• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2024

17:55

Pametnjakovići iz "ProGlasa" bi da zabrane da se pominje Vučićevo ime! Genijalci ne mogu da ga pobede pa se dosetili...

printscreen / ata images

Politika

Pametnjakovići iz "ProGlasa" bi da zabrane da se pominje Vučićevo ime! Genijalci ne mogu da ga pobede pa se dosetili...

Podeli vest

Samoprozvana Đilasova elita okupljena u grupu građana ProGlas iznela je minimum njihovih uslova za za održavanje narednih izbora, samo što taj minimum podrazumeva neviđen antidemokratski skandal koji još nije viđen u svetu.

Genijalci se dosetili - da zabranimo Vučića da se bavi politikom na svim nivoima i na svakom mestu, tako ćemo ga sigurno pobediti. Još pride, da se nigde ne čuje njegovo ime.

Proglas zahteva da u svim izbornim postupcima nazivi izbornih lista ne smeju sadržati imena lica koja nisu u statusu kandidata. Ne bi ovo bilo toliko licemerno koliko je smešno da đilasovci nisu u Strazburu priznali da ne mogu da pobede Vučića. 

Ono što zahtevaju đilasovi pametnjakovici da se zabrani, gle čuda, sprovodilo se za vakta žutog tajkuna na izborima 2008. i 2012. godine. Pored toga, praksa korišćenja imena lidera stranaka na svim nivoima u izbornom procesu je raširena u svim velikim evropskim demokratijama, od Nemačke, preko Italije, do Francuske i drugih zemalja.

Pogledajte snimak u nastavku teksta koji raskrinkava licemeran zahtev:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija