• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

19.01.2023

07:00

MOMČILO PERIŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER  Boriću se dok sam živ NEMA PREDAJE!

Politika

MOMČILO PERIŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER Boriću se dok sam živ NEMA PREDAJE!

Podeli vest

Nikada neću odustati i nastaviću da se borim za istinu dok sam živ! Ovo je za Informer poručio general Momčilo Perišić (78) iz Vojno-medicinske akademije (VMA), gde se od utorka nalazi zbog sumnje da ima upalu pluća. Perišić kaže da je njegovo zdravstveno stanje za sada stabilno i da će nastaviti svoju borbu za istinu.

 


- Upotrebljiv sam. Dobio sam neku virusnu infekciju i nisam se odmah javio lekaru. Nekoliko dana sam odbijao da odem kod doktora. Međutim, stanje mi se naglo pogoršalo. Javio sam se hitno na VMA i prebacili su me na pulmologiju. Nemam upalu pluća, ali postoji velika opasnost da je dobijem. Zbog toga moram do daljeg da ostanem na bolničkom lečenju - ističe Perišić.

Istina na videlo

Prošao sam sito i rešeto. Proći će i ova virusna infekcija, to me neće zaustaviti u borbi da prava istina izađe na videlo
Momčilo Perišić, general



Upitan za komentar povodom jučerašnjeg teksta u kojem smo objavili da oficiri i podoficiri koji su učestvovali u njegovom hapšenju tvrde da je sve bila nameštaljka, uz materijalne dokaze, Perišić odgovara da 'istina izlazi na videlo'.
- Borim se i tek ću da se borim. Prošao sam sito i rešeto... Proći će i ova virusna infekcija, to me neće zaustaviti u borbi da prava istina izađe na videlo - naglašava Perišić.


Informer je, podsetimo, u utorak objavio da su posle više od 20 godina isplivali krunski dokazi koji ukazuju na to da Momčilu Perišić, koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog špijunaže, nije predao nikakve tajne dokumente Amerikancu Džonu Nejboru. Ovo tvrde oficiri i podoficiri koji su učestvovali u hapšenju Perišića, koji su priznali da su bili deo velike zavere.
 

Danas novi dokazi


Bivši oficir Vojske Jugoslavije Vladan Vlajković, koji je pre više od 20 godina i sam uhapšen zajedno sa Perišićem, vodio je privatnu istragu i prikupio na desetine pisanih, čvrstih materijalnih dokaza da je špijunska afera zapravo politički montiran slučaj. Vlajković će danas sa svojim saradnicima u 'Medija centru' održati konferenciju za novinare na kojoj će izneti nove dokaze o ovoj nameštenoj aferi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Tito je lično potpisivao naređenja o davanju činova generalima pa su Generali bili Titovi batleri ! Broz Tita po jevrejskoj šifri 'Tito posle Tita"znaci "jevrein posle jevreina" dakle POSLE JEVREINA BROZ TITA TITO2 SOROS TAKOĐE JEVREIN IZ MAĐARSKE KOI VLADA KAO I BROZ SLUZBE PRIVATNE NJEGOVE BANDE PREKO KOIH KONTROLIŠE SVE DRZAVNIKE U SRBIJI!Činove generala odobrava i dalje Tito.

Sonja

pre 1 godinu

Вечна захвалност генералу Перишићу који је водио операцију извлачења војника ЈНА ,који су били данима под опсадом у касарни Миро Попара у Чапљини.Добро организована акција,храбри пилоти и падобранаци спасили су своје саборце.Мој брат је био међу тим војницима ЈНА који су спашени.Још увек плачем када се сетим тих дана када нисмо знали ништа о њему.....

Momin drug

pre 1 godinu

Momo da u tu tvoju borbu da uključiš i one sastanke u stanu kod železničke stanice. Pare si verovtno potrošio u kantini. A novinarka bi mogla da ga pita kako je prodao Krajinu sa Slobom i nije dozvolio upotrebu jedinica SVK u Istočnoj Slavoniji, niti upotrebu VJ u zaštiti Krajine što je bio dužan po sporazumu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija