• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.01.2023

23:05

Danilu su ugrozili život, sve to rade da bi napali mene! Vučić objavio dokument koji se pojavio u BiH, a tiče se njegovog sina!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Danilu su ugrozili život, sve to rade da bi napali mene! Vučić objavio dokument koji se pojavio u BiH, a tiče se njegovog sina!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o nedavnoj poseti sina Danila Republici Srpskoj i zloupotrebi dokumenata

- Nijedna procedura nije prekršena. Ja svaki put kada bi išao na teritoriju BiH ja javljam Dodiku, Željki, Komšiću i Bakiru. To nije moja obaveza, ali se uvek javim. Oni sve rade samo da bi napali mene. Oni su rekli da je Danilo član delegacije, ali nije, nije čak ni predstavljen kao član delegacije. Ponosim se sa svojom decom, i sa Vukanom, Danilom i Milicom. Oni mene svuda negde lično mogu da predstavljaju, ali institucijalno ne.

Foto: Printscreen

- Kada su ustanovili da nije bio član delegacije, i da su lagali, onda su krenuli drugu priču. Ja sam ga vaspitao da voli Republiku Srpsku, da voli KiM i evo prihvatam krivicu. I onda kao objavljuju dopis, a onda su mu ugrozili život, objavili broj telefona, kretanje, ličnu kartu, ma sve. Oni ovo koriste samo za napade na mene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bezdušnici napali su Danila zbog odlaska u Republiku Srpsku samo zato što mu je otac Predsednik Vučić.

Marija

pre 1 godinu

Sto se tice posete Danila Vučića Republici Srpskoj, sve je uradjeno po proceduri. Normalno je imati fer odnos i javiti se, pa su tako i zvanično svi bili obavešteni. Zbog toga - kriminalizacija porodice, targetiranja, napadi, lazi, obmane kako je član delegacije, jer ruse Vučića.

Lazar

pre 1 godinu

Napadi na necije dete, odraz su nemoci i inferiornosti!

Milos2

pre 1 godinu

Napadima na Danila direktno se napada i predsednik Vucic

choda

pre 1 godinu

ah taj pickousni vaginalni idiot i njegov sincic danilce diler heroina.steta sto ih netko nije skinuo snajperom. obicni degenerici kao urednik informera koji iskace kao govno iz vucicevog dupeta. ono jedini i ljubljeni voda kim jung vucic. otac domovine, najlepsi pickousnas evrope. a gde mu je ljubavnik velja nevolja :). hahaha. evo povampirene ustase napadaju neduznog lepotana vaginalca pickousnog kim jung vucica starijeg.

Ana

pre 1 godinu

Dok napadaju predsednika, na svaki taj napad predsednik im istinom odgovori, ali kad ispucaju sve lazne karte, onda krecu na decu i vredjaju ih, prvenstveno sina Vucica, zato jer je to dete koje ce precutati.

Marta

pre 1 godinu

Оваквим понашањем, довели су до угрожавања живота једне младе особе пре свега, која није то уопште заслужила, али појединци су немилосрдни, и није их брига какву штету наносе.

Sivija

pre 1 godinu

Da je Danilo išao kao član delegacije, samo ako to može, Srbija bi bila preponosna. Kakvi su bili pojedini sinovi visokih funkcionera i predsednika nekada, a kakav je Danilo, ne mogu se ni porediti. Danilo je isti otac. Za Srbiju je svim srcem, nije bahat, već vrlo staložen i odgovoran.

Ivana

pre 1 godinu

Napali su Danila da bi naudili Vučiću. Oni nisu normalni. Deca su svetinja. A najviše me nervira kad čitam kako Danilo nije dete, ma da se ne lažemo, i mi smo iako imamo po trideset, četrdeset, pedeset godina, svojim roditeljima deca. Izdržaće Vučić sve ovo.

Biljana

pre 1 godinu

Oni što urožavaju život predsednikovog sina nemaju milosti, to se vidi, a nemaju ni grama mozga. Zaigrali su se mnogo. Misle da su sila. Strašno.

Sandra

pre 1 godinu

Objavom vrlo poverljivih podataka Danila i ljudi koji su išli sa njim u privatnu posetu Republici Srpskoj od strane BiH direktno je ugrožena njihova sigurnost, a to naravno nije smelo da se desi. Privatna je poseta je privatna i niko nema prava da je ugrožava.

Oliver

pre 1 godinu

Oni ne znaju kakav je Vučić. On će sve izdržati. Ne mogu ga ničim slomiti. Srbija nikada nije imala ovako mudrog i odgovornog i moram reći, vrlo lukavog predsednika, naročito u dijalozima sa velikim svetskim moćnicima. Ipak nije prijatno kad mu decu diraju. To će svi osuditi.

Slavica

pre 1 godinu

Kako bi se ti bezdušnici osećali da život njihove dece bude ugrožen na ovaj način. Stvarno su preterali svaku meru.

Mirjana

pre 1 godinu

Napadi na Danila su samo način da se pokuša slomiti Vučić i njegova borba za Srbiju

Luka

pre 1 godinu

Danilo je toliko smiren u ovoj situaciji da nemam reči. Svaka mu čast. Neko bi poludeo da je na njegovom mestu.

Pavle

pre 1 godinu

Ugrozili su život ovog momka samo zato što je sin Aleksandra Vučića,pokušavajući da ga tako unište

Srecko

pre 1 godinu

Ko god da je obelodanio sve one informacije treba da odgovara jer je ugrožen neciji život.

Tasa

pre 1 godinu

Ko jre ocekivao sposobnu sluzbu bezbednosti u BiH. Kada su njihovi gradjani dolazili u Srbiju da prime vakcinu koju je Vucic nabavio nisu doziveli nikakav problem. A zagorcavaju zivot njegovom sinu Sram ih bilo

Vesna

pre 1 godinu

Niko nema pravo da ugrožava Danilov život i bezbednost samo zato što je sin Aleksandra Vučića.

Anica

pre 1 godinu

Sada je Vučićev sin,sutra može biti bilo čije dete. Strogo kazniti počinioce ovog nedela

Jovanka

pre 1 godinu

Danilo zna koliko dobrih dela ostaje iza Vučića i zna koliko se njegov otac odriče za dobrobit Srbije. Vučić je žrtvovao sve i svoju porodicu zarad svih nas.

Olivera

pre 1 godinu

Samo bolestan um može ugroziti nečiji život na ovaj način,i iz osvete .

Ognjen

pre 1 godinu

Vučić napreduje brzinom svetlosti, razvija i modernizuje Srbiju bolje nego ijedan državnik u Evropi, da se ne lažemo. Mnogima to ne ide u korist, zato traže svaki način da ga zaustave.

Milovan

pre 1 godinu

Milion puta su napadali Vučićevu porodicu, ali on je toliko jak da će svakog neprijatelja poraziti, ko god mu stane na put. Jednostavno neće dozvoliti da Srbija bude zadnja rupa na svirali , što bi naš narod rekao. Njegova vizija je da Srbija bude najbolja u Evropi.

Doka

pre 1 godinu

Ovakav događaj je nesvakidašnji. Dotakli su dno dna šta rade. Na ovaj način da se suprotstavljaju Vučiću! Nemaju nimalo pameti. Sram ih bilo!

Marko

pre 1 godinu

Bliži se dan kada ćete oba u zatvorske ćelije. Pa tamo onda možete po ceo dan da se družiti. A da familija bude na okupu, i Andrej će vam se pridružiti

Boban

pre 1 godinu

Sve ovo što se dešava oko Danila je čist dokaz nemoći i ljubomore na sve što je Vučić uspeo da uradi za Srbiju.

Mile

pre 1 godinu

Odvratno je vec odavno postalo što koriste Danila kao sredstvo za napad na Vučića. Na sve su spremni i na to su nas i navikli, tako da ovo treba da daa dodatnu snagu predsedniku da još jače radi i da stvori još jaču Srbiju koja će biti trn u oku zemljama u regionu.

Davor

pre 1 godinu

Znaju i BiH da se Vucic nikada nece odreci Republike Srpske, zato ga i napadaju preko sina.

Dacha

pre 1 godinu

Naravno da Danilo Vucic nije bio clan zvanicne delegacije, ali su u Sarajevu to tako zeleli da predstave.

Radoš

pre 1 godinu

Svi ovi napadi na Danila su usmereni direktno na Vučića i rade se smišljeno kako bi se isprovocirao, ali to im na žalost ne prolazi.

Mire

pre 1 godinu

Ne znam ko normalan može da zameri Vučiću što je vaspitao Danila da voli srpski narod, KiM i Republiku Srpsku.

Delija

pre 1 godinu

Pogledajte samo clanak na "Istraga.ba" od 11. januara i bice vam jasno koliko mrze Aleksandra i Danila Vucica.

Dragana

pre 1 godinu

Avdo Avdic je ratni huskac, to je i pokazao u svom autorskom tekstu gde je dokazao da je mrzitelj porodice Vucic.

Giga

pre 1 godinu

Nista novo za sarajevske medije, medjutim problem je sto ih u Srbiji, u tim maloumnim tvrdnjama, N1 i NOVA S podrzavaju.

Gordana

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic smeta Bosnjacima samo zato sto postuje Republiku Srpsku, zato ovi tako primitivno i napadaju njegovog sina.

Andjelija

pre 1 godinu

Danilo Vucic je otisao samostalno, da pruzi podrsku srpskom narodu, a kao takav odmah je oznacen za neprijatelja u Sarajevu.

Marinkovic

pre 1 godinu

"Lov na Vucice"...tako glasi naslov od Avdica povodom odlaska Danila u Banja Luku, tuzno i mucno je citati takav tekst.

Sanja

pre 1 godinu

Jasno je svima da je napad na Danila ustvari napad na Vučića! Tajkunski mediji i kvazi opozicija ne biraju sredstva da napadnu Vučića u nameri da ga slome ali mislim da im to neće poći za rukom. Čak i ako mu diraju u decu, što normalan čovek ne bi trebalo da radi!

Andja

pre 1 godinu

Sarajevski mediju napadaju Danila Vucica, sina predsednika Srbije, i posle se cude zasto su podignute tenzije u regionu.

Željko

pre 1 godinu

Hajka na Danila Vučića je poruka neprijatelja srpskog naroda da nije poželjno radovati se Danu Republike Srpske.

Strelac

pre 1 godinu

Trebaju ne godine, vec decenije da prodju kako bi narodi zaboravili medjusobne ratove, razmirice, sukobe...a onda se pojavi maloumnik Avdo Avdic, napadne srpsko dete, jer Danilo Vucic jeste dete, i tim cinom unazadi citav region.

Milanko V

pre 1 godinu

Očigledno da zlikovci ne mogu ništa predsedniku Vučiću, pa se ostrvili na njegovu porodicu.

Marina

pre 1 godinu

Sramota, zar ne znaju vise kako da napakoste Vucicu pa je sad ugrozavanje bezbednosti njegove dece doslo na red

Saša

pre 1 godinu

Stavljanje mete na čelo Danila Vučića, mladića od 22 godine je po žutoj tajkunskoj bratiji izgleda legitimna politicka borba. Užasno je šta rade porodici predsednika Vučića.

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Danilo je kriv sto mu je otac predsednik suludost jedna ostavite dete na miru.

Drina

pre 1 godinu

Da zlobnici imaju imalo morala, pošto mozga ni gram nemaju, onda bi znali da je porodica svetinja i da se u nju ne dira.

Lazar

pre 1 godinu

Najoštrije osuđujem monstruozni napad na sina predsednika Srbije Danila Vučića i sramnu medijsku hajku koja se vodi protiv njega, po uigranom scenariju laži i manipulacija, crtanjem mete na čelo sina predsednika.

Nikola

pre 1 godinu

Ili cisto neprofesionalno sarlatansko ponasanje nadleznih sluzbi BiH ili namerno ugrozavanje sigurnosti Vucicevog sina od istih sluzbi

Glasinac

pre 1 godinu

Sve što se može rećijeste bruka i sramota.

Mitar

pre 1 godinu

Bosanski mediji kao da su nametali da se Danilo nesto desi! Uzas

Pavle

pre 1 godinu

Ovake pretnje upucene sinu predsednika drzave nisu igra i treba kazniti sve je pretiti porodici nije uopste prijatno.

Milan

pre 1 godinu

Pokušajem kriminalizacije Danila Vučića se ugrožava i njegov život. To je takođe i brutalan obračun neprijatelja Srbije sa predsednikom u nameri da, kada ne mogu da mu se suprtostave argumentima, radom i rezultatima, pokušavaju da ga slome stalnim napadima na decu.

Nikola

pre 1 godinu

Mrze Danila samo iz jednog razloga. Zato sto je Vucicev sin

Mira

pre 1 godinu

Doslo je do najdirektnijeg, brutalnog ugrozavanja bezbednosti Danila

Savo V

pre 1 godinu

Mogu bednici da rade šta god hoće, ali to im neće pomoći da se dočepaju vlasti. I na sledećim izborima će ih Vučić prosto rasturiti.

Pavle

pre 1 godinu

Ovake elevate za Danila da prestavlja clana delegacije su ne osnovane i ne istinite stvarno vise treba da decka ostave na miru.

Marina

pre 1 godinu

Totalna neodgovornost medija iz BiH ugrozavajuci bezbednost predsednika jedne drzave, a u ovom slucaju Vucicevog sina Danila. Ovakve osetljive podatke niko nigde javno ne objavljuje

Zoran

pre 1 godinu

Neverovatno je koliko su nisko pali i Dragan Ðilas i tajkunski mediji koji nastavljaju da napadaju Danila Vučića, sina predsednika Srbije, i to isključivo vođeni jednim ciljem – da politički naškode njegovom ocu.

Rajko Ć

pre 1 godinu

Nikako da ti bednici shvate da ih narod više neće i da nemaju nikakvu šansu da se ponovo dočepaju vlasti.

Nikola

pre 1 godinu

Ovo je direktan udar na Danilovu bezbednost i krsenje zastite poverljivih podataka i to nepostovanje se mora sankcionisati

Mitar

pre 1 godinu

Jako je neprimereno i podlo plasiranje ovih privatnih podataka i za ovo odvratno ponasanje medija iz BiH, ti mediji treba krivicno da budu gonjeni

Danijela

pre 1 godinu

Mržnja zaslepi ljude,tako je i ovakav stav rezultirao ugrožavanjem života sina predsednika Srbije

Nikola

pre 1 godinu

Bruka zaista koliko daleko samo idu i krse sva pravila bezbednosti jednog decka

Marina

pre 1 godinu

To sto su ugrozavali bezbednost Danila je olicenje mrznje i zlobe tajkuna i njihovih medija

Marija

pre 1 godinu

Papir na kome se vide Danilović podaci,ruta kretanja i sve ostalo što je po pravilima trebalo ostati kao nesto što nije za javnost ,se pojavio,i samim tim je dovelo u pitanje bezbednost nekoga ko je iz čiste ljubavi i poštovanja otišao u Srpsku bez ikakvih loših namera

koki

pre 1 godinu

Pojedini mediji rade sve i sluze se necasnim stvarima kako bi napali Vucica, kada nemaju za sta da ga napadaju udaraju u porodicu.

Lena

pre 1 godinu

Svaki napad na Danila je za osudu i pokazatelj je velike mrznje prema predsedniku Vucicu. A njegova deca su vaspitana i kulturna i samo mogu da im zavide.

Mena

pre 1 godinu

Ljubomorni i zavidni na predsednikov uspeh, gađaju i bolnu tačku, a to je porodica, jer ne znaju kako će drugačije da mu naude. Danilo je mladić koji kao i njegov otac voli Srbiju, voli KiM i voli Republiku Srpsku.

marina

pre 1 godinu

Opoziciji i tajkunskim medijima, smeta Danilo samo zato sto je predsednikov sin, a zbog njihovih osuda deckova bezbednost je ugrozena.

Dunja

pre 1 godinu

Svi smo po prirodi najslabiji na decu, očigledno je da napadima na Danila u stvari žele da oslabe Vučića.

Boba

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ima čime da se ponosi. Od njegove dece se ne zna koje je bolje.

Boki

pre 1 godinu

Nema ništa loše u tome što je Danilo otišao u Republiku Srpsku. Za ponos je to što voli srpski narod.

Olja

pre 1 godinu

Vučić je vaspitavao decu da vole Kosovo i Republiku Srpsku .Tako rade pravi Srbi.

Ceca

pre 1 godinu

Neka svako dete upola bude vaspitano kao što je Danilo i biće nam dobro.

Nina

pre 1 godinu

Danilo je vaspitavan da voli svoj narod i svoju domovinu. Tolika hajka protiv njega je besramna

Boba

pre 1 godinu

Vučić je svoju decu vaspitao da vole svoj narod i državu, optuživate ga zbog toga slobodno, za drugo nemate šta.

Boki

pre 1 godinu

Danilo Vučić je vaspitan u Svetosavskom duhu, da voli svoj narod i svoju državu.

Olja

pre 1 godinu

Danilo je dečko koji voli KiM i voli Republiku Srpsku. Njemu je stalo do svog naroda, u Srpsku je otišao lično, nije bio član državne delegacije.

Ceca

pre 1 godinu

Danilo je lepo vaspitan dečko, on voli svoju državu i svoj narod, posebno voli da ode na KiM i u Republiku Srpsku. Oni kojima to smeta su neprijatelji države.

Nina

pre 1 godinu

Učestali napadi na Danila Vučića su upereni protiv same države i sa ciljem da se uništi vučić. Neprijatelji Srbije udraju tamo gde najviše boli.

Gaja

pre 1 godinu

Ima na koga i da bude ponosan, a oni kojima smetaju bilo čija deca, ne mogu da se smatraju ljudima.

paja

pre 1 godinu

Korišćenje dece za razračuvanje političkih protivnika i napadi na predsednika jedne države je sraman potez.

Kalesija

pre 1 godinu

Činjenica je da Vučića ne mogu da pobede ni politički, ni na bilo koji drugi način, pa su mu se okomili na decu. A to je krajnje monstruozno.

Lazar

pre 1 godinu

Da li je iko ikada na ovakav način postupio sa bilo čijim detetom nekog političara iz regiona? Nije. A od svega je najstrašnije što upornom satanizacijom predsednikove dece, neljudi pokušavaju njemu da naude. To su stvarno najmračnija dna od ljudi.

Minja

pre 1 godinu

Danilo kao i svaki drugi građanin Srbije ima pravo da ide gde hoće i kad hoće, to je njegovo pravo i ničije više. Ali crtati mladiću metu na čelu i otkrivati maršrutu njegovog kretanja, samo zato što je Vučićev sin, pa to stvarno samo monstrumi mogu da urade.

Mare

pre 1 godinu

Nikada neće slomiti Vučića, pa ni na ovako podmukao i podao način, udarajući mu na bezbednost deteta. To samo skotovi od ljudi mogu da rade na taj način. A ovamo glumataju i pričaju priče o nekakvom pomirenju naroda. Licemeri.

lala

pre 1 godinu

Porodica predsednika kao i sam predsednik Vučić mora da se zaštiti .

Tisa

pre 1 godinu

Smatram da je najbitnije da se porodica našeg predsednika zaštiti.

Valentina

pre 1 godinu

Zaista je za svaku osudu tajkunskih medija nedavanje mira Vucicevom sinu Danilu da zivi normalno i bezbrizno svoj zivot, gde pokazuje koliki je veliki i iskreni patriota, a sto tajkunski mediji i njihove gazde nece biti nikada.

Brane

pre 1 godinu

Sve je to namerno urađeno,a ne bih se čudio da su to uradili po nagovoru neke zapadne službe.

Kaca

pre 1 godinu

Koliko god da ima godina, Danilo je i bice necije dete.

Sanja

pre 1 godinu

Neverovatno je to sta se radi zarad licne frustracije u borbe protiv Vucica, a boga mi i zastrasujece, decko je samo otisao da podrzi tu svecanost a oni su pokusali na sve nacine da njegovu bezbodnost licnu dovedu u pitanje.

Vuja

pre 1 godinu

Ovo je strasno sa cime se pojedinci sluze,nije mi jasno sta im Danilo smeta.

Nikola

pre 1 godinu

Podrška za Danila,nedopustivo je napadati bilo čije dete.

Caka

pre 1 godinu

Ovo Danila ne treba da pokoleba za u buduce, treba da ide na sve svecanosti koje licno voli i podrzava bez obzira da li ce to nekome da se svidi ili ne.

Pavlovic Nikola

pre 1 godinu

Pa ova hajka ne prestaje već godinama! Samo nadju novi povod da nastave hajku na Vučićevu porodicu.

Masa

pre 1 godinu

Strašno je to koliko zlobe, mržnje i ljubomore postoji kod opozicionih tajkuna. Da preko svojih kontrolisanih medija non-stop plasiraju laži, manipulacije. Toliko bezobrazluka i bezobzirnosti da su najgori šljam naseg društva.

Milivoje

pre 1 godinu

Ja se kao gradjanin Srbije plašim za Danila i ne bih voleo da budem Vučiću u koži. Zamislite da sve ovo rade vašem detetu kao što rade Vučićevom. Bukvlano detetu crtaju metu. Vučiću,zaštiti Danila i svako dete u ovoj zemlji.

Tina

pre 1 godinu

Sve sto rade,rade samo da bi napakostili predsedniku Vucicu.Danilo njima ne smeta ali je odlicna prilika da iznose lazi o njemu i time nanose stetu Vucicu.

Dijana

pre 1 godinu

Zasto se tajkunski mediji nisu oglasavali ovako kada je pucano na decake na KiM za Badnji dan!? Sram vas bilo, tajkunski sljamovi!

Fedor

pre 1 godinu

Ne, najbolje da je trebao da pita sve te zlotvore koji nisu hteli da on dodje i podrzi narod iz Republike srpske, mnogo ljudi sebi u poslednje vreme daju na znacaju kaoi pravo da se petljaju tamo gde im nije mesto.

Despotovic Mladen

pre 1 godinu

Ovoliko se nisu oglašavali kada u deca napadnuta na KiM, a za posetu jednog momka svom narodu to im ameta

Mira

pre 1 godinu

Tako ce sutra napasti i malog Danila, Milicu , ocigledno sve ljude koji su usko povezani sa predsednikom Srbije, ali sve nase sluzbe su bile pripravne kako se ne bi istupilo iz normale i ugrozio zivot.

Danijel

pre 1 godinu

Danilo je hteo da podrzi narod u RS, i tajkunski pljuju po njemu iz namere na naude Vučiću jer su svesni da na drugi načim ne mogu ni da mu se približe

Danijela

pre 1 godinu

Hajka na Danila ne prestaje!Tagetiranje jednog dečka samo zato sto mu je otac preporodio Srbiju je uvreda!

Joca

pre 1 godinu

Strasno je sta pisu i koliko lazu,Danilo je lepo vaspitan decko i tako nesto ne bi ni pomislio akamo li uradio.

Zora

pre 1 godinu

Nemaju nacina normalnog da se suprostave nasoj vlasti pa onda udaraju tamo gde je predsednik najosetljiviji na svoju decu i teraju ga da preduzima korake koji se nikome od njih nece svideti.

Boki

pre 1 godinu

Ciste izmisljotine i lazi,oni samo zele da nanesu stetu Vucicu tako nista drugo.

Majq

pre 1 godinu

Sve ovo rade i izmisljaju lazi samo kako bi napakostili predsedniku Vucicu.

Tijana

pre 1 godinu

Oni ne vole Vucica i sada peicaju lazi o Danili kako bi mu samo napakostili.

Miki

pre 1 godinu

Ovo je strasno,iznositi ovakve lazi i neistine je uzasno,kako mogu da koriste Danila da bi naneli stwtu predsedniku.

MAJA

pre 1 godinu

Напади на председникову децу а нарочито Данила не јењавају, мисле да ће на тај начин сломити председника али он из свега изађе још јачи

Nina

pre 1 godinu

I treba sa bude Vucic ponosan na decu,oni su lepo vaspitani i kulturni.

Marta Popadić

pre 1 godinu

Strašno je što se napadaju članovi porodice koji nemaju veze sa politikom. Najteže je odbraniti porodicu i sačuvati je od ovakvih zlih ljudi. Podrška za Danila i našeg predsednika Srbije!

mara

pre 1 godinu

Никад до сада чланове породице неког председника нису мешали у политику

Mila

pre 1 godinu

Oni sve rade samo da bi napali predsednika. Oni su rekli da je Danilo član delegacije, ali nije, nije čak ni predstavljen kao član delegacije. Ovo su ciste lazi i neistine na racun predsednikovog sina.

Maja

pre 1 godinu

Strasno je koliko su jadni ovi sto pisu ovakve stvari,sve sto rade rade samo da bi napali predsednika. Oni su rekli da je Danilo član delegacije, ali nije, nije čak ni predstavljen kao član delegacije. Ovo su ciste lazi i neistine na racun predsednikovog sina.

daca

pre 1 godinu

За сваку осуду шта раде председнику, напади посебно на Данила су све учесталији

Kole

pre 1 godinu

Vučića napadaju preko porodice, to je toliko jadno!

Rada

pre 1 godinu

Nije normalno da nekom napadaju dete samo da bi napakostili!

Goran

pre 1 godinu

Vučić zna da sve to rade zbog njega, jer mrze što je toliko uspešan!

Filip

pre 1 godinu

Vučić je uspešan čovek, a njima je krivo zbog toga!

Jovana

pre 1 godinu

Šta im znači da napadaju Danila da bi naudili Vučiću!

Katarina

pre 1 godinu

Napadaju Danila samo da bi naudili Vučiću. Dokle su spremni da idu!

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Da se ne druži sa mafijom, niko ga ne bi pominjao.

Vesna

pre 1 godinu

Vučić je konstantno na udaru, čak mu i porodicu mešaju u sve!

Sunčica

pre 1 godinu

Neko treba da odgovara za objavljivanje ličnih podataka o Danilu i ugrožavanju njegove bezbednosti.

Ana

pre 1 godinu

Deca su svetinja i u decu niko ne treba da dira, ne znam kome je šta Danilo Vučić skrivio da se tako ponašaju i da mu ugrožavaju život.

Dara

pre 1 godinu

Vučić je stalno na meti, ne puštaju ga na miru. Prevršili su svaku meru!

daca

pre 1 godinu

Ово су ниски и подли ударци на председника јер немају чиме да му парирају

ivana

pre 1 godinu

Сви ви који ово радите и имате храбрости да ударате на породицу не заборавите да и ви имате и децу и породицу

Kika

pre 1 godinu

Ugroli život deteta, to je jezivo, toliko mrze Vučića i njegog uspeh!

aca

pre 1 godinu

Predsedniku Srbije je sasvim jasno da su napadi na Danila samo razlog kako bi naškodili lično njemu i zato se naš predsednik neće iznervirati i nasesti na njihove niske provokacije.

aca

pre 1 godinu

U Srbiji treba napraviti takav zakon gde se strogo kažnjava ugrožavanje i prozivanje nečije porodice.

aca

pre 1 godinu

I vrapci na grani znaju da je Danilo u potpuno ispavan momak i da ovi napadi nemaju baš nikave veze sa njim, ali ovi napadi su sumereni na predsednika države, jer su mnogi ljubomorni na njegov veliki uspeh.

Jovan

pre 1 godinu

Napadaju Danila jer nemaju hrabrosti da se suoče sa predsednikom Vučićem.

mile

pre 1 godinu

Napadi na Danila mnogo više govori o napadačima kao lošim ljudima, nego što to govori o samom Danilu.

Krstinja

pre 1 godinu

Užas. Da li neko uopšte zna kako se Đilasu zovu deca, ili ne daj Bože kako izgledaju. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je neko objavljivao i kuda se kreću.

Aleksandar

pre 1 godinu

Smeta im Vučićeva politika mira i stabilnosti pa zato napadaju Danila Vučića.

eki

pre 1 godinu

Svima je jasno da su ovi napadi upućeni ne Danilu več njegovom ocu i da je Danilou potpunosti nevin.

Nikol

pre 1 godinu

Mema istine kojom se mogu opravdati napadi na Vučiće u regionu, samo montirane laži koje šire neprijatelji Srba.

Krstinja

pre 1 godinu

Tako kako je vaspitavao sina, tako se i on ponaša. Za razliku od njegovog prethodnika, kod VUčića se vidi i oseća u svemu što radi koliko on ovu državu i nejgov narod svuda voli!

Mićo

pre 1 godinu

Oni koji ne vole Srbiju udaraju niske udarce predsedniku Srbije.

eki

pre 1 godinu

Neka se što pre zabrani javno prozivanje i ugrožavanje bilo čije porodice!

Hermione

pre 1 godinu

Sram ih bilo sve, da li bi smeli za nečiju drugu decu tako da pišu i objavljuju, podigla bi se cela medjunarodna zajednica, samo je Danila svima dozvoljeno i da prate i da napadaju i pišu šta hoće.

Velja

pre 1 godinu

Danilo Vučić je svojim primerom pokazao kako treba da se ponaša pravi patriota koji voli svoj narod.

seka

pre 1 godinu

Sve podrške za mladog Danila, a za napadače tražim da ozbiljno odgovaraju za uvrede nanešene nevinom mladiću.

Dragan

pre 1 godinu

Samo izmišljaju laži da bi napadali predsednika Vučića.

eki

pre 1 godinu

Lične uvrede i nekako zaboravimo, ali ne i uvrede upućene našoj deci. Sramota!

mile

pre 1 godinu

Kada nekog kao našeg predsednika ne mogu da uhvate u nekoj aferi i kada mu ne mogu svakako ništa, onda loši ljudi udaraju jako nisko preko porodice, a sve u cilju uništi one koji su uspešni i koji im smetaju kako bi lakše sprovodili svoje lične interese.

Milena

pre 1 godinu

Ovako nešto je nedopustivo. Ničiji život ne sme bii ugrožen.

Ivan

pre 1 godinu

Nije im poblem da lazu kada primaju platu u dolarima, samo se pitam kako bi ti novinari reagovali da je iko spomenuo njihovu decu

Veka

pre 1 godinu

Ostro kazniti pocinioce koji su ugrozili Danilov zivot.

Skipi

pre 1 godinu

Ovako jadan nacin politicke borbe jos nije vidjen u politickoj istoriji Srbije....ugrozavati zivot sina Predsednika je jadno.

Olga

pre 1 godinu

Uspeh Vučića mnogima bode oči i onda uzvraćaju napadima čak i linčom po deci, to je nedopustivo i sramno!

Tijana

pre 1 godinu

Danilo je vaspitan onako kako bi svaki normalan otac zeleo da mu dete bude, kulturan, fin i svaka vam cast na tome.

Lana

pre 1 godinu

Učestali napadi na Danila su upereni protiv same države i sa ciljem da se uništi Vučić!

Olga

pre 1 godinu

Napad na Danila je napad na Vučića, jer ne mogu da mu oproste napredak i razvoj Srbije koji se desio sa njegovim dolaskom na čelo države!

nidza

pre 1 godinu

Ponosni smo sto imamo ovakvu omladinu. Danilo je lepo vaspitan. Napadi na njega su neosnovani i zlobni.

moma

pre 1 godinu

Samo zato sto je Vucicev sin, sin uspesnog coveka, zato je i obelezen. To je za svaku osudu. Sramota!

Nata

pre 1 godinu

Smeta im sto Danilo voli Srbiju, sto je kulturan i lepo vaspitan momak. Kako ih samo nije sramota!?

Maja

pre 1 godinu

Sramotno je to sto rade. Dete treba da se stiti i da ima pravo na privatnost, Danilo bi trebalo da moze svuda da se krece normalno, a ne da dusebriznici objavljuju podatke i jmbg, telefon... Samo Bog moze da vam sudi sto napadate dete bez ikakvog razloga

Rade

pre 1 godinu

Svi treba da osude kriminalizaciju i napade na Vucicevu porodicu bez obzira da li su vlast ili opozicija jer porodica je svetinja i u niju se ne dira.

Izbori 2024

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija