• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

12:32

Siniša Mali i Nataša Tasić Knežević u Resniku: Naši rezultati su nova radna mesta, dajte glas listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

printscreen

Politika

Siniša Mali i Nataša Tasić Knežević u Resniku: Naši rezultati su nova radna mesta, dajte glas listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Podeli vest

Predstavnici liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Siniša Mali i Nataša Tasić Knežević razgovarali su sa građanima Resnika.

Mali je istakao da se jednako vodi računa o svakom građaninu i o svakom delu Srbije, jer je narod naša snaga

- Naši rezultati su nova radna mesta, nove fabrike, stotine kilometara novih puteva, nove bolnice, nove škole, novi vrtići. Ukoliko želimo na ovaj način da vodimo odgovornu ekonomsku politiku, politiku razvoja i napretka naše zemlje, dajte glas za listu „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" - rekao je Mali.

Nataša Tasić Knežević pozvala je sve prisutne, ali i njihove porodice da izađu na izbore.

- Podrška listi „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" je podrška za bolju budućnost svakog građanina i svake građanke, to je podrška za razvoj svakog grada u Srbiji - navela je Tasić Knežević.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija