• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2022

19:04

DRŽAVNI SEKRETAR OPLEO PO MINISTRU! Janjušević: Rade Basta i još jedna otvorena kancelarija za prežderavanje i pljuvanje po Aleksandru Vučiću!

Politika

DRŽAVNI SEKRETAR OPLEO PO MINISTRU! Janjušević: Rade Basta i još jedna otvorena kancelarija za prežderavanje i pljuvanje po Aleksandru Vučiću!

Podeli vest

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja iz redova SNS Krsto Janjušević "prozvao" je ministra privrede iz Jedinstvene Srbije Radeta Bastu.

Basta, prema rečima Janjuševića, veći deo vremena "pljuje" po predsedniku Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću. 

- Rade Basta i još jedna otvorena kancelarija za prežderavanje i pljuvanje po Aleksandru Vučiću

Da je Basta deseti deo vremena najgoreg pljuvanja po Vučiću sa svojim koalicionim partnerima iz pokreta Dveri iskoristio za neki razgovor sa investitorima, pomislili bismo da se radi o ministru privrede.


Privreda je jaka zahvaljujući Vučiću, ali to nije trebalo da znači da Basta pomisli da je besposlen i dokon i organizuje manifestacije prežderavanja i mržnje prema Vučiću kad god mu se ukaže prilika -
napisao je Janjušević.

 

 

Podsećamo, Rade Basta nikada ne bi bio ministar da ga na to mesto nije postavila Vlada u kojoj većinu čini Srpska napredna stranka čiji je Vučić predsednik.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Rade Basta

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Borko

pre 1 godinu

Najlakse je sedeti kao gospoda na slici i pljuvati. Ne treba im davati na znacaju.

Janko

pre 1 godinu

Samo neka predsednik nastavi da radi kao i do sada. Pljuvaca ce uvek biti.

Darko

pre 1 godinu

Uvek je lakse pljuvati tudji naporan rad, nego da se zasuku rukavi.

misterija nemoguca

pre 1 godinu

predsednik Vučić radi u interesu svoje zemlje a pošto to mnogima smeta neka idu u toplije krajeve. Predsednik je do sada radio kako je bila volja naroda, i nikada se niko nije pobunio ni kada je novcanu pomoć dobio ni kada se bilo šta delilo jer svi su pružili ruku i većina bila zahvalna na tome a mnogi drugi su pružili ruku uzeli i pljuvali po tom istom predsedniku,zašto zbog čega..... sramota ih je da kažu da su i oni dobili deo kolača

Nikola

pre 1 godinu

Najlakše je pljuvati po drugom. Ne treba im davati na značaju.

Branko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić i ne treba da se osvrće na takve priče .

Jelena

pre 1 godinu

Rade Basta je neko ko treba da ulozi mnogo truda i rada, kako bi opravdao poverenje Predsednika Vucica.

Jeki

pre 1 godinu

Uz nopokolebljiv stav i volju ka ostvarivanju mira I stabilnosti našeg predsednika, provokacije koje upućuju dotični nemaju značaj.

Ksenija

pre 1 godinu

Ljubomorni i nesposobni se uvek nađu da negativno kritikuju sposobne kao sto je Vucic.

Marko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je uvek radio za dobro nase zemlje i naseg naroda, a oni koji su oduvek pljuvali po nasem predsedniku ce jos pljuvati ali predsednik se nece predati vec ce nastaviti da ide dalje ka boljoj buducnosti nase zemlje.

Mina

pre 1 godinu

Šta bi drugo radili besposličari nego pljuvali po Vučiću, čoveku koji radi 24/7h za razliku od Radeta koji 24/7h jede i ogovara.

Marko

pre 1 godinu

Pljuvače smeniti pod hitno,jer očigledno sabotira Vučićev rad.

sarma

pre 1 godinu

Otrese ga Krsto ko seljak pivo ispred zadruge.

rako

pre 1 godinu

Na fotkama vidim hladnjacare koji su prosle godine enormno zaradili, i tada se nisu setili da se oduze svojim kooperantima nekom ozbiljnijom doplatom. Podseticu vas da su malinu prodavali i za 11 evra, a kupili su je po 420 din, dali su i doplatu od 5 dinara. Sada, kad su zbog svoje alavosti u problemu, i nisu isplatili ni 50 %, kukaju da im pomogne drzava. I to kukaju Basti koji veze nema sa malinama, i koji pokusava da skupi neke jeftine politicke poene, upravo preko alavih hladnjacara.

rako

pre 1 godinu

Covek koji poznaje Zapadnu Srbiju u dusu je Krsto Janjusevic. I sad ce neka bitanga da se vadi kako nije ogovarao Vucica.

tomo

pre 1 godinu

Dosao covek u kraj gde svi vole Vucica da ga pljuje po kafanama, stvarno je debil teski.

Petar

pre 1 godinu

Krsto je samo realno sagledao aktivnost opozicije, vodjena licnim interesima, bez ikakve ideje i programa osim svakodnevnog pljuvanja vlasti,pre svega Vucica, izmisljajuci svakakve ekskluzivne vesti po tajkunskim medijima. Naravno, niko ih ne uzima za ozbiljno.

Rasa

pre 1 godinu

Ako Basti ne valja Vucic zasto je prihvatio ministarsko mesto u toj vladi.

Pera

pre 1 godinu

Neka Radeta Bastu smeni Ana Brnabić. To je bar prosto. Ne radi svoj posao, pritiv je svega što država radi, troši naše pare, smeniti ga odmah!!!!!

Milovan

pre 1 godinu

Krsto je čovek iz naroda, jako dobro poznaje situaciju. Bastu pod hitno treba smeniti, pljuje u kazan iz koga se hrani....

mile

pre 1 godinu

Čim je neko partner sa Dverima onda od njega ne možemo ni da očekujemo da radi nešto korisno i za dobrobit naroda.

dule

pre 1 godinu

Kad ce opozicija da uradi nesto korisno? Pljuvanje po Vucicu su magistrirali

jovo

pre 1 godinu

kamo srece da imaju sta pametnije da rade osim sto pljuju coveka koji vredno radi za Srbiju..

paja

pre 1 godinu

Koalicija se nekad ponaša bahato, i vidi se da im je cilj samo funkcija i da uzmu koji dinar.

Tijana

pre 1 godinu

Samo neka pljuju oni nista drugo i ne znaju da rade dok se Vucic bori za bolje sutra u Srbiji, za Srbe na KIM.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija