Laki

pre 1 godinu

Jačanje odnosa između naših zemalja je jako bitno !

Hana

pre 1 godinu

Predsednika čekaju vazni razgovori. Za period koji nam dolazi jako nam je važno da poboljšamo vojnu industriju.

Nikola

pre 1 godinu

Rešenje mora da postoji za sve,samo da nema rata.

Marija

pre 1 godinu

Saradnja sa Azerbejdžanom mnogo će doprineti daljem jačanju Srpske vojne industrije.

Zorica

pre 1 godinu

Razgovor sa predsednikom Azerbejdzana Ilhamom Alijevim će dodatno ojačati bilateralne odnose dveju zemalja.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija i Azerbejdžan neguju divno prijateljstvo, to smo videli još kada je njihov predsednik boravio u našoj državi.

Saša

pre 1 godinu

Danas će se voditi važni dijalozi o pitanju energetike i vojske.

Maja

pre 1 godinu

Azerbejdžan je zemlja koja se ubrzano razvija, kao i Srbija. Imamo šta da učimo jedni od drugih i da budemo medjusobna podrška.

Saša

pre 1 godinu

Ovo je vrlo važna poseta našeg predsednika prijateljskom Azerbejdžanu !

Sanja

pre 1 godinu

Srbiju i Azerbejdžan vezuje snažno i iskreno prijateljstvo. Lepo je u današnje vreme imati takve prijatelje.

Maja

pre 1 godinu

Lepo je videti da se dva državnika ovako lepo slažu i poštuju.

Pera

pre 1 godinu

Azerbejdzan je svetska ekonomska sila u svetu i zemlja koja je u rastu.

Posa

pre 1 godinu

Odlican susret naseg predsednika u Azerbejdzanu

Alhemičar

pre 1 godinu

Sa Azerbejdžanom nastavljamo dobru saradnju i prijateljstvo!

Kole

pre 1 godinu

Dogovori oko energenata su za nas najbitniji,i ucvrscivanje saradnje sa Azerbejdzanom.

Lokica

pre 1 godinu

Azerbejdzan je zemlha koja ima oreko pitreban gas,koji treba vecini zemalja

Pera

pre 1 godinu

Azerbejdzan je trenutno najpopularnija zemlja u Evropi,zbog gasa.

elena

pre 1 godinu

Ovom posetom Vucic obezbedjuje nastavak saradnje sa jakom zemljom i samim tim svetlu buducnost Srbiji

Maja

pre 1 godinu

Zemlja koja se razvija kao i mi, i kod nas je u svemu napredak. Treba razvijati odnose sa njima, učiti dosta posebno u pogledu vojne industrije i energetike.

Nina

pre 1 godinu

Predsednik Vučic kao i uvek sve radi u interesu nasih gradjana

Mihailo

pre 1 godinu

Ovo je već drugi sastanak dva predsednika u par nedelja. Jasan pokazatelj o iskrenom prijateljstvu i pomoći koju možemo dobiti od predsednika Alijeva.

Radomir

pre 1 godinu

Saradjivati sa ovako dobro razvijenom zemljom je od ogromne važnosti za Srbiju. Energetska saradnja u ovom trenutku nam je izuzetno potrebna.

Vasilije

pre 1 godinu

poboljšanje trgovine izmedju Srbije i Azerbejdzana je još jedna važna stvar za našu zemlju.nadam se da Vučić nastaviti sa ovakvim uspesima.

velja

pre 1 godinu

U ovako teškim vremenima imati ovako dobre i iskrene prijatelji kao što su Azerbejdzanci je pravo bogatstvo.

kole

pre 1 godinu

Saradnja u oblasti energetike,vojne industrije u ovako kriznim vremenima je jasan pokazatelj da je Azerbejdzan jedan od retki i iskrenih prijatelja.

Ramona

pre 1 godinu

Bitno je da se održe dobri odnosi i da se samo poboljšavaju, to zna i Predsednik i na tome se mnogo radi.

Drina

pre 1 godinu

Ovo je potvrda da je Azerbejdžan naš iskreni prijatelj.

Glasinac

pre 1 godinu

I sada smo se uverili da je Azerbejdžan čvrst u svom stavu da neće priznati nezavisnost Kosova i mi smo mu na tome zahvalni.

Milanko V

pre 1 godinu

Azerbejdžan poštuje teritorijalni integritet Srbije i on taj stav neće menjati.

Veljko M

pre 1 godinu

Zna Srbija ko je njen iskreni prijatelj, a ona zna da ceni i čuva prijateljstvo.

Veljko M

pre 1 godinu

Srbija i Azerbejdžan su i do sada imali prijateljske odnose i verujem da će tako biti i u buduće.

Vladeta

pre 1 godinu

Srbija sa Azerbejdžanom može da sarađuje u mnogo čemu, a naročito po pitanju energenata i u vojnoj industriji.

Danica

pre 1 godinu

Srbija i Azerbejdžan imaju iskren prijateljski odnos. Podrška Azerbejdžana je od velikog značaja za nasu zemlju.

Marinko R

pre 1 godinu

Nama Azerbejdžan može pomoći oko prevazilaženje energetske krize sa što manje posledica i verujem da će se napraviti takav sporazum.

Veljko M

pre 1 godinu

Azerbejdžan je veoma bogata država sa energentima i prijateljski odnosi sa takvom državom je za nas od izuzetne važnosti.

Mašo R

pre 1 godinu

Verujem da će se danas potpisati sporazumi koji su važni i za Srbiju i za Azerbejdžan.

Mitar

pre 1 godinu

Srbija i Azejberdzan nastavljaju prijateljsku saradnju dveju zemalja.Vučic se svakodnevno bori za bolju i jacu Srbiju.

Vlajko

pre 1 godinu

Azerbejdzan je prijateljska zemlja sa Srbijom ! Zivelo prijateljstvo izmedju nasih zemalja !

Sandra

pre 1 godinu

Srbija vodi mudru politiku koji donose nasoj zemlji napredak na svim poljima.

Sandra

pre 1 godinu

Saradnja na zavidnom nivou koja doprinosi prosperitetu Srbije.

Igorce

pre 1 godinu

Podržavamo saradnju između Vučića i Alijeva, Srbije i Azerbejdzana u korist naših dveju zemalja! vazna saradnja na polju energetike i vojne industrije!

Jana

pre 1 godinu

Bilateralni odnosi Srbije i Azerbejdžana uvek su bili na zavidnom nivou, o čemu govori današnja poseta

cacolima

pre 1 godinu

Zahvaljujući odličnim diplomatskim odnosima, jačanju zemlje i vođenjem Srbije od strane aktuelnog državnog vrha i Vučića, porasli smo dovoljno i osnažili prijateljstva svuda, o čemu svedoči današnja poseta Vučića Azerbejdžanu.

alenka

pre 1 godinu

Azerbejdžane je prijateljska zemlja i jedna od zemalja koje poštuju teritorijalni integritet Srbije.

tomicgm

pre 1 godinu

U poslednje vreme, zahvaljujući mudroj politici, mnoga vrata otvorena su nam u svetu.

Jana

pre 1 godinu

Saradnja Srbije sa Azerbejdžanom doneće nam još jedno bogato iskustvo razvijene zemlje,kao i jacanje ekonomske pozicije Srbije kroz medjusobnu saradnju.

alenka

pre 1 godinu

Otvorenost Srbije ka svim stranama sveta, ovih dana je dokazana prijateljskom posetom Azerbejdžanu.

Milan

pre 1 godinu

Produbljivanje i jacanje saradnje Srbije sa Azerbejdžanom, pokazuje koliko smo stasali i približili okruzenje nama.

cacolima

pre 1 godinu

Srbija zahvaljujući diplomatskim odnosima učvrstila je prijateljstva na svim delovima sveta, od čega cemo ostvariti ekonomske i druge koristi.

pavle milenkovic

pre 1 godinu

Веома је значајна сарадња са развијеном земљом Азерјбеџаном.

MK

pre 1 godinu

Prave reči,pravog državnika,još jedna uspešna poseta Predsednika Vučića.

Jelena

pre 1 godinu

Вучић јача односе са Азербејџаном засноване на пријатељству и међусобном разумевању. Стратешко партнерство са Азербејџаном продубљено је и са веома вредним споразумима који су потписани пре месец дана у Србији. А надамо се да су и ови састанци у Бакуу донели корист за обе стране.

Marija

pre 1 godinu

Jako lepo prijateljstvo, lepq saradnja. To itekako u današnje vreme znači!

Nela

pre 1 godinu

Svaka saradnja sa zemljama sveta Srbiji je dobrodošla,a pogotovu ova sa Arzebejdzanom.

Rade

pre 1 godinu

U Azerbejdzanu su prijatelji srpskog naroda koji podrzavaju nase interese i hvala im na tome.

Tara

pre 1 godinu

Prvo foemiranje ZSO i povratak vojnika za bezbednost na KiM. To je po Rezoluciji 1244.

Nele

pre 1 godinu

Značajna poseta radi prospariteta Srbije. Razmenom ideja, iskustva Aleksandar Vuĉić nastavlja da ulaže u svoju zemlju.

Milan Vrbas

pre 1 godinu

Kriza na KiM je direktno izazvana od strane takozvanih kosovskih institucija

Dragan R

pre 1 godinu

Jasno je kolika je vaznost saradnje Srbije i Azerbejdzana

Dejan Miljakovac

pre 1 godinu

Azerbejdzan je veliki saveznik Srbije

Milan Vrbas

pre 1 godinu

Ova poseta je veoma dragocena sa mnogo aspekata po nasu drzavu

Milosab

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je u prijateljskom Azerbejdžanu podsetio Zapad da su u obavezi po Briselskom Sporazumu prištinske vlasti da formiraju ZSO.

Milovan

pre 1 godinu

Gradimo gasni inter-konektor u Rumuniji. Elektro instalaciju do Rumunije da ojačamo elektro kapacitete i prikačimi se na Elektro vod iz Azerberdžana. Ovi projekti jačaju Srbiju.

Mika

pre 1 godinu

Srbija i Azerbejdžan neguju i razvijaju dobre bilateralne odnose ,da naglaskom na još veću saradnju u svakom smislu

Tasa

pre 1 godinu

Srbija i Azerbejdzan nastavljaju da jacaju svoje iskreno prijateljstvo.

sonja

pre 1 godinu

Saradnja sa Azerbejdzanom ce doneti mnoge dobre benefite obema drzavama.Kroz saradnju sa drugim zemljama,Srbija ide sigurnim koracima ka svetlijoj buducnosti

mika

pre 1 godinu

verujemo u mudrost i postupke naseg predsednika!!!

jeca

pre 1 godinu

Azerbejdzan je zaista pokazao da je dobar domacin i bas je lepo ugostio Vucica.Srbija je ostavila dobar utisak na Alijeva zahvaljujuci odgovornosti i posvecenosti Vucica

sonja

pre 1 godinu

Na svu sreću po našu državu u ovim teškim trenucima i uslovima globalne krize od kapitalne je važnosti pronaći nove izvore energenata.Rad i zalaganje Vucica, kao i napredak Srbije se svakodnevno vide, jako je dobro sto je Alijev to istakao

mirjana

pre 1 godinu

Azerbejdžan nam jako mnogo može pomoći po mnogim pitanjima.Svi svetski drzavnici utrkuju se ko ce biti blize uz Alijeva, a on hvali Vucica. Velika cast za naseg predsednika

mirjana

pre 1 godinu

Vucicu je zaista ukazana velika cast u Azerbejdzanu.Medjusobno postovanje i uvazavanje je izmedju Vucica i Alijeva. Vucic Srbiju podize na visi nivo razvoja.

mirjana

pre 1 godinu

Hrabar lider,borben i smeo,lider na kome mogu samo da nam zavide,to je naš predsednik Vučić!Azerbejdžan nam znacajno moze pomoci i po pitanju snabdevanja energentima.

sonja

pre 1 godinu

Značajna poseta koja može da doprinese dosta po pitanju energetike Srbiji.Zadovoljstvo je razgovarati sa dragim prijateljem nase zemlje koji nas u svemu podrzava.

jeca

pre 1 godinu

Poseta koja je za energetiku dosta značajna.Alijev je ukazao veliku cast i gostoprimstvo nasem predsedniku.

mirjana

pre 1 godinu

Srbija će imati velike koristi od posete predsednika Vučića.Azerbejdžan postuje nas teritorijalni suverenitet i integritet.

Andjelka

pre 1 godinu

Nakon ovog susreta i obilaska,nadamo se napretku u našoj zemlji na svim poljima, da će nam otvoriti mnoge vidite i podstaknuti ideje za napredak nase zemlje.

mirjana

pre 1 godinu

Tako se jača prijateljstvo dve zemlje, centar stvarno izgleda impozantno.Od održanog sastanaka između Srbije i prijatelja iz Azerbejdzana,možemo očekivati međusobne pozitivne ishode,kako na energetskom tako i na ostalim poljima

Jeki

pre 1 godinu

Potpuna podrška predsedniku za celokupno zalaganje koje čini za dobrobit svih građana. Kontinuirana saradnja Srbije i Azerbejdžana doprineće razvoju Srbije.

Marko

pre 1 godinu

Saradnja sa Azerbejdzanom ce sigurno doneti odlicne benefite prema obema drzavama. Nadamo se da cemo kroz saradnju sa drugim zemljama, Srbija je uvek isla sigurnim koracima ka boljoj buducnosti.

Lena

pre 1 godinu

Veoma vazni razgovori u Azerbejdzanu u oblasti vojne industrije. Jer svaka drzava mora da ima jaku vojsku to je kljuc uspeha svake zemlje.

Andrea

pre 1 godinu

Poseta predsednika Vučića Azerbejdžanu pokazala je da imamo puno pravih,iskrenih prijatelja širom sveta.Ta prijateljstva su ono što moramo čuvati u ovim teškim vremenima

Aleks

pre 1 godinu

Poseta koja ce jos vise sprijateljiti Srbiju i Azerbejdzan,i jos vise jacati ekonomsku saradnju,a i turizam izmedju dveju drzava.

Aleks

pre 1 godinu

Poseta koja ce jos vise sprijateljiti Srbiju i Azerbejdzan,i jos vise jacati ekonomsku saradnju,a i turizam izmedju dveju drzava.

Jeca

pre 1 godinu

Predsednik Srbije i predsednik Azerbejdžana neguju međusobno veliko poštovanje i uvažavanje. Takav odnos dveju država može doneti pozitivne rezultate na svim poljima razvoja.

Dragica

pre 1 godinu

Saradnja sa Azerbejdžanom i njihovo iskustvo, kao i trud i napor našeg predsenika da se zemlja zdravo i efikasno razvija, dovode upravo do toga da Srbija postane, jaka, nezavisna i stabilna država!

dja

pre 1 godinu

Srbi na KIM nemaju drugi nacin da izraze nezadovoljstvo. Protestovace se dok se ne ispune svi potpisani dogovori od Albanske vlade i ne puste na slobodu nevini ljudi.

Mirko

pre 1 godinu

Veoma uspešna poseta. Dogovorena saradnja na više frontova. Vučićeva politika je primer za naraštaje koji tek dolaze!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija