• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2023

18:50

PLAŠIM SE ZA SVOJ I ŽIVOT MOJE PORODICE! Supruga ranjenog Srbina sa KiM kaže da dobija jezive poruke od Albanaca!

printscreen

Politika

PLAŠIM SE ZA SVOJ I ŽIVOT MOJE PORODICE! Supruga ranjenog Srbina sa KiM kaže da dobija jezive poruke od Albanaca!

Podeli vest

Supruga ranjenog Miljana Delevića Ana rekla je da se plaši za bezbednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu preteće poruke od Albanaca.

- Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina - rekla je Delević za Kosovo onlajn.


Ona je dodala da je njen profil na društvenoj mreži trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.
Ana je danas posetila supruga i rekla da je on prebačen na VMA u Beogradu.

- On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući - kazala je Delević.


Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za KiM Petrom Petkovićem, koji joj je preneo da se Vlada Srbije zalaže za to da se na KiM održe mir i stabilnost.


Delević je, povodom pretećih poruka, rekla i da u severnom delu Kosovske Mitrovice nema nadležnih organa i policije kojima bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.
- Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje - rekla je Delević.

Foto: Informer

Ranjeni Miljan Delević


Pripadnici ROSU pucali su u ponedeljak oko 11.30 kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba. 
Tom prilikom automobil je izrešetan, vozač nije povređen, a Delević, koji se nalazio na mestu suvozača, je ranjen.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

GDE SI SAD VUCICU REKAO SI DA NIKO NECE RADITI OLUJU A PUCAJU NA SRBE NA KOSOVU GDE SI SAD IZADJI IZ RUPE I DIZI VEC JEDNOM VOJSKU ,SRAM TE BILO .

Zagor

pre 1 godinu

Udaš se za priglupog debila,koji glumi srbendu u sred Kosovske države,zabije se autom u policiju(mogao je pri tom ubiti policajce koji su takodje muževi,sinovi i očevi)ne želeći da ga kosovska policija #maltretira# i eto šta dobiješ............

Ja

pre 1 godinu

Nije upucan sto je Srbin, jer nikome na celu ne pise sta je. Auto bez tablica i nije stao. Kako desetina auta tu bude zaustavljeno i niko problema nema. Supruga je pitala da li ona treba da izadje i puca na Albance i jos provokacije sa tri prsta, nepotrebno, posle se zali.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija