• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.01.2023

17:07

"ŽETON-NAPADAČIMA" SMETAJU VUČIĆ I NJEGOVA POLITIKA, PA UDARAJU NA DANILA! Selaković osudio orkestriranu kampanju protiv članova porodice predsednika!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

"ŽETON-NAPADAČIMA" SMETAJU VUČIĆ I NJEGOVA POLITIKA, PA UDARAJU NA DANILA! Selaković osudio orkestriranu kampanju protiv članova porodice predsednika!

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković osudio je kao laži i orkestriranu kampanju i napade protiv članova porodice predsednika Aleksandra Vučića.

Selaković je u pisanoj izjavi naveo da je poslednji u nizu takvih napada na predsednikovog starijeg sina Danila Vučića i istakao da taj napad pokazuje po ko zna koji put zašto, kako se izrazio, "žeton-napadačima" smetaju Vučić i njegova politika. 
- Smeta im zato što je svetosavska, zato što je srpska, suverena i nezavisna, politika koja za svoj apsolutni prioritet ima budućnost Srbije, svih njenih građana i srpskog naroda. Smeta im kada decu vaspitavamo u tom duhu, duhu Svetosavlja u duhu ljubavi prema rodu i slobodi, kada znamo veličinu naše kulture, naše tradicije, naše duhovne vertikale i kada se borimo da sve to produžimo, kako bismo svojim potomcima stvorili bolje i mirnije okruženje za normalan život i napredak - ocenio je ministar.


Dodaje da oni koji napadaju Vučića, da li to činili direktno ili napadajući njegovu porodicu, brata, sinove, ćerku, čine to u pokušaju da ga slome i izbace iz stroja.


Poručuje im da ga ne poznaju dovoljno jer je, kako naglašava, reč o čoveku koji nikoga i ništa ne ostavlja bez odgovora, koji se rukovodi suvim razumom i koji je svoj život posvetio politici slobodne uspravne i suverene Srbije. 
- Dakle nije politiku posvetio svom životu, što je bio manir onih koji ga napadaju, već je svoj život posvetio politici koja za cilj ima Srbiju koja se privredno, infrastrukturno, kulturno, naučno, sportski i u svakom drugom smislu razvija - dodao je Selaković. 


Smatra i da onima koji Aleksandra Vučića napadaju što je sa sinom Danilom pohodio Hilandar i što mu je sin bio na proslavi Dana Republike Srpske smeta što je na čelu Srbije neko ko poštuje moralni, istorijski i kulturni kapital našeg naroda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ksenija

pre 1 godinu

Naravno da treba oštro suditi, jer niko nema pravo da napada ničiju porodicu! Porodica je svetinja!

sara

pre 1 godinu

Predsednika nisu mogli da dotaknu na politicki nacin, pa moraju da napadaju njegovu porodicu. Veoma nizak potez.

Pavle

pre 1 godinu

Nekim ljudima napadi na predsednika i njegovu porodici postaje zanimanje.Samo ne vide koliko su jadni i bedni.

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Žeton napadačima možemo da pružimo da su za jednokratnu upotrebu kod naroda a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spasio našu Srbiju od takvih.

sara

pre 1 godinu

Vucic svima smeta. Mislili su tajkuni da mogu da manipulisu njime, ali su se prevarili.

marija

pre 1 godinu

Uvek su pucali tajkunsi mediji na to da sklone Vucica sa vlasti, nece im uspeti ni ovoga puta. Vucic voli svoju porodicu, kao sto voli svoju zemlju.

marija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji uvek nalaze razloge da napadaju Vucicu. Danilo je ovog puta razlog, sutra ce pronaci novi i tako sve u krug.

perica

pre 1 godinu

Napad na Danila i iznosenje javnosti plan njegovog kretanja je sramno. Dovoditi dete u opasnot je krajnje ponasanje jednog coveka.

marija

pre 1 godinu

Vucicu su sada poceli tajkunski mediji da se svete preko dece. Sramota.

Vule

pre 1 godinu

Oni sto se izmedju sebe nepodnose maksimalno se udruzuju protiv Vucica jer im smeta jaka Srbija koju je on stvorio.

Pedja

pre 1 godinu

Napadaju sa svih strana al neka narod je uz Vucica.

Ana

pre 1 godinu

Vucic nikad niciju decu nije pominjao a protiv njegove se vodi takva hajka da to nije normalno.

Ivana

pre 1 godinu

Bas to im smeta sto je svetosavka,samostalna,jaka,pravoslavna.

Dada

pre 1 godinu

Opasno igraju poceli su Danilu da crtaju metu na celu gde je granica pitam se???

Petar

pre 1 godinu

Mogu da ga napadaju do mile volje, narod vidi ko radi u interesu Srbije, a ko je Kurtijev ustaski saveznik u napadima na Srbiju

Bilja

pre 1 godinu

Srbija nikad jaca zato nikad vise napada na nju,na predsednika na njegovu porodicu ali izgurace ovo srpski narod.

Petar

pre 1 godinu

Tuzno je sto napadaju decka koji je kriv sto je predsednikov sin, ne smeta njima Danilo, vec politika Aleksandra Vucica, okrenuta ka interesima naroda

Pavle

pre 1 godinu

Neverovatno je kakvo ludo vreme. Vucic je jedini u regionu koni se bori za mir a svi napadi na njega. Sta ne zelte mir,ratuje vam se?

Aleksa

pre 1 godinu

Kroz istoriju su pokusavali da nas uniste samo zato sto smo pravoslavni ali Bogu hvala i dalje opstajemo.

Vesna

pre 1 godinu

Sramni su napadi na Danila i sve mlade vaspitane ljude u porodičnom duhu pravoslavlja, vere i srpskih običaja.

Mirka

pre 1 godinu

Ovo sto se radi protiv i na stetu Danila je za svaku osudu

Radoja

pre 1 godinu

Smeta im Vucic i njegova politika, smeta im jaka Srbija, smeta im nikada jedinstveniji srpski narod! Otuda napadi na Danila.

Boban

pre 1 godinu

Od mene puna podrška za mlade koji otvoreno pokazuju ljubav prema srpskom narodu u RS i na KiM. Svaka čast za Danila i ostale momke slične njemu.

Aca

pre 1 godinu

Mi smo pravoslavni narod to nikad ne mogu da nam promene a to je nesto najvise sto im smeta.

Jeci

pre 1 godinu

Tek su poceli sa napadima ovo ludilo se nece skoro zaistaviti nazalost.

Milica

pre 1 godinu

Napadati članove nečije porodice je dokaz slabosti bez obzira o kome se radi. Ako bilo kome smeta Vučić treba da odmeri političke snage sa njim ili bilo ko drugi da je u pitanju.

Tijana

pre 1 godinu

Problem je to što Danilo Vučić želi da bude uz svoj narod? Zaista ne razumem.

Bojan

pre 1 godinu

Ne prođe dan da ne napadnu Vučića ili njegovu porodicu, dokle više

Slaviša

pre 1 godinu

Svima smeta politika Vučića, i napadaju ga preko njegove porodice.

Srđan

pre 1 godinu

Sada se svi udružili u širenju laži protiv Danila, samo da bi napakostili Vučiću.

Darko

pre 1 godinu

Smeta im politika uspeha koju vodi Vucic. Zahvaljujuci njemu, Srbija napreduje, pa ne znaju sta ce sa sobom, pa napadaju dete Danila.

Mile

pre 1 godinu

Da je Danilo bilo čije dete, ostao bi neprimetan, ali pošto je sin predsednika Vučića, onda je predmet napada tajkunskih ološa. Imaju li oni predstavu uopšte o značaju porodice?!

Jeki

pre 1 godinu

Ovakvo ponašanje dotičnih i jeste za svaku osudu, danima unazad ne biraju način da uznemire predsednika i njegovu porodicu.

Jeca

pre 1 godinu

Smeta im politika koju vodi Vučić zato što je svetosavska, srpska, suverena i nezavisna. Politka koja a svoj apsolutni prioritet ima budućnost Srbije, svih njenih građana i srpskog naroda.

ana

pre 1 godinu

danilce diler heroina i vaginalno pickousna drama queen aleksa vucic. steta sto obje netko nije skinuo snajperom . koji degenerik urednik informera, iskace iz vuciceve guzice ili ti dupeta kao govno. a gdje je volja nevolja vucicev ljubavnik. haha jao evo bre ustase napadaju jedinog i neponovljivog vodu kim il vucica oca domovine. hahaha a vidi ovog mulca dilera heroina. tatinog sina jedinog i najdrazeg. metkom u celo. a urednik informera sprema guzu veceras da ga vucic pojebe.

Krstinja

pre 1 godinu

Sramota šta sve oni neće uraditi, sve u pokušajima da Vučiću naude, tačno us besni što se kod nas stvari razvijaju kako treba!

Petar

pre 1 godinu

Mrzitelji Srbije napadaju punom parom na porodicu Vucic,sa ciljem da ga slome i sputaju u razvoju zemlje

Katija

pre 1 godinu

Ostro osudjujem napade na bilo ciju porodicu, narucito kada su u pitanju deca koja nemaju nikakve veze sa politikom.

Ana

pre 1 godinu

Smetaju sve dobrobiti ucinjene za nasu zzemlju napadima na porodice, jer ne znaju drugacije kako ce pa se bave najprljavijom kampanjom.

Maja

pre 1 godinu

Kao narod smo duzni svi osudimo ovo pljuvanje po detetu predsednika Vucica. Danilo je samo dete,a deca su nasa buducnost i moramo ih cuvati

mita

pre 1 godinu

Svakim ovakvim banalnim napadom na Vučića i njegovu pordicu rejting njega i vlasti samo ripa. Dušmani SRbije mogu samo da cede ljige jer nikada neće biti na vlasti i u situaciji da kao dvehiljaditih pljačkaju SRbiju.

Kristijan

pre 1 godinu

Mogu da mrze Vucica i njegovu porodicu, ali ne mogu da mu ospore rad i trud i sve što je uradio za našu državu.

Lara

pre 1 godinu

Ja lično osudjujem svaki napad iz sujete i zlobe, pogotovo usmeren na članove porodice i dece zarad lične promocije i nemoći!

Mića

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i njihovi plaćenici kad nekog napadaju taj je sigurno pošten čovek i patriota koji se bori za svoju zemlju, a takvi su sigurno Vučić i njegov sin Danilo.

caca

pre 1 godinu

Sramota je što neki vode ovako prljavu kampanju pa bez stida napadaju predsednikovu porodicu!

Vojka

pre 1 godinu

Napadi na ugled necijeg deteta a bez ikakvog povoda su niski udarci od onih koji ionako nemaju sta da ponude

Tijana

pre 1 godinu

Sramno i za svaku osudu je dirati nekome u porodicu to je nesto najsvetije svima pa i nasem predsedniku.

katarina

pre 1 godinu

moye da prica sta ko hoce, ali Srbija samo uy Vucica ima buducnost....

nadja

pre 1 godinu

buducnost Srbije je samo uz Vucica , i to niko ne moze da ospori

veljko

pre 1 godinu

Vucic je jedini koji ima plan i zna sta treba da radi...dela su ono sto ostaje za njim, i rezultat njegovog rada

nadja

pre 1 godinu

dela sve govore...Vucic je posle mnogo godina uydigao Srbiju i stavio na noge....

nadja

pre 1 godinu

Mnogima je Vucic trn u oku, samo sto narod nije lud i odlicna zna da je Vucic neko ko je mnogo uradio i jos uvek radi sve ya svoj narod i svoju zemlju.

Sandra

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa Vučićem vodi svoju politiku u kojoj ima mesta samo za napredak na svim poljima, pa zbog toga smeta pojedincima u regionu koji preko svojih glasila napadaju i njega i sve članove njegove porodice. Najnoviji napad na Danila je dokaz svemu tome.

Ana

pre 1 godinu

Smeta im jaka,uspesna i stabilna Srbija,pa na sve moguce nacine pokusavaju da nas provociraju.

Katarina

pre 1 godinu

Zato sto je Vucic život svoj posvetio predanom radu za napredak Srbije zato ga i napadaju psi sa svih strana.

Kaca

pre 1 godinu

Srbija danas ima predsednika kakvog zaslužuje nas narod. Predsednika kome predaja nikad nije opcija.

Sasa

pre 1 godinu

Ovo je bukvalno orkestrirana kampanja opozicije uperena protiv Vucicevog sina Danila.

Saladin

pre 1 godinu

Boze blagi, covek osudjuje nesto sto ne postoji. "Kampanja" je u stvari rutinska procedura, a tabloidi su je samo prosirili i od nje napravili teoriju zavere. Da, na vas mislim, Informer, Alo! i Vecernje novosti!

kole

pre 1 godinu

Ono kada opozicioni lideri nemaju ni politiku, ni rezultate kojima njihovi mediji mogu da ih pohvale, pa su prinudjeni da izmišljaju laži protiv Vučićeve dece.

Ljilja

pre 1 godinu

Crtanje mete na Danilovom celu je nedopustivo

kole

pre 1 godinu

Normalno je da izdajnicima smeta neko ko je vaspitan tako da poštuje i pomaže svoj narod i prave vrednosti kao Danilo Vučić.

Tamara

pre 1 godinu

Okomili se sad na Danila, jer su shvatili da uzalud napadaju Vučića, pa sad počeli na porodicu da udaraju. Bruka.

Stoja

pre 1 godinu

Nedopustivi su svakodnevni napadi na decu od Vucica

kole

pre 1 godinu

Vučić je taj koji gura Srbiju napred, a tajkunskim medijima to ne odgovara jer mogu sa pljačkaju samo kada je zemlja u blatu, zato neprestano pokušavaju da ga ometu u radu.

Pedja

pre 1 godinu

Najlakse je idiotina iz opozicije da napadaju tamo gde ce najvise da zaboli, a to je na decu

Cakana

pre 1 godinu

Da imaju bar nesto malo ljudskosti h sebi, ne bi dirali predsednikovu decu

Sofija

pre 1 godinu

Napadi na naseg predsedika i njegovu porodicu zaista vise nemaju smisla.

Maja

pre 1 godinu

Nikome nije jasno cemu ovi napadi na naseg predsednika i njegovu porodicu.

Ana

pre 1 godinu

Napadi na predsednika i njegovu porodicu su za svaku osudu.

Vida

pre 1 godinu

Srbija se uvek nadje na meti zbog svog napredka. Napadi na porodicu Vucic za svaku osudu.

Ivana

pre 1 godinu

Nije u redu od strane nasih komsija cuti i trpeti ovakve napade. Srbija nije zasluzila tako nesto.

Viki

pre 1 godinu

Sramota, po ko zna koji put udaraju na nečiju porodicu, a to je toliko jadno da ja nemam reči. Bruka!

Mici

pre 1 godinu

Ma ništa više me ne čudi od njih, ne znam samo kako ne shvataju da se toliko blamiraju, ponižavaju i da narod nije glup, to mi stvarno nije jasno.

Siki

pre 1 godinu

Naravno, udaraju tamo gde će svakog normalnog čoveka zaboleti. Ali, toliko već dugo rade to, da više nema poentu ni svrhu.

Vladanka

pre 1 godinu

Shvatam zbog čega oni ne mogu ovo da razumeju, nisu oni tako vaspitavani. Sve razumem, da su plaćeni da pljuju, ali da su vaspitani drugačije, ne bi na to ni pristali.

Gogili

pre 1 godinu

Šta je ovo čudno. Naravno, smeta im napredak Srbije, oni bi voleli da mi propadamo, jedino tako nikoga ne bi napadali i bili bi srećni.

Milica

pre 1 godinu

Oni koji loše govore o Danilu, kao predstavniku mladih ljudi, koji ističe svuda svoj narod i ponosise njima, mnogo govore o sebi. Vodeća politika svuda ističe svoj narod, trudi se i radi za njega, kako bi životni standard iz godine u godinu bio sve bolji i ne sije mržnju, nego radi na miru i sabilnosti svoje države.

Dusa

pre 1 godinu

Svako dete je svojim roditeljima najdraži dar, svaka neistina o detetu boli. Ne mešajmo decu u mase sukobe i prepirke.

pisac

pre 1 godinu

A JOJ,MAJKO MOJA,ZAR JOS JEDAN DA PAMETUJE NA ISTU TEMU.TO JE VEC RECENO SELJAKOVICU,IMAS LI NESTO STO NISMO CULI?POSTALI STE DOSADNI KAO PAPIGE.

Đina

pre 1 godinu

Svi oni koji napadaju Aleksandra Vučića i njegovu porodicu očigledno ne vole ni svoju državu.

Srdjan

pre 1 godinu

Selakovic je sve lepo objasnio i nema se sta vise dodati.

Pero

pre 1 godinu

Napadom na Danila samo zato jer je Vucicev sin i jer je patriota i voli svoj narod i sa druge strane Drine pokusavaju da destabiliziju Vucica ali tako on postaje samo jaci u odbrani najvece vrednosti koju ima dece i porodice

Tamara

pre 1 godinu

Pitam se samo čemu li se samo nadaju ovi hohstapleri kada sve ove laži plasiraju na račun Danila Vučića.

Ana

pre 1 godinu

Napadaci napadaju dete jer im bas to dete cuti, dok predsednik Vucic odgovori javno svim napadacima i to istinom u lice. Toliko o tim kvazi napadacima koji udaraju na male.

Natasa

pre 1 godinu

"Zeton napadaci", pravi je termin za slojeve ljudi koji za metu napada uzimaju Danila, kako bi izbacili iz stroja predsednika. Tome stabilna licnost, kao sto je on, ne pridaje znacaj, jer je svestan sustine podlih komentara. On Srbiju vodi putem napretka i ne obazire se na takve usputne smetnje.

Ana

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da nekome smeta politika koju vodi Vucic, pa onda nemajuci drugi nacin da poraze njega koji stvarno radi i daje rezultate, napadaju mu rodjenu decu.

Čola

pre 1 godinu

U nedostatku politickih planova za bolju i uspeniju Srbiju opoziciji jedino sto je preostalo jesu sramni napadi na predsednika drzave i njegovu porodicu. To je za svaku osudu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija