• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.12.2022

16:33

Gašić: Državno rukovodstvo će učiniti sve da sačuva mir i stabilnost

www.mup.gov.rs

Politika

Gašić: Državno rukovodstvo će učiniti sve da sačuva mir i stabilnost

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju mir i stabilnost, ali da se Srbija neće uplašiti Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel

Gašić je na Kopaoniku pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice  MUP i 72. specijalne brigade Vojske Srbije poručio da je siguran da dok je njih naša zemlja ne treba da bude zabrinuta oko bilo kakve vrste terorizma, ekstremizma i separatizma.

- Vidim u vašim očima svu hrabrost, spremnost, vidim i obučenost, vidim i opremljenost. Srbija je ponosna na vas, jer vidi da je svaki naš građanin bezbedan i zaštićen - kazao je Gašić, a sapštilo resorno Ministarstvo.

Dodao je da će predsednik Srbije i državno rukovodstvo učiniti sve da se sačuva mir i stabilnost, te da nema mesta strahu od Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel.

- Zato vas molim da svom snagom radite na vašoj obuci, na vašoj opremljenosti, da bi našu majku Srbiju sačuvali u budućnosti - poručio je Gašić pripadnicima specijalnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije, koji se nalaze na zajedničkoj vežbi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Sigurna sam da će državni vrh na čelu sa Gasicem očuvati mir i bezbednost građana Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija