• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomer/Beta

27.12.2022

14:58

Bulatović o napuštanju SSP: Đilas zna celu situaciju, ostajemo prijatelji!

Tanjug

Politika

Bulatović o napuštanju SSP: Đilas zna celu situaciju, ostajemo prijatelji!

Podeli vest

Bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović govorio je danas na konferenciji za medije o razlozima zbog kojih je napustio SSP

 

Rekao je da će u Skupštini Srbije nastaviti da deluje kao samoslani poslanik i da je, od napuštanja SSP, razgovarao sa predstavnicima svih klubova iz "prave opozicije".

Kazao je da je Marinika Tepić, dok je bio u SSP, pokušavala da ospori sve za šta se borio, te naveo da je sa njom imao "nesuglasice nekoliko godina".

Rekao je da je dva puta podnosio ostavku unutar stranke, te da su "problemi zataškani, ali je treći put bio odlučujuči".

Upitan da li je lider SSP upoznat s tim što je saopštio, Bulatović je odgovorio potvrdno.

- Naravno da je upoznat, zna celu situaciju - rekao je Bulatović.

Kazao je da je Đilas njegov kućni prijatelj i da neće o njemu ništa loše da kaže. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija