• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2023

11:52

Obradović naneo direktnu ŠTETU Srbiji: Svojom izjavom dao ALIBI za otimanje Kosova i Metohije

mc.rs

Politika

Obradović naneo direktnu ŠTETU Srbiji: Svojom izjavom dao ALIBI za otimanje Kosova i Metohije

Podeli vest

Lider Dveri, Boško Obradović, po ko zna koji put je svojim izjavama naneo direktnu štetu državi Srbiji

Naime, Obradović je na svom Tviter nalogu istakao da Krim i Donbas nikad nisu bili deo Ukrajine, čime je praktično dao alibi za otimanje Kosova i Metohije.

– Krim i Donbas nikada nisu bili Ukrajina niti je Ukrajina postojala pre komunističke revolucije i nasilne promene granica. Kijev je prva Rusija, a Krim mesto krštenja Rusa. Kako to može biti Ukrajina? Isto kao što je i ovde na Balkanu granice postavila teroristička organizacija KPJ – napisao je na svom Tviter nalogu Obradović.

Foto: tvitter/printscreen

Ovu izjavu Boška Obradovića su jedva dočekali svetski moćnici koji će je zasigurno upotrebiti protiv našeg Kosova i Metohije.

Srbija poštuje teritorijalni integritet i suverenitet drugih zemalja, te isto očekuje za uzvrat. Ali ovakvim izjavama srpske opozicije se samo nanosi šteta našoj zemlji koja je već u teškom položaju i koja je pritisnuta sa svih strana.

Predsednik Aleksandar Vučić je više puta istakao da nas treba da zanima samo Srbija i naši interesi i da ćemo sačuvati svoju zemljue samo ako brinemo o tome.

Ali pojedinim opozicionarima su bitni samo lični interesi i ciljevi, ne mareći da li će svojim postupcima ili izjavama ugroziti Srbiju, na bilo koji način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija 2

pre 1 godinu

Obradovicu, Obradovicu, znam da nisi glup covek ali ovom izjavom potvrdjujes da nisi iskreni patriota i da su tvoji licni interesi vazniji od interesa srpskog naroda i njegove drzave! Zasto to radis?!?Da li zbog novca ili neceg drugog? Ne mogu da verujem da si u stanju da ovako nesto izjavis a da pre toga ne razmislis o posledicama i kome nanosis najvecu stetu.

grider

pre 1 godinu

Космет је историјски српска земља као што је Донбас и Крим руска земља. Русија је своју земљу вратила,као што ћемо и ми Космет.

lala

pre 1 godinu

Boško Boki Obradović GLUP- GLUPLJI-JAKO GLUP- GLUP U P... MATERINU

AS

pre 1 godinu

NAKON PRVOG SVETSKOG RATA GRANICE NIJE PRAVILA KPJ I ONI NISU STVORILI KRALJEVINU SHS. MALO SI SE ZAIGRAO. KOSOVO JE BILO NAŠE I PRE KPJ I 1945.

Zoran

pre 1 godinu

Kad to kaže propali bibliotekar i vatreni ljotićevac onda se vidi koliko je šušalj i prazan. Dovukla se fukara na beogradski asfalt i mudruje li mudruje. Još kad mu se pridruži Marica koja se isto u sve razume to je super dvojac.

Dragi

pre 1 godinu

Vučić je naneo nepopravljivu štetu Srbiji smanjujući izborni cenzus sa 5 na 3 posto. Na taj način omogućio je izdajnicima i stranim plaćenicima (Obradović, Đilas, Zelenović, Ćuta Jovanović...) da "uđu" u Skupštinu Srbije i na taj način daju legitimitet nasilnom otimanju KiM...Zašto je to Vučić uradio?

Sasa Kasalovic

pre 1 godinu

Da, kriv je Boskic sto je rekao istinu a ne Vucic sto je legalizovao pregovore sa teroristima ! Jel' vi zaista mislite da je ovaj narod toliko glup i da ce jedno smece od novina kao sto je informer da od krivca napravi junaka !?

Jelena

pre 1 godinu

Bože kakve gluposti pričate.Što se tiče Ukrajine ,tj izjave Obradovića,šta tu ima što nije tako.Pa to su činjenice. I kakve ima veze sa Kosovom.Sto se tiče štete ,ko je kome naneo.Mislim da su se i naprednjaci svi pokazali. Naneli su sa predsednikom zajedno dovoljno. Večito prebacujete krivicu na drugog.

ljuba

pre 1 godinu

.... Obradovic je HIT...ja bih ga pustao pre dnevnika na dva minuta da se narod nasmeje

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija